Дякую, Picasso. Буду мати на увазі. Але мені потрібен травматолог . Знову кудись не туди "вступила", потягнула ногу, зробили рентген і кажуть що у мене в кісточці кіста. От такий каламбур
Абсолютно з вами згоден. Спеціаліст високого класу. Ну але кому-кому, а вам давати телефон травматолога (він зараз на Орлика), що працює у дитячому травматологічному відділенні дорослій людині якось не тойво, нє?
Зверніться в Чорнобильську клініку і робстежте добре малечу..це може бути бронхіт,(в сестри мала мала таке саме).Хороший доктор або Савчак або Возниця.
Дякую! . Мене деколи в трамваї ще питають чи мені студентський квиток, але лікарю тре буде точно признатися скілько мені років . То я ліпше піду до пана Телешівського
І првильно зробите, що підете до нього, бо то є дійсно фахівець і не відсилатиме вас із-зі віку хто зна куда. Йому, що дитина, що дорослий - все одно.
Порадьте будь ласка мені хорошого дерматолога у Львові. Мій чоловік має проблему, поставили діагноз себорейний дерматит, але лікують гормональними мазями лише висипи, причини не шукають. Може хто знає хорошого лікаря, який знайде причину і допоможе нам!! Дуже дякуємо заздалегідь!
А,шо там перевірятися,якщо ви разом ...ну ...теє..то в нього вона однозначно є,особливо,якщо він відчуває дискомфорт при сечовиділенні,лікуйте його тим самим ,що й себе.....То не є страшне..
Здивувало то,що за Вашою заявою той спеціаліст не робить ніякої різниці між дорослим та дитиною..А Ви не задумувались,чому є лікарські спеціалізації "дитячий офтальмолог,дитячий травматолог,дитячий гінеколог,дитячий хірург"? Тому що не бачити різниці і лікувати дитячий організм так само як дорослий-то прирікти дитину на каліцтво або смерть... Там насправді своя дуже тонка специфіка-лікувати дітей! Власне,це мене здивувало..Я відповів на Ваше питання?
ви просто мене не так зрозуміли. Для цього дохтора нема різниці, бо він хороший спеціаліст як у дорослій, так у дитячій травматології.
Савченко В.П. - я в нього лікувався, коли він працював у залізничній лікарні, прекрасний лікар, рекомендую! ---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ---------- Порадьте ендокринолога
Допоможіть будь ласка знайти хорошого дитячого хірурга. У дитини серединна кіста шиї. Були в Охматдиті-рекомендують операцію. ---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- Я народжувала у нього 2 роки тому.Дуже хороший лікар! А скільки бере я вже не памятаю.
Если это молочница, то есть инфекция, то лечится просто - одна таблетка Дифлукана, недельный курс кефалоспорина, и если на пробе с флуорокином нашли дисбактериоз - то вдобавок 7-10 дней метронидазола.. И нет молочницы.. Мужу, в принципе, можно тоже самое пропить.. Тока ещё надо, чтобы он и налево в презервативе ходил, а то флора опять поменяется.