Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Radistka

Radistka Rändaj

Дякую, Picasso. Буду мати на увазі. Але мені потрібен травматолог
    . Знову кудись не туди "вступила", потягнула ногу, зробили рентген і кажуть що у мене в кісточці кіста. От такий каламбур :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:))

3. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Телішевський Юрій Григорович 0677631720

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абсолютно з вами згоден. Спеціаліст високого класу. Ну але кому-кому, а вам давати телефон травматолога (він зараз на Орлика), що працює у дитячому травматологічному відділенні дорослій людині якось не тойво, нє?

5. Nastjushka

Nastjushka New Member

Зверніться в Чорнобильську клініку і робстежте добре малечу..це може бути бронхіт,(в сестри мала мала таке саме).Хороший доктор або Савчак або Возниця.

6. Radistka

Radistka Rändaj

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І првильно зробите, що підете до нього, бо то є дійсно фахівець і не відсилатиме вас із-зі віку хто зна куда. Йому, що дитина, що дорослий - все одно.
    :)

8. lovik

lovik New Member

Порадьте будь ласка мені хорошого дерматолога у Львові. Мій чоловік має проблему, поставили діагноз себорейний дерматит, але лікують гормональними мазями лише висипи, причини не шукають. Може хто знає хорошого лікаря, який знайде причину і допоможе нам!! Дуже дякуємо заздалегідь!

9. Provincial

Provincial Well-Known Member

10. iruru

iruru New Member

Порадьте доброго уролога будь-ласка!!

В мене постійно молочниця і хочу щоб чоловік перевірився...

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А,шо там перевірятися,якщо ви разом ...ну ...теє..то в нього вона однозначно є,особливо,якщо він відчуває дискомфорт при сечовиділенні,лікуйте його тим самим ,що й себе.....То не є страшне..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

правда? а що вас так здивувало? Травматолог. Лікує і дітей і дорослих. Важко повірити?

13. Provincial

Provincial Well-Known Member

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви просто мене не так зрозуміли. Для цього дохтора нема різниці, бо він хороший спеціаліст як у дорослій, так у дитячій травматології.

• Подобається Подобається x 2
  15. Alter

Alter Well-Known Member

Савченко В.П. - я в нього лікувався, коли він працював у залізничній лікарні, прекрасний лікар, рекомендую!

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Порадьте ендокринолога

• Подобається Подобається x 2
  16. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Винарович Ольга Михайлівна
    в обласній поліклініці на вул. Пекарській.
    Приймає кожного дня до обіду.

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хорошого лора дитячого(крім Юрочка,ДуніловоЇ)

18. marimar

marimar New Member

Допоможіть будь ласка знайти хорошого дитячого хірурга. У дитини серединна кіста шиї. Були в Охматдиті-рекомендують операцію.

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Я народжувала у нього 2 роки тому.Дуже хороший лікар! А скільки бере я вже не памятаю.

19. Vaseluna

Vaseluna Member

і нам з чоловіком потрібно. Молочниця- дістала!:ireful1:

20. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Если это молочница, то есть инфекция, то лечится просто - одна таблетка Дифлукана, недельный курс кефалоспорина, и если на пробе с флуорокином нашли дисбактериоз - то вдобавок 7-10 дней метронидазола.. И нет молочницы.. :) Мужу, в принципе, можно тоже самое пропить.. Тока ещё надо, чтобы он и налево в презервативе ходил, а то флора опять поменяется. :)

а де твій аватар? :)