Наконечний Андрій Богданович приймає на Сихові вул.Кос-Анатольського,4. В нього і аналізи здавали, і лікувались.
Добрий день, знаю доброго лікаря, що лікує безпліддя, у чоловіків і жінок. Чоловіка перевірити легше. Тому якшо з ним все гаразд беруться за пошук причини у жінки. Лікування може бути довге. Я лікувалась пів року і завагітніла. До того не могла завагітніти майже 4-ри роки. Моя лікарка Кіхтяк Олеся Павлівна вона працює в ендокринному диспасері на вул. Ніжинській (бічна Личаківської). Дуже знаюча серйозна, раджу всім.
Допоможіть будь ласка знайти хорошого дитячого хірурга. У дитини серединна кіста шиї. Були в Охматдиті-рекомендують опер НАЙКРАЩИЙ ДИТЯЧИЙ ХІРУРГ - СТЕНИК В ОХМАТДИТІ. ВІН МОЖЕ МАЛО ГОВОРИТЬ, НО ЗА ДИТИНУ БУДЕТЕ СПОКІЙНІ. КРАЩЕ У лЬВОВІ НЕ ЗРОБИТЬ НІХТО ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- ПОРАДЬТЕ ДИТЯЧОГО ОРТОПЕДА
Ми також там лікували молочницю! Я спочатку лікувала сама, а "вона" все поверталася.Лікарка з ЖК не пояснила, що проблема у обох Добре, що попала в "Венеру". Велике спасибі Андрію Богдановичу!
Може Ви знаєте де зараз працює Олександр Юрченко? Чи як його можна знайти? В Медик-плюс він вже не приймає. Дзвонила туди -кажуть не знають де його шукати.
Допоможіть знайти хорошого окуліста для дитини. Форумчанки допоможіть знайти кваліфікованого окуліста для дитини. Можливо хтось знає нейроофтальмолога з топольної, прізвища не знаю - Ірина Миронівна. Пишіть в приват буду чекати на відповідь....
Я не форумчанка, але скажу. Марта Миколаївна, хороший офтальмолог. Чи таки окуліст потрібен? Бо я різниці не бачу. 0676700675
Будь-ласочка, дуже потрібні координати Довганя Юрія Петровича (УЗД щитовидки). Знайшла якийсь сторічної давності, але не можу додзвонитись. Може хто має якісь діючі номери
Хто може порадити хорошого лікаря нарколога, є проблема у близької людини. Не цікавлять такі методи як підшивання чи торпедо, вони в даному випадку не підходять. Потрібне хороше лікування.
Часто алергії у дітей є паразитарного походження. Якщо мае ваша дитина 3 і більше років, дайте їй від глитів - порадьтеся з педіатром.
Шаталова мені дуже допомогли книжки Шаталової - раджу всім без винятку почитати http://www.shatalova.ru/books.htm а гормональні мазі то зло заганяють всередину заразу яка вискочить чимось серйознішим наші лікарі в більшості не зацікавлені вас вилікувати або не вміють - ви їх хліб
в галузі епілептології у нас спеціалізуються психіатри, так що краще звернутись в обласну психіатричну лікарню.