Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю-знаю. До церкви ходжу. Не раз Леонід виручав мене.

• Подобається Подобається x 1
  2. Дімон

Дімон Well-Known Member

Дуже Вам дякую за пораду, знайшов його робочий номер телефону, (в реєстратурі підказали) будемо звертатися ... надіюся допоможе ...
    п.с. Даруйте за наглість, номера мобільного телефону взнати якось можливо того пана Івана Івановича?

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Трохи не в тему, але бачу тут гарне товариство і тому хочу запитати. Минулого місяця хворіла і терапевт направила мене до ендокринолога, яка дала мені адресу на Дж. Вашингтона здати аналізи. Дорога далека, я хвора, слаба тай не поїхала. Пройшов місяць, я вже працездатна і тут телефонує ендокринолог і посилає мене конче здати той аналіз, бо їй треба повернути 110 грн. ???? Я ніц не зрозуміла о_О
    Може хтось знає...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

На джоржа вашингтона... то знаєте й не таке буває... там бабло на першому місці....

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

пояснюю.

ендокринолог має відкат за кожного направленого.

ендокринолог вас направила і гроші отримала за це. Але ви не прийшли, тому ендокринологу тре гроші повернути назад на джорджа вашингтона.

Тепер знаєте чого вас туди посилали на аналізи?

• Подобається Подобається x 2
  5. dorino

dorino Well-Known Member

Я знаю, що певні місця треба ігнорувати. Це власне є те місце.
    І просто забудьте!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

пояснюю

шо-шо, а бізнесі я спец.

якщо би ви поїхали здавати аналізи на Д. Вашингтона, з вас би стігнули значно більше, ніж 110 грн., тобто 110 відкату + за аналізи.

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Схоже на те....але невже мій аналіз так дорого коштує, мені ж сказали, що то безкоштовно? :dntknw:
    Дякую за пораду, я так і зроблю.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

перевірте.... згадаєте Миха...

9. dorino

dorino Well-Known Member

Яка там наглість, це нормальна потреба, могти спілкуватися з своїм лікарем! Але я так глибоко тут не володію.
    Як би не було, треба підійти до нього на місце і оговорити справу в руслі як вас цікавить. Я пригадав його, він ще більш приязний до кожного, як був Криворучко.

• Подобається Подобається x 3
  10. Tomochka

Tomochka Member

dorino, доброго вам дня.Моє сердечне дякую вам, за інформацію.Лікарь згодився прийняти нас завтра.Обовязково напишу вам про результати.До вас є ще запитання-напишу в пп.

11. Дімон

Дімон Well-Known Member

'dorino - Дякую Вам... Підїхати не можу, так як я в Києві, але обовязково відправлю маму щоб все вияснила.... Ще раз Вам велике дякую, дай Бог щоб все обійшлося...

12. Tomochka

Tomochka Member

Доброго вечора, dorino.Тільки сьогодні потрапили до Тараса Павловича.Отримали рецепт на ліки.Почнемо лікуватися.Процес цей не швидкий- то вже як буде.Головне- результат.Ще раз велике вам спасибі.

• Подобається Подобається x 2
  13. Дімон

Дімон Well-Known Member

Доброго дня dorino, вельми Вам вдячний за пораду, були вчора в Івана Івановича, дуже сподобася як людина, розпочав курс лікування.. Сестра на контакт з ним поки шо не дуже йде, але думаю Він справиться ... Ще раз дякую!!!!

14. dorino

dorino Well-Known Member

Радий, що міг послужитися у вашій потребі. Можете час від часу потішати мене поступом в лікуванні. І дуже я цікавий все таки, який діагноз?
    Прошу за молитву.

15. химера

химера Member

Доброго дня усім!!!!
    Маю таку проблему,я к гомок стоїть у горлі.
    До кого тільки не зверталась, поки марно.
    можливо хтось чув або мав таку проблему - допоможіть, бо немаю більше сил.
    Лор - все в нормі, гастроентероглог - в нормі, ось пішла до нервопатолога - поки все в нормі.
    а я не в нормі. :sad:(((

16. Максим

Максим Well-Known Member

Це явище психогенне і не має органічних причин, фізично все і є в нормі. Вам потрібно звернутися до психотерапевта або психіатра.

17. химера

химера Member

дякую, пошукаю психіатра
    правда нервопатолог має думку, що це шийний відділ хребта, йду робити знимок.

18. Максим

Максим Well-Known Member

От і чудово, безперечно будь-яку патологію органів потрібно виключити. Робіть, що скаже лікар, просто щоб Ви знали, до якого ще фахівця звернутися, якщо б причину так і не знайшли.

19. химера

химера Member

Можливо хтось підскаже хорошого психіатра

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Шукаємо дитячого ендокринолога!!! Підкажіть, хто мав справу!

а де твій аватар? :)