Доброго дня Шановні форумчани порадьте хтось доброго психіатра, проблеми з сестрою (40р.) в людини на фоні депресії розвилася манія переслідування, непонятні страхи, офіційно звертатися не хочемо, чи є в когось контакти приватних лікарів чи клінік, щоб без розголошення і записів в історію хвороби (бо запис призведе до звільнення з роботи) був би дуже вдячний...
Просто біля Стрийського базару, на Снопківській (пройти від ринку метрів 50 в бік Академії мистецтв) є приватний кабінет психіатра. Великий напис "Анонімність гарантовано". Чи справді так є - не знаю, але наразі це все, чим можу допомогти
Bambook дякую, але хотілося б не посто з вулиці зайти, а хоча б трошки вірити в те що лікад дійсно допоможе а не просто буде тягнути гроші (
При слові Дунілова – мені мороз йде поза шкіру. А ви про неї наслухані, чи мали в неї школу жізні. Там проф.Бариляк дуже хвалений, його батько був там же проф. ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- То ви в Києві чи у Львові? Те що ви описали може тягнути на хронічне прогресуюче захворювання, не хочу вичисляти можливих діагнозів, де є цей синдром, але це може бути з великої психіатрії, тобто не з неврозів. Але я би дуже від серця радив до психіатра неприватного! Гарний є /може ще є/ Криворучко Зеновій в психодиспансері на Матюшенка. З ним можна дискретно все вирішити. Я би почав з нього. Зацікавить – напишіть, може ще пошукаємо. ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- Я сам тут не старожил, але зрозумів, що Мих страшенно доброзичлива і порядна /з гумором/ людина. То йому буде сама приємність – правда, Миху!
я в Києві, але сестра у Львові, шукаю у Львові, а чи є якійсь контакти того Криворучко Зиновія щоб з ним домовитися про зустріч, та й треба ще сестру вмовити поїхати на обстеження(консультацію), а як то зробити навіть не уявляю...
От власне, що батько був проф, а син - напіваматор... Ну і не зовсім дитячий... У Чорнобильській так званій, тепер дитячій лікарні, на Дністровській, була хороший дитячий лор (шкода, прізвища не запамятав), та й взагалі там з медперсоналом вище середнього - з досвіду моєї родини і знайомих...
Дякую, що потвердив мої враження, що син – не батько! /От проф. Кицера – був нормалька, коли я ще був малий, з моїм татом в нас з конячком було, і оператор був клас/ Але, я порядно сказав, що тільки хвалений /ну що чув/, не хотів свого особистого враження випихати. Дитячий, це не цілком ясно, це може бути до 13 років, а хлоп вже під вусом. То скільки років дитині. Можу зараз прочесати статистику дитячих. Хочеш, будь на хвилі... Дайте срочно все таки вік дитини і бажано діагноз чи ведучий синдром. ---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ---------- Тут я видзвонив довірену доктор з Дністровської, то сказала, що нема в них того що шукаємо. Є одна док.Шаробура – але дуже не рекомендовано до неї. Можу попитати на верхній полиці – тобто Львівську професуру, але якщо Ви потвердите мені, що це не забава форумна, як я тут постійно спостерігаю, а що проблема на зараз і поважно. Я сам батько і глибоко вчуваюся в такі проблеми....
dorino, дякую вам за пораду.Я нею скористалась.Але потребую вашої допомоги- по мірі можливого.Конче потрібен гомеопат який лікує heel препаратами.Або хоча б в якому напрямку його шукати, куди звернутися? Вибачте мене за таку настирність.
Дімон – це Дмитро? /Мене тут перфекціоністи постійно чухають, що я десь фамільярний і проскакує в мене ТИ, це не простацтво, а майже звичка з Вільного Світу, в якому я резидент і спілкуємся там так нормально – ну не скажу... Звільнившись, мені важко влізати знову в Це/ По делу Слухайте! 1. Чи З.Криворучко при ділі зараз – я не знаю /видзвонемо з вами, бо мусите прикладатися!/ реєстратуру психодиспансера є–нема. Нема, пошукаємо гідного наступника. 2. Якщо Є – даю вам лінк- авторитетну Ксіву. Вас приймають як рідного... 3. Питання є? В мене питання – чи ви зрозуміли-вчулися в моє застереження про небезпечний Синдром... ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- Я вже згубився, що хто просить/+10-15 дзвінків/ Відновіть мені свою проблему детальніше... Отож, чи добре розумію: Я відписав, що: 1.Heel– я прокоментував щиро. 2.Зясував, що Гомеопат /токсиколог/, мав би бути в одній особі, якщо професіоналіст. 3.Зазначив, що найкращого бачу від десятків років Тараса Гарбич /надзвичайно порядна людина- корифей львівської гомеопатії/ 4.Ви просите однак гомотоксиколога до Heel – не перечу, але буде найкраще /моя думка/ почати з Гарбича, він дуже приязний без комплексів себелюбства. Я зараз вишукаю де він приймає, чи його телефон, і більше порадити я не в силі /може напишіть/ якщо не тут, то в ПП, в чому проблема, може це цілком не так як зараз собі думаємо і шукаємо...
dorino Дякую що не зосталися байдужим !!! Так Дімон це Дмитро, щодо звернення Ти чи Ви це не суттєво як на мене мені чуть більше 30 так шо можна і на Ти по справі - 1. буду завтра шукати номер , дзвонити в реєстратуру і взнавати. 2. щодо ксиви не зовсім зрозумів.... 3. про небезпечний синдром я і сам підозрював тому чим швидше звернемося тим думаю краще... щоб не запускати...
Hi! O! Bambook Tomochka Dimon! Ja vze perejshov na moju Clavu spilkuvannja. Chomu vas ne cikavyt te shco vy prosyly mene? Ja vse pryhotuvav. Ne cicavyt – tak sobi scazit...
dorino, дуже вдячна вам за швидку відповідь- я не сподівалась.Проблема є.Атопічний дерматит.Хлопцеві 20 років.Перший рік навчання в військовій Академії ім.Сагайдачного.Живемо в Кіровограді.На новий рік пролікувались в лікарні.Зараз знову висип.Мали дуже хороший і стійкий результат після лікування препаратами heel-6 років не було загострення.Допомога потрібна у Львові.Я прислухаюсь до ваших порад.
Слухай! Ці всі притворки что «делай как я» на Вы – це я пройшов в школі соцреалізму! І – нехай чистоплюї втискають мені Зауваження і Карму – я вже давно вільна людина і знаю, що є Свобода – я резидент USA! До справи! Застановився, що є ксіва? Глянув в словник – нормально – «ксива:крайне уважаемая и авторитетная бумага, удостоверение, документ, предоставляемый высокопоставленным или уполномоченным лицам чтобы получить доступ к каким-то секретным материалам или территории. » Це власне в дуже невимушеній і безкорисній моїй волі– ну хіба зрозумів, я хочу допомогти усім, хто потребує і просить в Укаїні, що в моїй силі. Поза тим – цілком поважно, я не маю потреби заробляти на життя, бо маю засобів ще на 2-3-4 життів! Я – дуже сумлінно і співчутливо Тобі Допоможу! Тільки зголосися... Я жодної справи ще не залишав, коли її приймав – отож, завтра, я зазначив в щоденнику тебе і буду цим сумлінно займатися – повір, однак стільки тусовки..., однак, ми однаково молоді у віці – O.K. Hi! Героям Слава! P.S.Оце перечитав Попередній перегляд вперше,бо... Жахливо незрозуміло пишу. Сам себе ледве розумію. ВИБИЧТЕ мені, хто буде десь мене читати, самому противно – бо Ваша мова усіх, така гарна і милозвучна і культурно Українська! ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- Оце пишу ще раз, бо поганий дух увів вірус, який відвів усе що я написав Але ми маємо ShadowUser. Однак мушу від початку... Як я Вас невомовно розумію, і далеко більше – співчуваю... Я це мав з моїм молодшим сином /винятковий Екстрасенс виявився потім. Атопічний дкрматит – це особлива сенситивність, вразливість і – алергічність юнака-юнки! Потім – це пропадає, але залишається незрозуміла нам НАДВРАЗЛИВІСЬ. Я – зняв ці прояви. Але – надвразливысть залишилась... Хочете быльше – про мене, і мого Сина і болючі дослідження нашого життя – можу поділитись, але в приваті... як я зняв прояви – скажу. Дерматологи і невропатологи– друзі сердечні, цього не мали і тому тільки....
Отож, просили доброго Гомеопата-гомотоксиколога? Львіський корифей і «Отец» док. Тарас Гарбич 067-70-32-495. Скажете, що від Лесі/жінки/ Роберта, ну в неї лікувались, вона порадила. Це буде правда, бо від неї я взяв сьогодні інформацію для вас про його телефон. Інші питання не важні, бо він нормальний хлопець /40 років стажу гомеопатіїї, може щось порадити, якщо запитаєте своє, краще як інші, але головне, дуже порядна людина – це я свідчу/ Повідомте, як відбулася зустріч.
ту- dorino Доброго дня, дзвонив я на Коциловського (колишня Матюшенка) в реєстратурі сказали що пан Зеник Криворучко вже не працює... п.с. що таке "ксива" я знаю, я мав на увазі що не зовсім зрозумів з якою ксивою до них треба йти і де її взяти..
Я також вже дізнався, що нема. Буду шукати. Ви просили щоб не було до доктора з вулиці, то я таке слово вжив що дам фразу – від кого, ну для Криворучка сказали би , що знайомі з його сином по Києву син був депутатом Верховної. Це би дуже добре спрацювало.Але вже неактуально.А Ви гарно в це собі розміркували. Поки писав то порадили однозначно в тому ж диспансері док.Повханича Івана Івановича. Приймає щоденно до 14год. Тепер то вже і я згадав. Ну а ксиву якщо хочете, то скажіть що Тарас Криворучко – це син того Криворучка, якого вже нема. А Тарас працює в Міськраді, розпоряджається землею. Чисто сумлінно можна так скористатися, бо ми з Тарасом в друзях і він завжди згоджувався , щоб на нього покликатись
dorino - я кажучи, про те, що не просто з вулиці, мав на увазі щоб порадили дійсно толкового лікаря а не шарлатана
Ну гарно і я радію, що справився з вашим проханням так добре, як для себе, поза Повханичем нема так доброго, хіба сохрани Господь – у великій психіатрії в псилікарні. Але одне дораджую, таки з чиєюсь рекомендацією є багато надійніше, ну так вже світ крутиться, свій до свого. ---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ---------- Так Миху – до інтуіції конче потрібна інформація, бо є такі ребуси, що го-го. Якщо ви віку Роберта, то хіба ні, хіба не пересікалися. Він подібно виїхав 7-8 років тому. Я просто учень його брата Леоніда, котрого написали тут, що знаєте. Так що жодна методика ні «секрети» зі Львова не втекли! Кили дисків робляться фахово, аутовакцина десенсибілізації процвітає. Роберт методики брав в брата в них різниця в найцять років по віку.