Завідуючий ЛОР-відділенням поліклініки на Симоненка, прізвища не знаю, був в нього тілько один раз, але слова його були розумні
Ну,але поміг,чи нє? Бо для нас то теж актуально,щоправда тре для малого,але дитячі Лори ,то просто...
Поміг, хоч і не лікував особисто. Відправив до іншого спеціяліста - проблема виявилась в хребті (всі інші ЛОРи до нього лікували горло, довго, нудно, дорого, безрезультатно...). Взагалі всі болячки від хребта
Дівчата,підкажіть будь-ласка. Хто народжував у медінституті і Мальчевського І.М.? Чи хороший він лікар і скільки бере за роди?
Kwitkamuss! Ви краще на ДівочіПосиденьки http://posydenky.lvivport.com/ зайдіть! Там є окремий розділ для вагітних Пузата Хата http://posydenky.lvivport.com/forumdisplay.php?f=73, а в цьому розділі є гілки про лікарів з пологових будинків і не тільки!
порадьте будь ласка доброго дитячого гастроєнтеролога. Я знаю доброго акушер-гінеколога (приймає роди)Ковальчук Ігор Ярославович на Батальній. Дитячий ЛОР - Юрочко Ф.Б. охмадіт.
У м Сокаль є хороший уролог, правдан наскільки я знаю він наразі покинув медичну практику, хоча можна дізнатись в поліклініці чи в лікарні - Швед Роман ---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- Мене особисто лікувала хороший лор - Петльована (ім"я та побатькові нажаль непамятаю- це було в 90-х роках але вона далі там працює) - Сихівська міська поліклініка
(ще тут спитаю) Порадьте, будь-ласка, невропатолога - защемлення нерва, просто до так до невідомого з поліклініки іти страшнувато. може хто знає якогось хорошого, поміг комусь? Дякую.
Так, принаймі я так думаю - діагнозу ще ніхто не ставив. Хоча все сходиться, ну хіба що ще зміщення диска, але про це навіть думати не хочу.
Якщо це ще актуально, то Онутчак Адріан Васильович. Приймає в шпиталі Шептицького, і на Ужгородській. Направду добрий лікар Оперував мене в січні.
Ось чому я хочу навчитись їздити верхи, ну і продовжувати це робити! Велику користь хребту дає, ну так говорять
Если нужен хороший врач внутренних болезней и психиатрии - я в первые выходные июня буду во Львове. В субботу вечером будем пить каву...
"Половину королівства" за доброго травматолога!! Або може чули щось про панів докторів Вовка В.М (на Симоненка) і Савченка В. П (з Руської) ?
Алексе ,я про своє вічне - Космегену не привезете ??? бо в нас як завжди торба і росіяни ридми плачуть. гроші і рецепти маю. можу кинути скани
нє, я чув за Пантелей Т.П. з Симоненка. І не тільки чув. У неї тепер всі мої знайомі обслуговуються. І є ще її сусідка по кабінету, крісла поряд. Прізвище правда забув, здається Кметь, але можу помилятись
Тобто я сам тепер лікуюся у неї, вся моя сім'я і майже всі мої знайомі перейшли до неї. Скажу просто, після того як я почав лікуватися в даної лікарки, я зовсім втратив страх до стоматологів, і зрозумів що не всі стоматологи ласі щоб побільше збрити (по типу що та-а-ам у вас такий зуб що пломби в три рази більші ніж у інших, або щось подібне). Просто порядна людина, крім того ще й професіонал. Спробуйте, поділитесь враженнями