Тільки не в Біокурс!!! Підтримую. Зараз уже 180. Короткий екскурс в історію. Моєму сину зараз 2, 6 роки. Гайдук Ігор Богданович веде його з півроку (ми потрапили до нього, після того, як на орлика нас лікували два тижні, Гайдук підняв мою дитину на ноги за 3 дні). За цей період часу моя дитина отримала антибіотики тільки один раз і то. коли були реальні для того покази. Це лікар з великої літери, який не займається дистрибуцією ліків і відповідно їх нав"язуванням пацієнтам; лікар, який дуже добре усе зважує перед тим, як поставити діагноз і лікар, який ставлячи діагноз завжди ставть під ним свій підпис. За період, протягом якого Він веде мою дитину, Він навчив мене правильно підходити до лікування, розпізнавати симптоми тієї чи іншої хвороби, і правильно виховувати свою дитину. Порівняємо лікування простої вірусної інфекції, яка має токсичний характер: Лікує Гайдук Прийом-180 грн. Ліки-інфлюцид (гомеоп. противірусний) Кока-кола розведена водою Фізичні методи збиття температури, багато пити Ношпа Якщо є насморк: аквамаріс (морська вода) контроль аналізів що 3 дні І слова: нехай бореться сам! Результат: дитина отримує високий імунітет до вірусних інфекцій Я можу до нього дзвонити і консультуватись скільки забажаю, диктувати результати аналізів і т.д. і Він завжди пам"ятає мою дитину (за це грошей не плачу)! Лікує лікар з Орлика (не лікарня, а жах) Прийом-50 грн (ми ж не менше пхаємо в карман). Ліки-антибіотики (цефатоксин, це в них модно) Нурофен, мілістан від температури Лягати негайно в лікарню, купити все, що необхідно для капельниці, а також десять видів інших ліків, а також порахуйте скільки буде витрачено на інші речі, продукти, які Вам і Вашій дитині знадобляться. А ще у вашої дитини по ходу знайдуть багато інших хвороб та паталогів і приведуть вам інших лікарів для консультації і Ви дасьте ще кожному по 50 грн. Результат: дитина виходить з лікарні через 2 тижні (раніше в них не положено) із збільшеною печінкою, дисбактеріозом, набутими алергіями, шоком від відношення персоналу, не зовсім здатною боротися з вірусами та Ви ще й платете лікарю, який вів Вашу дитину гривень 200. Через 2 дні дзвониш до лікаря, розказуєш про стан дитини, а вона каже: нагадайте мені що там було з ним? Я сміливо про це говорю, бо я там чуть не втратила дитину. Вибачте, мене понесло...бо справді це болюча тема Порівняння наведено дуже умовно, бо в кожному іншому випадку призначаються різні ліки з урахуванням тих чи інших факторів, суть полягає у тому, щоб показати відношення до пацієнта, стиль роботи та рівень професійної етики Підтримую, і аналізи там правдиві. Там хороші лікарі, не підрозказують і в принципі не дорого Запишіться до Жильова, кращих немає у Львові. Він працює в чорнобильській лікарні, взнайте тел по довідці. Ірина Володимирівна. Четвертий поверх гастрологічного центру на Пушкіна. Вона мені життя врятувала. Важко до неї попасти, але варто, характер специфічний, а лікар безцінний!
Порадьте психотерпевта Доброго дня! Порадьте, будь-ласка, хорошого психотерапевта у Львові, бажано з аналітичним спрямуванням. Дуже хотілося б отримати рекомендації від осіб, які самі пройшли успішне лікування, тобто хочеться знайти лікаря, який дійсно може допомогти.
Років 10 назад десь під Львовом в приміщенні приватного будинку був розташований центр Іридодіагностики, керувала їм МЕЛЬНИК Світлана Миколаївна з чоловіком (?), дуже все було приємно та професійно. Зараз би хотіла поїхати туди на обстеження, але координатів не збереглося. В неті та по оголошеннях НІДЕ не можу тепер їх знайти, може хтось щось знає? Можливо ,тепер десь ще відкрився такий центр іридодіагностики?
привіт усім.от тільки зареєструвалась у вас на форумі і зразу до діла...шукаю хорошого гінеколога або центр обстеження...судячи з ваших дописів схиляюсь до думки звернутись в Центр Репродуктивного здоров'я населення по вул Короленка.але в мене є питання до тих хто там обстежувався я б хотіла здати аналізи на всілякі можливі інфекції і т.п...так як в мого чоловіка під час обстеження знайшли хламідії..і який термін отримання результатів?так як я у львові буду всього тиждень.чи порадите якусь іншу клініку (можна і приватну але дійсно хорошу)де роблять швидко і якісно?
А мені на Короленка знайшли неіснуючі хвороби і дуже-дуже хотіли мене лікувати. Нікому не раджу. Лікарка Буряк (Бурак, точно не памятаю, молода худенька)
Львів, Медінститут, поліклініка. Любов Василівна. Метр від щитовидки. Щодо всього решта - не знаю. Не знаю також, чи вона ще не на пенсії.
Шановні форумчани, порадьте будь ласка доброго лікаря, який займається хворобами хребета, можна не у Львові.
Раджу Олександра Юрченка, що приймає в медичному центрі Медик на Куліша. Чудовий лікар, декілька раз зверталася, завжди була задоволена ним. Але майте на увазі прийом за попереднім записом...Успіхів вам!
Терміново шукаю хорошого хірурга-стоматолого, треба вирвати проблемний зуб, може знаєте когось? Особливо цікавлять спеціалісти із стоматологічних поліклінік на Симоненка та на Пекарській.
Лікування артриту, артрозу, остеохондрозу Любі друзі! Шановні форумляни / форумлянки! Порадьте, будь ласка, доброго фахівця з лікування захворювань хребта та суглобів - артриту, артрозу, остеохондорозу. Тільки прошу не сміятися. Не для себе, для тещі. Дуже мордується, бідна... З повагою зять.
Порадьте будь-ласка хорошого дитячого ендокринолога. Вам потрібен дитячий чи дорослий? бо дитячий хороший є на вул. Острозького .
Дуброго дня,терміново потрібні контакти провіреного дитячого офтальмолога для мого синочка (йому 1р 4міс),буду дуже-дуже вдячна контакти в пп......
Дуже дякую. Наразі шукаю дорослого (дякую Молв). Але в силу сімейних (або ж робочих) обставин просила б ще прізвище або телефон , щоб можна було записатися чи домовитися про годину прийому. Знаючи родинну любов до щитовидки за дитячого дякую ще раз.