Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. анн

анн Member

Всім доброго дня!
    Прошу підказати хорошого лікаря мамолога. Час не чекає, а до кого звертаюсь, у всіх інші думки.

Наперед дуже вдячна.

Бажаю всім бути здоровими!

2. syavych

syavych копач

То хіба на Посиденьках питайте :)

3. Varvar

Varvar Well-Known Member

Порадьте кардіолога, конкретного чи може установу, де той напрям належно розвинутий, цікавить перш за все грамотна діагностика.
    п.с. потрібно для 60-річної жінки.

• Подобається Подобається x 1
  4. Kukusa

Kukusa New Member

Дуже хороший дитячий хірург - Дворакевич Андрій Орестович.Працює в охмадиті.

5. fanet

fanet New Member

Шукаю ендокринолога. Потрібна консультація по діабету 1 типу.... ДУЖЕ ТРЕБА!!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

1.Кардіологія на Кульпарківській. Лікар - Тєлєгін.

Але тоді тре лягати в лікарню, бо інакше до нього недостукатися.

2.Діагностичний центр у медінституті.

Тетяна Костятинівна. (можу дати телефон.)

7. Уляна

Уляна Well-Known Member

Порадьте будь-ласка хорошого гінеколога.

8. Alter

Alter Well-Known Member

ми колись шукали у Львові, так і не знайшли такого ендокринолога (із досвідом саме по 1-му типу)
    але на Ніжинській в ендокринологічному диспансері був декілька років тому такий лисий молодий, прізвище - якщо не помиляюсь, Абліцев... Він за моїми спостереженнями був надзвичайно уважний до своїх пацієнтів і всі намагалися потрапити саме до нього...думаю він хороший фахівець. Подейкували що він саме по діабету найкращий.

9. zabava

zabava New Member

на рахунок алергії - Мигович у Львові, приватний лікар, дуже хороший. дитячий.

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Є знайома в онко лікарні, і в клініці "Астар" хороший гінеколог Коник Алла Петрівна

10. VariousVeres

VariousVeres New Member

Сам з Тернополя, 4 роки маю проблеми з нервовою системою, хребтом, суглобами і тд...Обійшов майже всіх невропатологів, мануальних терапевтів і інших лікарів - безрезультатно, всі курси терапії, масажів, ліків, процедур не приносили конкретного результату. Ще й інфекціоніст знайшов ніби то перенесене автоімунне захворювання, яке типу то всьо так ускладнює, але лікування також не дало нічого суттєвого. Зараз хоче ложити мене в лікарню, але лікувати якусь міфічну для мене хворобу я шось не дуже маю бажання.

Порадьте будь-ласка хорошого спеціаліста в галузі неврології, хвороб хребта і тд...
    Можна також і інфекціоніста заодно)

Наперед вдячний...

11. kotjaj

kotjaj New Member

Хороший лор Вус Ігор Іванович поліклініка на Симоненка, він дорослий але може прийняти і дитину

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Алерголог Хохлов Ігор Іванович охмадет на Лисенка

12. Ntnzyf

Ntnzyf New Member

Порадьте, будь ласка, хорошого лікаря пульмонолога. Племіннику 13 і вже 7 років постійно лікують від хронічного бронхіту

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Треба зробити обстеження житла на грибок, і навіть якщо його не виявиться - треба робити капітальний ремонт з заміною всього дерев"яного (особливо підлоги, плінтусів), та влаштувати або відремонтувати вентиляцію. Це насамперед. А вже потім - фарширувати дитину ліками.

• Подобається Подобається x 2
  14. Ssaha

Ssaha New Member

порадьте щось дієве проти кашлю , аналізи в нормі ,флюрка теж , а ліки не допомагають .

15. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

1. Перевіритись на глисти (так, так, серйозно)
    2. Перестатити палити (якщо є така звичка )
    3. Попити антибіотики (хоча би днів зо три, а краще п"ять)
    4. Приймати щось протиалергічне (супрастін або лоратидин, наприклад)

16. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Посоветуйте пожалуйста ФЛЕБОЛОГА!

17. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

шо такое флеболог?

18. Osiris

Osiris Member

прктично "сосудістий" хірург:)))

19. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Варикоз знаете что такое...?так этот врач лечит эту бяку!

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Раджу звернутися в Київ, в інститут Шалімова, там є відділення судинної хірургії і обладнання екстра-класу. А фахівці - взагалі немає слів... Чудова школа.

а де твій аватар? :)