я сама з Тернополі і маю проблему з хребтом дуже гостру, ходила також по лікарях, масажистах, а минулого року в мене стався гіпертонічний криз і я попала в з -лікарню , правда потім перейшла на дениий стаціонар, бо немала можливості бути в лікарні по різних причинах і мене там вела молода лікар яка провела повне обстеження. в тім числя і мого хребта, направляла на томограму в психлікарню і рентнег робили в 3 лікарні і виявилось, що майже всі проблеми які в мене є зі здоровям повязані з хребтом. Лікар заборонила мені всякі масажі, хіба погладження, розслабляючий, а порадила голкотерапію і аплікатор ляпко. Це взагальному не дало суттєвого покращення, але я відчула набагато себе краще, в т.ч. і тиск відкоригувався. Купила собі цей аплікатор додому і зараз спасаюсь ним в дома.
Всім привіт. Два роки тому я приїхала до Львова із Харкова до родичів, майже одразу закохалась та вийшла заміж. Зараз я вже на 2-му місяці вагітності, народжувати буду з епідуральною анестезіею, бо в мене дуже низький больовий поріг і цей варіант мені здається оптимальним, прочитала багато матеріалів на цю тему, багато подруг так народжували, але це все було, коли я жила у Харкові. А у Львові мені казали найкращі у країні лікарі, проте треба знати до кого прийти та ще так просто на «кривій козі» не під`їдеш, треба сказати від кого….. Підкажіть мені, будь ласочкаааааа до кого можна звернутися, до якого пологовогу будинку? Та розкажіть можливо про власний досвід? Буду дуже вдячна за будь-які коментарі?
Mashunya, раджу відвідати Львівський Жіночий Форум "Дівочі Посиденьки" - http://posydenky.lvivport.com . Думаю, що Ви там знайдете всю необхідну інформацію для себе
зрозуміло що в нашій країні "лікуватися задарма - дарма лікуватися" а тим більше коли мова йде про народження дитини, так що до цього ми з чоловіком емоційно готові Головне щоб все добре пройшло ---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ---------- Уляна, якщо знайдете, поділіться контактом, будь ласка
Доброго дня! Хочу підтримати тему свій тезки Maschuni і звернутися до форумчанам за порадою щодо стояше доктора. До Львова переїхали менше року тому, зараз ми з чоловіком чекаємо нашого первістка і природно дуже хвилюємося з цього приводу. Підкажіть, хто в кого народжував? може бути хтось з вас поділитися контактом лікаря професіонала. Особливих ускладнень немає, на здоров'я не скаржуся, але чим більше термін, тим сильніше страх перед болем і невизначеність ... рідні заспокоюють звичайно, говорять що раніше у копиці народжували і далі йшли працювати в поле, мовляв нічого боятися і накручувати себе, але я б все ж хотілося б підстрахуватися ... Буду вдячна за будь-яку інформацію щодо хороших лікарів, а також за ваші поради як заспокоїтися і перестати боятися болю ....
Може хтось підкаже де у Львові можна якісно провести обстеження слуху дитині 4 рочки (була на Дністровській, там намагалися провести це обстеження, але дитина від незвички злякалася і відмовилась говорити, лікарка написала, що ми шепоту не чуємо, але я в цьому не впевнена, бо дитина просто не хотіла говорити). Може є якісь приватні діагностичні центри на рахунок слуху?
Фаховий спеціаліст по безпліддя Ми з чоловіком шість років не могли вважатись повноцінною сім’єю, оскільки у нас не було дітей. Усі наші зусилля не мали успіху. Не допомагали консультації та лікування провідних лікарів ні Львова , ні Києва. І лише завдяки пораді одних наших добрих знайомих які розповіли про гінеколога , фахівця високо класу, викладача медичного коледжу «Монада» у Львові Ярослава Федоровича Кулечка у нас тепер є чудова донечка. Ярослав Федорович зробив справжнє диво. І за 2,5 місяца йому вдалось те, що не могли 6 років зробити «професори». Дай боже йому здоров’я !!! ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ---------- Кулечко Ярослав Федорович дуже непоганий Гінеколог! Працює в медичному коледжі "Монада" вул. Патона 22а! Допоміг мені завести донечку і я йому за це дуже вдячна !
Потрібен дуже хороший нефролог!!! Може бути й толковий уролог чи хірург... Хоча я більше все таки схиляюсь до першого. Вже скільки лікарів не консультували - ніхто не може поставити діагноз((( В ідеалі потірбен Хауз) На жаль, хворому все гірше, а лікарі тільки аналізи одні і ті ж самі роблять по 10 разів(
Працювала з лікарем 3 роки - невропатолог, вертибролог, діагност, лікар народної нетрадиційної медицини. Дуже хороші результати по вирішенню проблем з хребтом, а також по оздоровленню організму загалом. Працює у Львові, Франківську, Коломиї. Цікавить - звертайтесь в приват.
Шукаю лікаря. Доброго дня.Допоможіть будь ласка знайти хорошого лікаря гоммотоксиколога у Львові.Буду дуже вдячна за допомогу.
Які дурниці!!! О.Савка– нейрохірург/це операції головного і спинного мозку–цілком не раджу/ Судинна хірургія і кафедра судинної, це в Львівській обласній лікарні і там віртуозом є проф.КОБЗА! ---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ---------- Сам не лікувався, але бачив результати в 3-х дітей приятелів – результати надзвичайні, не бачив би до лікування, то би не повірив. Правда кажуть, що зараз на прийом важкувато потрапити. Спеціально для Вас видзвонив приятеля – така інформація: док.Зіад /це таке прізвище чи ім`я/ вул.Левицького 110. Тел. досить секретний 050-315-54-86. Краще перейдіться самі, бо почнеться хто рекомендував...і т.д. ---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- Подібно, що найкращою є доц.Гельнер Звенислава на вул.Пушкіна-Чупринки, від каф.проф.Дутки на Коновальця. ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ---------- Найсерйозніший Гомеопат у Львові Тарас Гарбич! 40років йому шарлатанство не пройшло б, коли зараз гомеопатів-кому не лінь... Не знаю де зараз приймає. Це той, хто з моїм батьком ставив у Львові гомеопатію з нуля.Школа Попової. Всі інші–більш або менш вдалі їхні учні. Звичайно, першим і єдиним повоєнним у Львові був Чернов. ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- Якщо про шкірників–то самий класний зараз доц.Віктор Сидоренко там же в Сокільниках. Сміло довіртесь! Не чув, щоб десь проколовся чи гроші хапав. Рідко може посміхнутися –не знаю, або сьогодні не скажу. Сокільники т.227-03-07 /9-15/ Керченська,17-а т.270-21-42 /16-20/ Хоча, шкода покійних Дубового і А.Туркевича ще класніші були. Непоганий цілком був проф.Зайченко, не знаю чи живе. ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ---------- Ги-ги-ги! Мих! Ошибочка в тебе тіпа – «нема толкових.... вільвові точно....» Перевірений-перепровірений! Леонід Костко 063-2396310. Винагороду приймає тільки за результат. Але ж результат то завжди. ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- Док.Костюченко – правильний фахівець з діагнозами, але діагностувати астму чи діатес, чи кропивницю – то кожна жінка скаже. А «лікування» цілком непридатне, бо не виліковує....
Можемо! Але на сьогодні я втомився і якось вже нецікаво стало. Притисне – напишіть, обіцяю відповісти. ---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ---------- Ви-чудовий! Ціню здорові незлосливі жарти! Ви власне з таких хлопців. А–ламати Вас – опасное дело – за Вами Три Святителі, може в суботу 12-02 помянемо маленькою?
Між іншим, знаю Костка. Але я ше знаю Роберта і думаю, що він був суперовим гомеопатом... і не тільки.
Здорово інтригуєте мене Миху в сенсі /возбуждать любопітство чем то загадочним/! Як ви так знаєте і то вправно стільки Львівських Ескулапів–ну я наслуханий на всі сторони, бо в такій родині з діда. Переглянув з цікавості ваші дописи –це ж перли інформації про врачевание! Може я інформований не менше, вже тут засумнівався. Але–Бог свідок, що я достеменно і дотошно знаю в кого звідки ноги ростуть, чим хто видурнюється чи вимудрюється в нашому медсвіті. Принагідно, як зволиш – кинь шось в Лічку.
Гомотоксиколог це той же Гомеопат. Фаховий гомеопат завжди є фаховим гомотоксикологом. Німець Hans-Henrich Rekewer власне був лікарем гомеопатом і ніякого нового напряму не створив, створив тільки свою компанію Heel– Herba est ex luce – Рослина є зі світла. Зараз це все спартачено безвзглядним бізнесом – нема цілком в технології виготовлення засад Samuel Hahnemann, цебто не потенціювання ручками, а тільки розведення і змішання машинами. А цей «Каскад-Медикал» – з траумель, лімфоміозот, дискус, церебрум – це ж краще радіо слухати, це ж – .... не висловлюся.... В гомеопатичних кадрах сильним є в нас Мих