ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Ну бачили такого...... Вам що не пояснили як то сі називає

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Може то така рекляма доброї волі і пропозиція,га-а,жеби українчі не гнали десь до-чорта на кулічки лікуватися,а...
    якщо запросити до України з Ізраелю зо 30 000 лікарів на постійно,як Саакашвіленка,то вони всіх нас будуть супер лікувати,спочатку задурно,а потім за гроші! І від насмарку і від еболи також,якої ще нема,але може бути,раз лікарства вже випускають,які потребують бути продані!
    Та ще зо 30 000 дентистів запросити,то ми всі з золотими зубами будем лазити і моркву гризтимем ними.
    А якщо запросити в Україну ще зо 30 000 лоєрів-юристів,то вони зроблять нам тут таку-у-у систему і юридичну поміч,же що хто схоче,то і буде те мати...ну там,Мих в натурі і по-документах зможе бути Михельсоном,Мартіні Мартинсоном... і без обрізання.
    А як запросити в Україну з Ізраелю ще зо 30 000 музикантів,то...то ви будете легойко так гарувати в шахті,на полі,під веселеньку музичку,ну там під 7.40 в українському варіанті,ну як Юлька пахала з своєю косою на пшеничному полі.
    Ну,а як запросити в Україну зо 30 000 бізнесменів з Ізраелю,та з долярами,то вони...то вони скуплять всі польські і австрійські будинки на площі Ринок,та по всій Неньці-Україні,або...заберуть по документах з 19 століття,та так,же то нібито була власність їхньої коханої бабці або діда!
    А якщо запхати в Україну зо 30 000 жовнірів з Ізраелю ,та ще 30 000 поліціянтів,та 30 000 секретних працівників,та 30 000 журналюг,телеоператорів,газетчиків,кіношників,то...то вже буде майже Франція в нас,во-о!
    А як ще запхати сюди зо 30 000 банкірів,то...то вже буде ЄС,або та ціла гАмерика!
    Не знаю,може таке щось хочуть і пропонують нам з своєї доброї волі!
    Я тіко так си подумав,а як то насправді,то...то хрін його знає!
    Спеців питайте,вони всьо знають!:)))Во-о...Вокзал в Хайфі.
    Перед дправленням поїзду (так безпечніше!) до Одеси о 7.40 13 серпня 201??? року...рік прикиньте'си самі!
    :welcome:

View: https://m.youtube.com/watch?v=eP9ULtYKuGQ

Останнє редагування: 30 лип 2015
  3. Yurko NOTOCO

Може не по темі,але згадалась чогось колонізація...колонізація Америки європейцями,зі своїми тими цивілізованими законами і та боротьба за цивілізацію нинішньої України!
    Латиноамериканці (всі!) до сих пір "не натішаться" тими пришельцями...та і самі пришельці з Африки так само,як і латиноси,і разом з ними!
    Попробуй пікни тепер,же ти якась Ірка Фаріон з Нігерії,чи мексиканець Тягнибок,вождь Аппачі з Техасу.
    А взагалі то пікай,скільки тобі влізе...
    Ніхто ті і не почує!
    Пізно пить Боржомі,коли нирки відпали!(с)

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А Азаров и Подеревянский предупреждали, что без России Украине гаплик

"Я знаю, как сейчас невыносимо сложно живется большинству из вас… К сожалению, в значительной степени это цена войны. Во время войны в страну не приходят инвестиции, остановлено 25% промышленного потенциала Украины", - сказал президент. "Кроме агрессии на востоке, Российская Федерация развернула против нас настоящую торговую войну, закрыв свои рынки для 50% экспорта Украины", - заявил Порошенко.
    Больше читайте здесь: http://zn.ua/POLITICS/poroshenko-ob...rgovoy-voynoy-i-agressiey-rossii-183985_.html

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

от іпроцвітайте в Лугандонії разом з Росією.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я бачу. ви не лише подивилися, ви вирішили "поучавстввать".:hi:

7. Тим22

Процветаете вы в Украине

• Не подобається Не подобається x 2
  8. ollan

ollan Well-Known Member

Нужно пойти и сдаться России, чтобы было хорошо?

• Смішно Смішно x 1
  9. Yurko NOTOCO

Нє,Миху,нє...не учасник я конфронтації отут!
    Тому явно скорочую свою участь в вашій боротьбі на вашому Львівшькому форумі "Під Золотою Розою"!
    Чогось почало нудити...Від відношення до націоналістів,до Фаріон,Тягнибока,Яроша...та і взагалі до українців...
    Читати буду більше,а писати меньше!
    Шось то тут,то не моє...не моя стихія!:cry:
    А ви продовжуйте,продовжуйте...інтересно ж,чим все це закінчиться! :scratch_one-s_head:
    :hi:

View: https://m.youtube.com/watch?v=u0LenABw5M0

10. Тим22

Я не знаю, что лучше, я знаю, что нам и вам очень хреново

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

у вас є надія на що? На прекрасне життя в Лугандонії? Чи з Путіним?

Нам не ахті, але ми маємо надію, у вас її просто нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сторп-стоп!
    Націоналіст є Шухевич, Бандера, Чорновіл, а не акась там злодійська шушара.

13. Тим22

Я с вами полностью согласен, нет никакой надежды

14. prius

prius Well-Known Member

Хмара, Лук'яненко

• Тупо Тупо x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Однажды пришёл цветочник к парикмахеру постричься. Когда пришла очередь платить, парикмахер сказал: «Я не могу взять деньги. На этой неделе я стригу на общественных началах». Цветочник поблагодарил его и ушёл. На следующее утро, когда парикмахер пришёл открыть своё заведение, перед дверью он нашёл благодарственное письмо и двенадцать роз. Затем пришёл постричься пекарь, но когда он хотел заплатить, парикмахер сказал: «Я не могу взять деньги. На этой неделе я стригу на общественных началах». Пекарь, довольный, ушёл. На следующее утро парикмахер обнаружил у двери благодарственное письмо и двенадцать пирожных. Пришёл стричься сенатор и когда собрался платить, парикмахер опять- таки сказал: «Я не могу взять деньги. На этой неделе я стригу на общественных началах». Сенатор обрадовался и ушёл. На следующий день, когда парикмахер пришёл на работу, у двери стояло двенадцать сенаторов, десять депутатов, пятнадцать советников, мэр и несколько министров, жена мэра и шесть детей – все на бесплатную стрижку. В этом, дорогой мой друг, и заключается разница между обыкновенными людьми и членами группы «честных» людей, которые нами управляют…

• Смішно Смішно x 2
    • Баян Баян x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Михайло Степанович БарнаСтепан Хмара
    30 июля в 9:57 ·

Львів"яни, не вірте жодному слову Порошенка. Це маніпулятор та хамелеон. Він виганяє московське військо з України блудними словами, а сам збагачується на війні. Саме спочаткуТурчинов та тепер Порошенко грубо порушили статтю 102 Конституції України, допустивши втрату недоторканості та цілісності території України тощо. Це найбільші зрадники України, яких чекає не тільки Божий Суд, але й довічний гнів НАРОДУ УКРАЇНИ.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ппць (піпєц).

• Тупо Тупо x 1
  18. Ustim

Ustim миється в бані

дуже багато обговорень, всі не зміг переглянути, але хочу привести думку відомого журналіста Володимира Бойка про те, якої національності наш Президент

• Інформативно Інформативно x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В Австралії мав друга. Марк з Донецька, єврей, звичайно. Любив розповідати анекдот. Через 20 років приїжджає єврей в Одесу.
    Поставив чемодани на Дерибасівській, розглядає, каже, як тут все змінилось, яким гарним все стало. Повертається, а чемоданів нема.
    Він розводить руками - а люді всьо тє жє! Так і тут, а люді всьо тє жє...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)