Всім доброго дня! Прошу підказати хорошого лікаря мамолога. Час не чекає, а до кого звертаюсь, у всіх інші думки. Наперед дуже вдячна. Бажаю всім бути здоровими!
Порадьте кардіолога, конкретного чи може установу, де той напрям належно розвинутий, цікавить перш за все грамотна діагностика. п.с. потрібно для 60-річної жінки.
1.Кардіологія на Кульпарківській. Лікар - Тєлєгін. Але тоді тре лягати в лікарню, бо інакше до нього недостукатися. 2.Діагностичний центр у медінституті. Тетяна Костятинівна. (можу дати телефон.)
ми колись шукали у Львові, так і не знайшли такого ендокринолога (із досвідом саме по 1-му типу) але на Ніжинській в ендокринологічному диспансері був декілька років тому такий лисий молодий, прізвище - якщо не помиляюсь, Абліцев... Він за моїми спостереженнями був надзвичайно уважний до своїх пацієнтів і всі намагалися потрапити саме до нього...думаю він хороший фахівець. Подейкували що він саме по діабету найкращий.
на рахунок алергії - Мигович у Львові, приватний лікар, дуже хороший. дитячий. ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ---------- Є знайома в онко лікарні, і в клініці "Астар" хороший гінеколог Коник Алла Петрівна
Сам з Тернополя, 4 роки маю проблеми з нервовою системою, хребтом, суглобами і тд...Обійшов майже всіх невропатологів, мануальних терапевтів і інших лікарів - безрезультатно, всі курси терапії, масажів, ліків, процедур не приносили конкретного результату. Ще й інфекціоніст знайшов ніби то перенесене автоімунне захворювання, яке типу то всьо так ускладнює, але лікування також не дало нічого суттєвого. Зараз хоче ложити мене в лікарню, але лікувати якусь міфічну для мене хворобу я шось не дуже маю бажання. Порадьте будь-ласка хорошого спеціаліста в галузі неврології, хвороб хребта і тд... Можна також і інфекціоніста заодно) Наперед вдячний...
Хороший лор Вус Ігор Іванович поліклініка на Симоненка, він дорослий але може прийняти і дитину ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Алерголог Хохлов Ігор Іванович охмадет на Лисенка
Порадьте, будь ласка, хорошого лікаря пульмонолога. Племіннику 13 і вже 7 років постійно лікують від хронічного бронхіту
Треба зробити обстеження житла на грибок, і навіть якщо його не виявиться - треба робити капітальний ремонт з заміною всього дерев"яного (особливо підлоги, плінтусів), та влаштувати або відремонтувати вентиляцію. Це насамперед. А вже потім - фарширувати дитину ліками.
1. Перевіритись на глисти (так, так, серйозно) 2. Перестатити палити (якщо є така звичка ) 3. Попити антибіотики (хоча би днів зо три, а краще п"ять) 4. Приймати щось протиалергічне (супрастін або лоратидин, наприклад)
Раджу звернутися в Київ, в інститут Шалімова, там є відділення судинної хірургії і обладнання екстра-класу. А фахівці - взагалі немає слів... Чудова школа.