Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Nery

Nery Well-Known Member

Шановні форумляни!
    Підкажіть, будьте добрі, хорошого лікаря, до якого можна звернутись з діагнозом панкреатит за консультацією!
    Якщо можна, з деталями - скільки коштує прийом, обстеження і т.п.!
    Буду дуже вдячна!

2. Santa

Santa Member

головний дитячий спеціаліст області Ю. Лудчак приймає в лікарні на Орлика (але можете уявити собі державну лікарню і черги під кабінетом) і в приватній клініці неподалік.

якщо інформація ще потрібна - пишить у приват.
    інакше виженуть за рекламу :):):):)

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ппривіт..
    мож хтось знає контакти хорошого імунолога...

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

в чём проблема?

5. babochka

babochka New Member

Порадьте хорошого спеціаліста дерматолога у Львові.
    Турбують висипання на шкірі та сильний свербіж.
    Була в 4 дерматологів точного діагнозу не встановили.

6. night

night Well-Known Member

Спробуйте в диспансер біля Політеху сходити. Там є анонімний кабінет. І лікарі не погані.

7. teddi11

teddi11 New Member

Всім привіт.Чи може хтось сказати про лікарку-гомеопата Марію Данилівну що приймає по вул. Глибока 11 кв.10 Буду вдячний за любу інформацію.

8. Nonna

Nonna New Member

Шукаю лiкаря

Вiдгукнiться будь ласка хто знайомий з мануальним екстрасенсом. Це людина яка мае чутливi руки, йому не потрiбнi рентгени, вiн вправляе диски
    обезболюючи руками. Таким був В. I. Шмигер вiн працював в лiкарнi на вулицi Щорса у Львовi але вiн помер, а нам його послуг дуже не вистарчае

9. Sufij

Sufij New Member

Вона ще не на пенсії, але користі від неї вже мало. Люди йдуть потоком.Несуть гроші і вже не отримують відповідної уваги. Краще шукати когось іншого.
    Також треба зауважити, що проблеми щитовидки рідко вдається добре вирішити в традиційній медицині, бо не заберають причину, а то ....

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Потрібно забрати внутрішні страхи, а не шукати агресивні тренінги. Вони зараз не поможуть!

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Маленьке уточнення: якщо це астма, або щось подібне, то воно потребує гормонів - нема іншого виходу, наскільки я знайома з цим питанням (а я з ним трохи знайома :)[/QUOTE]

Астму гормонами не вилікуєш - це перше, а посадити весь організм на раз!
    Якщо є алергія, то питання як мінімум в системі травлення, а може й глибше. Тут треба розбиратись. Але з гормонами не раджу.

• Подобається Подобається x 1
  10. Chelovechki

Chelovechki Member

На вулиці Кос-Анатольського є приватна клініка. Там гарний дерматолог Андрій Наконечний.
    Роблять все анонімно та професійно.
    Його контакти тел. 032 245-60-75 або 067 6749222.

Останнє редагування: 16 лют 2010
  11. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

співчуваю
    можливо варто звернутись до імунолога

12. StSan

StSan Member

Лікар-узіст. Кучер Аскольд романович. Діагностичний центр Ультрамед. Огієнка.
    Якщо з ним добре поспілкуватися, то порадить хорошого лікаря по Вашій темі. Наприклад нам порадив нефролога, ака приймає взагалі на дому. Виявилася супер спеціалістом.

В мене знайомі ходили до лікаря з цікавою методикою. Вагінально вставлявся такий собі фалоімітатор металевий під"єднанний до моторчика, і він просто довбав з певною періодичністю в шийку матки. Цікаво, шо результат був. Люди вагітніли тавіть ті, шо і не сподівались. Хоча і не 100% звичайно. А ще говорять, шо якщо хочеш завагітніти але не виходить, підбери з вулиці кошеня або цуцика. Накорми, обігрій і живи з ним. Бог нагородить (то саме стосується прийомної дитини, але то складніше).

Як вже згадували, Філіпський Валерій ... (не пам"ятаю по батькові). Залізнична лікарня на Огієнка. Він вилікував мені хламідіоз, хоча до того інший уролог сказав "не парьтеся, бо то не лікується". І був не правий.

Ну, не забуваємо про ендокринологічний центр у Львові. Бічна Личаківської не доїзджаючи Мечнікова наліво. Здається вулиця Рєпіна.

А ще є унікальний спеціаліст. Здається 4-а лікарня (шо недалеко від польского Консулату, кінеці трамв. №4). Ось. Заходите у двір. Дивитесь наліво. Там ганок і двері по сходах. Йдемо по першому поверху просто через коридор і усі двері. Впираємося здається в ренгенологічний кабінет. Йдем направо. І одразу двері наліво. Як звати - не пам"ятаю. Але спєц-супер. Профессор. Не знаю, чи досі приймає... Мені гіпертеріоза позбавив. Без гормонів (а вважається, що щитовидка інакще не лікується).

І на останок своє запитання. Хто може порадити кардіолога толкового? Але дійсно спеца. Тесть вже в обласній кардиологічній 15 років "лікується". Кожен лікар призначає нові медикаменти, а толку нема.

О, ще забув про аналізи, дослідження і таке інше. Є такий центр Астар.
    Дуже чітко і якісно. Цін не скажу, бо давно було.

Там ще такий собі унікальний лікар працював Гелешко Андрій ... То він дивлячись на мазок через мікроскоп міг сказати Ваш характер, темперамент, рід зайнять, життеву позицію і т.д. Унікальний, добрий лікар, цікава людина. Не знаю, чи він приймає. Спитайтеся там на місці.

Останнє редагування модератором: 17 лют 2010
  13. StSan

StSan Member

Це науково-діагностичний центр. Вони знаходяться на вулиці Зігзаг.

14. Ori

Ori New Member

Привіт всім! З дитинства у мене мішки та синяки під очима, вже замучилась з ними боротись нічого не помагає, ні примочки ні косметичні засоби. Порадьте до якого саме лікаря звернутись (можливо це все-таки повязано із якимись захворюваннями)?

15. thinkers

thinkers Well-Known Member

Колупаєв в Залізничній лікарні на Огієнка

16. Lilian

Lilian New Member

можливо, комусь буде в нагоді - онлайн-рейтінг лікарів

якось шукала собі педіатра та натрапила на цікавий онлайн-рейтінг лікарів. Гарна ідея, як на мене. Рейтінг, щоправда, російськомовний, бо там є лікарі зі всієї Украіни. То ж, якщо шукаєте спеціаліста - може там знайдете. Наберіть у гуглі російською "народный рейтинг врачей украины". Бажаю здоров'я, не хворійте!:good:

17. Chelovechki

Chelovechki Member

Допис від nulped
    шо ніхто не знає доброго уролога ((((

На Сихові, в клініці Венера є Наконечний Андрій.

18. Marusja

Marusja Member

дуже хороший ендокринолог, знає свою справу Сандурська Соломія Юріївна, переконалася неодноразово на собі. м.Львів, вул. Остроського, (кафедра ендокринології):good:

19. Halynka

Halynka New Member

Порадьте будь ласка хорошого невропатолога у Львові, я не місцева. дитині поставили діагноз гідроцефалія. Прошунтовано.

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

В дитячій лікарні на П.Орлика:лікар Куксенко,нажаль ім"я по Батькові Не пам"ятаю.
    Відноситься добре,виписує те,що треба,а незапічкує.......

а де твій аватар? :)