Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Порадьте лора будьслака! Для дорослих

2. syavych

syavych копач

Завідуючий ЛОР-відділенням поліклініки на Симоненка, прізвища не знаю, був в нього тілько один раз, але слова його були розумні :)

• Подобається Подобається x 4
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,але поміг,чи нє?
    Бо для нас то теж актуально,щоправда тре для малого,але дитячі Лори ,то просто...

4. syavych

syavych копач

Поміг, хоч і не лікував особисто. Відправив до іншого спеціяліста - проблема виявилась в хребті (всі інші ЛОРи до нього лікували горло, довго, нудно, дорого, безрезультатно...). Взагалі всі болячки від хребта :)

5. Kwitkamuss

Kwitkamuss New Member

Дівчата,підкажіть будь-ласка. Хто народжував у медінституті і Мальчевського І.М.? Чи хороший він лікар і скільки бере за роди? :sad:

6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Kwitkamuss! Ви краще на ДівочіПосиденьки http://posydenky.lvivport.com/ зайдіть! Там є окремий розділ для вагітних :good: Пузата Хата http://posydenky.lvivport.com/forumdisplay.php?f=73, а в цьому розділі є гілки про лікарів з пологових будинків :) і не тільки!

7. pasich

pasich New Member

порадьте будь ласка доброго дитячого гастроєнтеролога.:dntknw: Я знаю доброго акушер-гінеколога (приймає роди)Ковальчук Ігор Ярославович на Батальній. Дитячий ЛОР - Юрочко Ф.Б. охмадіт. ;)

8. haluska

haluska New Member

У м Сокаль є хороший уролог, правдан наскільки я знаю він наразі покинув медичну практику, хоча можна дізнатись в поліклініці чи в лікарні - Швед Роман

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Мене особисто лікувала хороший лор - Петльована (ім"я та побатькові нажаль непамятаю- це було в 90-х роках але вона далі там працює) - Сихівська міська поліклініка

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чого ж покинув?

10. Natalia H

Natalia H Member

(ще тут спитаю) Порадьте, будь-ласка, невропатолога - защемлення нерва, просто до так до невідомого з поліклініки іти страшнувато. може хто знає якогось хорошого, поміг комусь? Дякую.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Защемлення нерва у хребті?

12. Natalia H

Natalia H Member

Так, принаймі я так думаю - діагнозу ще ніхто не ставив. Хоча все сходиться, ну хіба що ще зміщення диска, але про це навіть думати не хочу.

13. Radistka

Radistka Rändaj

Якщо це ще актуально, то Онутчак Адріан Васильович.
    Приймає в шпиталі Шептицького, і на Ужгородській.
    Направду добрий лікар :good: Оперував мене в січні.

• Подобається Подобається x 3
  14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ось чому я хочу навчитись їздити верхи, ну і продовжувати це робити! Велику користь хребту дає, ну так говорять

15. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Если нужен хороший врач внутренних болезней и психиатрии - я в первые выходные июня буду во Львове. В субботу вечером будем пить каву... :)

• Подобається Подобається x 3
  16. Radistka

Radistka Rändaj

"Половину королівства" за доброго травматолога!!
    Або може чули щось про панів докторів Вовка В.М (на Симоненка)
    і Савченка В. П (з Руської) ?

17. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Алексе ,я про своє вічне - Космегену не привезете ??? бо в нас як завжди торба і росіяни ридми плачуть. гроші і рецепти маю. можу кинути скани

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

нє, я чув за Пантелей Т.П. з Симоненка. І не тільки чув. У неї тепер всі мої знайомі обслуговуються. І є ще її сусідка по кабінету, крісла поряд. Прізвище правда забув, здається Кметь, але можу помилятись

• Подобається Подобається x 1
  19. Radistka

Radistka Rändaj

Тобто це хороші лікарі?

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Тобто я сам тепер лікуюся у неї, вся моя сім'я і майже всі мої знайомі перейшли до неї. Скажу просто, після того як я почав лікуватися в даної лікарки, я зовсім втратив страх до стоматологів, і зрозумів що не всі стоматологи ласі щоб побільше збрити (по типу що та-а-ам у вас такий зуб що пломби в три рази більші ніж у інших, або щось подібне). Просто порядна людина, крім того ще й професіонал. Спробуйте, поділитесь враженнями :)

а де твій аватар? :)