ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

При монопартийной системе оппозиции не может быть по определению, так что не надо.
    Еще ни одна партия, кроме ОБ, не объявила себя в оппозицию к действующей власти, так что Ваши тезисы, это пока только домыслы.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Barmaleykin

С этим вопросом к руководству ПС, пусть называют как хотят, но то что я написал знают все и спикер ПС это подтверждал.
    Ну да, Вам значит можно говорить про порошенковцев, а мне про ПС нельзя.

• Тупо Тупо x 2
  3. Barmaleykin

А вот тут я с Вами соглашусь. Время нас рассудит.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На початку комуняки знищили опозицію. І постійно воювали з незгідними включно із опозицією в середині КПРС. Опозиція завжди буває, навіть в монопартійній системі. Чи це ессери зняли Хрущова. Вивчіть щось.
    Опозиція формується. Навіть деякі депутати від БПП часто в опозиції до більшості. Ви хочете формального документа із написом "опозиція". Я ж пишу про реальні події.

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тема про Порошенко. Це не значить що про інших не можна говорити. Але Ярош не президент і ПС немає фракції в парламенті. Тому про них говорити як про політсили які мають реальну владу трохи смішно.

6. Barmaleykin

Я прежде чем скурить букварь, его прочитал.
    Вы опять путаете, Хрущева снимали конкуренты на должность, а это не оппозиция в политическом плане, курс страны от этого не поменялся.
    Так ничто не стоит на месте, все течет, все меняется. Эти Ваши "реальні події" притянуты за уши, так как эти депутаты не голосуют постоянно против большинства, там могут присутствовать просто личные бизнес интересы.
    Вот когда сформируется, тогда и будем говорить о ней.
    Отдельные голосования не вписываются в понятие "оппозиция."
    А вот ОБ и несколько депутатских групп, вполне подходят.

7. Barmaleykin

Спасибо, посмеялся.

• Тупо Тупо x 1
  8. Barmaleykin

Это тут не при чем, Вы выдвинули обвинения не фракции, а простым людям которые поддерживают БПП, а я Вам показал реальность, которая Вам не понравилась и Вы стали запрещать мне говорить о ней.
    Так что не надо мне вешать лапшу на уши.

• Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Справді?
    Я буду говорити про неї зараз. А Ви коли Вам завгодно. Комуністичного ми зі мною не вийде. Це хіба в царстві Ґєпи можливе.
    Ще посмійтесь з виборів в Чернігові де кандидати від БПП і Укропу показали себе у всій красі. Корупцією, брехнею, порушенням законів і моралі. Реформатори? В інших країнах це зветься інакше. В царстві Ґєпи можливо й так.

• Подобається Подобається x 2
  10. Barmaleykin

Когда Вас припирают к стенке, Вы сразу начинаете переходить на личность оппонента. Вы еще про русский язык упрекните.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Barmaleykin

Очевидно не выйдет, ведь я никогда в этой партии не состоял.

• Тупо Тупо x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні це було у відповідь на Ваші звинувачення простим людям які не в захваті від Порошенка
    У вкрай хамській формі. Що тільки ті хто захоплюються діями Порошенка реально допомагають Україні. Ви хамите і постійно брешете. Ви вимагате щоб Порошенко=Україні. Ви негідник.

Останнє редагування: 28 лип 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чия б корова мукала

14. Barmaleykin

И где же тут хамство?
    Наверное в том что Вам нечем парировать? Я там еще один вопросик задавал, Вы сделали вид что его не заметили.

• Тупо Тупо x 2
  15. Barmaleykin

А у меня нет коровы, так что пусть Ваша мычит.
    Те цитаты которые Вы копировали, обоснованы, просто Вам этого видимо не понять.

• Тупо Тупо x 2
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Такі речі незрозумілі тим хто вибирає Ґєп.
    Там де Ви вимагали щоб перед вами звітувались? Хто Ви такий щоб перед Вами звітувались?
    Бізон зі стада яке вибирає Ґєп? От просіть Ґеп щоб вони перед Вами звітувались. Ви занадто Високої думки про себе. Ніхто перед Вами не є зобов'язаний.

• Тупо Тупо x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ідіть спати. Не всі вживають горілку щоб Вас розуміти.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19. prius

prius Well-Known Member

Сергей Петрович Чебозеков
    9 ч ·
    Саме цікаве, що ніяких Мінських офіційних угод немає.
    Є такий собі міжсобойчик між фізичними особами: вбивці Гонгадзе, Кучмою, українофобом Медведчуком, представником громадської організаціїї ОБСЄ, московитським наглядовим та двома виродками-терористами.
    Ніякої юридичної сили цей "документ" не має, тому що юридичні особи держав не підписували його.
    Тому все, шо зараз робиться на сході с посиланнями на так званий документ угоди, це спроба примусити народ України виконати те ,чого хоче москальский виродок .
    Самі ж бандитські верховоди підтверджують мою думку, кажучи, що Мінських угод для них не існує..
    Так де там наш геніальний дипломат?

Нравится

• Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Попрекну,тількі кацап і москаль за стількі років проживаючи в Україні не вчить мову своєї країни ,а розмовляє на язикє окупанта агресора і ще цим щеголяє,а втім полковнику старчить придурюватись і валіть назад в баню

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)