Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Дімон

Дімон Well-Known Member

Доброго дня
    Шановні форумчани порадьте хтось доброго психіатра, проблеми з сестрою (40р.) в людини на фоні депресії розвилася манія переслідування, непонятні страхи, офіційно звертатися не хочемо, чи є в когось контакти приватних лікарів чи клінік, щоб без розголошення і записів в історію хвороби (бо запис призведе до звільнення з роботи) був би дуже вдячний...

2. Tomochka

Tomochka Member

dorino, я дякую вам за відповідь.Скажіть будь ласка- я можу звернутися до Mux в приват?

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Просто біля Стрийського базару, на Снопківській (пройти від ринку метрів 50 в бік Академії мистецтв) є приватний кабінет психіатра. Великий напис "Анонімність гарантовано". Чи справді так є - не знаю, але наразі це все, чим можу допомогти :sad:

4. Дімон

Дімон Well-Known Member

Bambook дякую, але хотілося б не посто з вулиці зайти, а хоча б трошки вірити в те що лікад дійсно допоможе а не просто буде тягнути гроші :sad:(

5. dorino

dorino Well-Known Member

При слові Дунілова – мені мороз йде поза шкіру.
    А ви про неї наслухані, чи мали в неї школу жізні.
    Там проф.Бариляк дуже хвалений, його батько був там же проф.

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

То ви в Києві чи у Львові?
    Те що ви описали може тягнути на хронічне прогресуюче захворювання, не хочу вичисляти можливих діагнозів, де є цей синдром, але це може бути з великої психіатрії, тобто не з неврозів.
    Але я би дуже від серця радив до психіатра неприватного!
    Гарний є /може ще є/ Криворучко Зеновій в психодиспансері на Матюшенка. З ним можна дискретно все вирішити. Я би почав з нього. Зацікавить – напишіть, може ще пошукаємо.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Я сам тут не старожил, але зрозумів, що Мих страшенно доброзичлива і порядна /з гумором/ людина. То йому буде сама приємність – правда, Миху!

• Подобається Подобається x 1
  6. Дімон

Дімон Well-Known Member

я в Києві, але сестра у Львові, шукаю у Львові, а чи є якійсь контакти того Криворучко Зиновія щоб з ним домовитися про зустріч, та й треба ще сестру вмовити поїхати на обстеження(консультацію), а як то зробити навіть не уявляю...:dntknw:

7. Bambook

Bambook Persona non grata

От власне, що батько був проф, а син - напіваматор... Ну і не зовсім дитячий...
    У Чорнобильській так званій, тепер дитячій лікарні, на Дністровській, була хороший дитячий лор (шкода, прізвища не запамятав), та й взагалі там з медперсоналом вище середнього - з досвіду моєї родини і знайомих...

8. dorino

dorino Well-Known Member

Дякую, що потвердив мої враження, що син – не батько!
    /От проф. Кицера – був нормалька, коли я ще був малий, з моїм татом в нас з конячком було, і оператор був клас/
    Але, я порядно сказав, що тільки хвалений /ну що чув/, не хотів свого особистого враження випихати.
    Дитячий, це не цілком ясно, це може бути до 13 років, а хлоп вже під вусом. То скільки років дитині. Можу зараз прочесати статистику дитячих.
    Хочеш, будь на хвилі...
    Дайте срочно все таки вік дитини і бажано діагноз чи ведучий синдром.

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Тут я видзвонив довірену доктор з Дністровської, то сказала, що нема в них того що шукаємо. Є одна док.Шаробура – але дуже не рекомендовано до неї. Можу попитати на верхній полиці – тобто Львівську професуру, але якщо Ви потвердите мені, що це не забава форумна, як я тут постійно спостерігаю, а що проблема на зараз і поважно.
    Я сам батько і глибоко вчуваюся в такі проблеми....

9. Tomochka

Tomochka Member

dorino, дякую вам за пораду.Я нею скористалась.Але потребую вашої допомоги- по мірі можливого.Конче потрібен гомеопат який лікує heel препаратами.Або хоча б в якому напрямку його шукати, куди звернутися? Вибачте мене за таку настирність.

10. dorino

dorino Well-Known Member

Дімон – це Дмитро? /Мене тут перфекціоністи постійно чухають, що я десь фамільярний і проскакує в мене ТИ, це не простацтво, а майже звичка з Вільного Світу, в якому я резидент і спілкуємся там так нормально – ну не скажу... Звільнившись, мені важко влізати знову в Це/

По делу Слухайте!
    1. Чи З.Криворучко при ділі зараз – я не знаю /видзвонемо з вами, бо мусите прикладатися!/ реєстратуру психодиспансера є–нема.
    Нема, пошукаємо гідного наступника.
    2. Якщо Є – даю вам лінк- авторитетну Ксіву. Вас приймають як рідного...
    3. Питання є?
    В мене питання – чи ви зрозуміли-вчулися в моє застереження про небезпечний Синдром...

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Я вже згубився, що хто просить/+10-15 дзвінків/
    Відновіть мені свою проблему детальніше...
    Отож, чи добре розумію:
    Я відписав, що:
    1.Heel– я прокоментував щиро.
    2.Зясував, що Гомеопат /токсиколог/, мав би бути в одній особі, якщо професіоналіст.
    3.Зазначив, що найкращого бачу від десятків років Тараса Гарбич /надзвичайно порядна людина- корифей львівської гомеопатії/
    4.Ви просите однак гомотоксиколога до Heel – не перечу, але буде найкраще /моя думка/ почати з Гарбича, він дуже приязний без комплексів себелюбства.

Я зараз вишукаю де він приймає, чи його телефон, і більше порадити я не в силі /може напишіть/ якщо не тут, то в ПП, в чому проблема, може це цілком не так як зараз собі думаємо і шукаємо...

11. Дімон

Дімон Well-Known Member

dorino Дякую що не зосталися байдужим !!!

Так Дімон це Дмитро, щодо звернення Ти чи Ви це не суттєво як на мене:) мені чуть більше 30 так шо можна і на Ти :)
    по справі - 1. буду завтра шукати номер , дзвонити в реєстратуру і взнавати.
    2. щодо ксиви не зовсім зрозумів....
    3. про небезпечний синдром я і сам підозрював тому чим швидше звернемося тим думаю краще... щоб не запускати...

12. dorino

dorino Well-Known Member

Hi! O! Bambook Tomochka Dimon!
    Ja vze perejshov na moju Clavu spilkuvannja.
    Chomu vas ne cikavyt te shco vy prosyly mene?
    Ja vse pryhotuvav.
    Ne cicavyt – tak sobi scazit...

13. Tomochka

Tomochka Member

dorino, дуже вдячна вам за швидку відповідь- я не сподівалась.Проблема є.Атопічний дерматит.Хлопцеві 20 років.Перший рік навчання в військовій Академії ім.Сагайдачного.Живемо в Кіровограді.На новий рік пролікувались в лікарні.Зараз знову висип.Мали дуже хороший і стійкий результат після лікування препаратами heel-6 років не було загострення.Допомога потрібна у Львові.Я прислухаюсь до ваших порад.

14. dorino

dorino Well-Known Member

Слухай! Ці всі притворки что «делай как я» на Вы – це я пройшов в школі соцреалізму! І – нехай чистоплюї втискають мені Зауваження і Карму – я вже давно вільна людина і знаю, що є Свобода – я резидент USA!

До справи! Застановився, що є ксіва? Глянув в словник – нормально –
    «ксива:крайне уважаемая и авторитетная бумага, удостоверение, документ, предоставляемый высокопоставленным или уполномоченным лицам чтобы получить доступ к каким-то секретным материалам или территории. »
    Це власне в дуже невимушеній і безкорисній моїй волі– ну хіба зрозумів, я хочу допомогти усім, хто потребує і просить в Укаїні, що в моїй силі.
    Поза тим – цілком поважно, я не маю потреби заробляти на життя, бо маю засобів ще на 2-3-4 життів!
    Я – дуже сумлінно і співчутливо Тобі Допоможу!
    Тільки зголосися...
    Я жодної справи ще не залишав, коли її приймав – отож, завтра, я зазначив в щоденнику тебе і буду цим сумлінно займатися – повір, однак стільки тусовки..., однак, ми однаково молоді у віці – O.K. Hi!
    Героям Слава!
    P.S.Оце перечитав Попередній перегляд вперше,бо...
    Жахливо незрозуміло пишу. Сам себе ледве розумію.
    ВИБИЧТЕ мені, хто буде десь мене читати, самому противно – бо Ваша мова усіх, така гарна і милозвучна і культурно Українська!

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Оце пишу ще раз, бо поганий дух увів вірус, який відвів усе що я написав
    Але ми маємо ShadowUser.
    Однак мушу від початку...
    Як я Вас невомовно розумію, і далеко більше – співчуваю...
    Я це мав з моїм молодшим сином /винятковий Екстрасенс виявився потім.
    Атопічний дкрматит – це особлива сенситивність, вразливість і – алергічність юнака-юнки! Потім – це пропадає, але залишається незрозуміла нам НАДВРАЗЛИВІСЬ.
    Я – зняв ці прояви.
    Але – надвразливысть залишилась...
    Хочете быльше – про мене, і мого Сина і болючі дослідження нашого життя – можу поділитись, але в приваті... як я зняв прояви – скажу. Дерматологи і невропатологи– друзі сердечні, цього не мали і тому тільки....

• Подобається Подобається x 2
  15. dorino

dorino Well-Known Member

Отож, просили доброго Гомеопата-гомотоксиколога?
    Львіський корифей і «Отец» док. Тарас Гарбич 067-70-32-495.
    Скажете, що від Лесі/жінки/ Роберта, ну в неї лікувались, вона порадила.
    Це буде правда, бо від неї я взяв сьогодні інформацію для вас про його телефон. Інші питання не важні, бо він нормальний хлопець /40 років стажу гомеопатіїї, може щось порадити, якщо запитаєте своє, краще як інші, але головне, дуже порядна людина – це я свідчу/
    Повідомте, як відбулася зустріч.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

інтригуєте... гм... може десь пересікалися...

17. Дімон

Дімон Well-Known Member

ту- dorino Доброго дня,
    дзвонив я на Коциловського (колишня Матюшенка) в реєстратурі сказали що пан Зеник Криворучко вже не працює... :sad:
    п.с. що таке "ксива" я знаю, я мав на увазі що не зовсім зрозумів з якою ксивою до них треба йти :) і де її взяти..

18. dorino

dorino Well-Known Member

Я також вже дізнався, що нема. Буду шукати.
    А Ви гарно в це собі розміркували.

Поки писав то порадили однозначно в тому ж диспансері док.Повханича Івана Івановича. Приймає щоденно до 14год.
    Тепер то вже і я згадав.

19. Дімон

Дімон Well-Known Member

dorino - я кажучи, про те, що не просто з вулиці, мав на увазі щоб порадили дійсно толкового лікаря а не шарлатана :)

20. dorino

dorino Well-Known Member

Ну гарно і я радію, що справився з вашим проханням так добре, як для себе, поза Повханичем нема так доброго, хіба сохрани Господь – у великій психіатрії в псилікарні.
    Але одне дораджую, таки з чиєюсь рекомендацією є багато надійніше, ну так вже світ крутиться, свій до свого.

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Так Миху – до інтуіції конче потрібна інформація, бо є такі ребуси, що го-го.
    Якщо ви віку Роберта, то хіба ні, хіба не пересікалися. Він подібно виїхав 7-8 років тому. Я просто учень його брата Леоніда, котрого написали тут, що знаєте.
    Так що жодна методика ні «секрети» зі Львова не втекли!
    Кили дисків робляться фахово, аутовакцина десенсибілізації процвітає.
    Роберт методики брав в брата в них різниця в найцять років по віку.
    :give_rose:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)