Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Хто може порадити доброго ендокринолога?
    Можна і не у Львові, тільки щоб справді знав свою справу.

2. Баста

Баста New Member

Тільки не в Біокурс!!!

Підтримую.

Зараз уже 180.

Короткий екскурс в історію.

Моєму сину зараз 2, 6 роки. Гайдук Ігор Богданович веде його з півроку (ми потрапили до нього, після того, як на орлика нас лікували два тижні, Гайдук підняв мою дитину на ноги за 3 дні). За цей період часу моя дитина отримала антибіотики тільки один раз і то. коли були реальні для того покази. Це лікар з великої літери, який не займається дистрибуцією ліків і відповідно їх нав"язуванням пацієнтам; лікар, який дуже добре усе зважує перед тим, як поставити діагноз і лікар, який ставлячи діагноз завжди ставть під ним свій підпис. За період, протягом якого Він веде мою дитину, Він навчив мене правильно підходити до лікування, розпізнавати симптоми тієї чи іншої хвороби, і правильно виховувати свою дитину.

Порівняємо лікування простої вірусної інфекції, яка має токсичний характер:

Лікує Гайдук
    Прийом-180 грн.
    Ліки-інфлюцид (гомеоп. противірусний)
    Кока-кола розведена водою
    Фізичні методи збиття температури, багато пити
    Ношпа
    Якщо є насморк: аквамаріс (морська вода)
    контроль аналізів що 3 дні
    І слова: нехай бореться сам!
    Результат: дитина отримує високий імунітет до вірусних інфекцій
    Я можу до нього дзвонити і консультуватись скільки забажаю, диктувати результати аналізів і т.д. і Він завжди пам"ятає мою дитину (за це грошей не плачу)!

Лікує лікар з Орлика (не лікарня, а жах)
    Прийом-50 грн (ми ж не менше пхаємо в карман).
    Ліки-антибіотики (цефатоксин, це в них модно)
    Нурофен, мілістан від температури
    Лягати негайно в лікарню, купити все, що необхідно для капельниці, а також десять видів інших ліків, а також порахуйте скільки буде витрачено на інші речі, продукти, які Вам і Вашій дитині знадобляться.
    А ще у вашої дитини по ходу знайдуть багато інших хвороб та паталогів і приведуть вам інших лікарів для консультації і Ви дасьте ще кожному по 50 грн.
    Результат: дитина виходить з лікарні через 2 тижні (раніше в них не положено) із збільшеною печінкою, дисбактеріозом, набутими алергіями, шоком від відношення персоналу, не зовсім здатною боротися з вірусами та Ви ще й платете лікарю, який вів Вашу дитину гривень 200.
    Через 2 дні дзвониш до лікаря, розказуєш про стан дитини, а вона каже: нагадайте мені що там було з ним?
    Я сміливо про це говорю, бо я там чуть не втратила дитину.

Вибачте, мене понесло...бо справді це болюча тема

Порівняння наведено дуже умовно, бо в кожному іншому випадку призначаються різні ліки з урахуванням тих чи інших факторів, суть полягає у тому, щоб показати відношення до пацієнта, стиль роботи та рівень професійної етики

Підтримую, і аналізи там правдиві. Там хороші лікарі, не підрозказують і в принципі не дорого

Запишіться до Жильова, кращих немає у Львові. Він працює в чорнобильській лікарні, взнайте тел по довідці.

Ірина Володимирівна. Четвертий поверх гастрологічного центру на Пушкіна.
    Вона мені життя врятувала.
    Важко до неї попасти, але варто, характер специфічний, а лікар безцінний!

Останнє редагування модератором: 9 тра 2009
  3. Spoilt Fruit

Spoilt Fruit New Member

Порадьте психотерпевта

Доброго дня!
    Порадьте, будь-ласка, хорошого психотерапевта у Львові, бажано з аналітичним спрямуванням.
    Дуже хотілося б отримати рекомендації від осіб, які самі пройшли успішне лікування, тобто хочеться знайти лікаря, який дійсно може допомогти.

4. zara

zara Well-Known Member

Років 10 назад десь під Львовом в приміщенні приватного будинку був розташований центр Іридодіагностики, керувала їм МЕЛЬНИК Світлана Миколаївна з чоловіком (?), дуже все було приємно та професійно. Зараз би хотіла поїхати туди на обстеження, але координатів не збереглося. В неті та по оголошеннях НІДЕ не можу тепер їх знайти, може хтось щось знає? Можливо ,тепер десь ще відкрився такий центр іридодіагностики?

5. kizynia

kizynia New Member

привіт усім.от тільки зареєструвалась у вас на форумі і зразу до діла...шукаю хорошого гінеколога або центр обстеження...судячи з ваших дописів схиляюсь до думки звернутись в Центр Репродуктивного здоров'я населення по вул Короленка.але в мене є питання до тих хто там обстежувався я б хотіла здати аналізи на всілякі можливі інфекції і т.п...так як в мого чоловіка під час обстеження знайшли хламідії..і який термін отримання результатів?так як я у львові буду всього тиждень.чи порадите якусь іншу клініку (можна і приватну але дійсно хорошу)де роблять швидко і якісно?

6. мамочка

мамочка Well-Known Member

А мені на Короленка знайшли неіснуючі хвороби і дуже-дуже хотіли мене лікувати.
    Нікому не раджу. Лікарка Буряк (Бурак, точно не памятаю, молода худенька)

7. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Зайдіть на Дівочі посиденьки, там більше інформації на цю тему.

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Цікаво а хтось був на прийомі у Наталії Зубицької? Вона приймає у Львові чи Києві?

9. mireil

mireil New Member

чи може хтось порекомендувати хорошого лікаря-офтальмолога? буду дуже вдячна.

10. Molv

Molv New Member

Львів, Медінститут, поліклініка.
    Любов Василівна.
    Метр від щитовидки.
    Щодо всього решта - не знаю.
    Не знаю також, чи вона ще не на пенсії.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Марта Миколаївна.
    вул. Філатова,1,бічна початку Личаківської.

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дуже дякую:give_rose:

13. ok2008

ok2008 Member

Шановні форумчани, порадьте будь ласка доброго лікаря, який займається хворобами хребета, можна не у Львові.

14. Marianka

Marianka Member

Раджу Олександра Юрченка, що приймає в медичному центрі Медик на Куліша. Чудовий лікар, декілька раз зверталася, завжди була задоволена ним. Але майте на увазі прийом за попереднім записом...Успіхів вам!

15. VITA

VITA New Member

Терміново шукаю хорошого хірурга-стоматолого, треба вирвати проблемний зуб, може знаєте когось? Особливо цікавлять спеціалісти із стоматологічних поліклінік на Симоненка та на Пекарській.

16. pawel

pawel New Member

сам пройшов лiкування, пиши на мило через форум,-пораджу!

17. filolog

filolog Member

Лікування артриту, артрозу, остеохондрозу

Любі друзі! Шановні форумляни / форумлянки!
    Порадьте, будь ласка, доброго фахівця з лікування захворювань хребта та суглобів - артриту, артрозу, остеохондорозу. Тільки прошу не сміятися. Не для себе, для тещі. Дуже мордується, бідна...
    З повагою
    зять.

18. nadyabest

nadyabest New Member

Порадьте будь-ласка хорошого дитячого ендокринолога.

Вам потрібен дитячий чи дорослий?

бо дитячий хороший є на вул. Острозького .

Останнє редагування модератором: 19 лип 2009
  19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дуброго дня,терміново потрібні контакти провіреного дитячого офтальмолога для мого синочка (йому 1р 4міс),буду дуже-дуже вдячна контакти в пп......

20. Лисеня

Лисеня Active Member

Дуже дякую.
    Наразі шукаю дорослого (дякую Молв). Але в силу сімейних (або ж робочих) обставин просила б ще прізвище або телефон :blush:, щоб можна було записатися чи домовитися про годину прийому.
    Знаючи родинну любов до щитовидки за дитячого дякую ще раз.

а де твій аватар? :)