ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тому і наша нація не має своєї національної держави. Бо де тільки зявиться москаль, всі українці приймають перед ним позу знаку запитання. І не буде тої держави...

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Перед поляком, американцем, німцем... всі українці приймають позу знаку запитання чи ні?

3. Pedro

Ви бачили таке? Чи в кацапській макулатурі вичитали? Я за весь час перебування поза Україною такого не бачив. Мав друзів і поляків і німців і американців. І не бачив, щоб українець вів себе на кшталт українців перед кацапами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Не обманывайте себя, Вы не вернетесь в любом случае, разве только если Украина не поднимется выше той страны в которой Вы сейч ас обитаете.
    Я так понял что кто то боролся, а кто то уехал.
    Это Ваше мнение, но слава богу его не разделяет большинство, в том числе и на Западной Украине.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. ІгорМ

Особисто мені рівносторонні і росіяни, і німці, і поляки, і американці. Кацапів і москалів не люблю. Не люблю також пшеків і швабів.

Во, сьогодні Макаревич до Києва приїхав. Хто він - росіянин, чи москаль, чи кацап?
    [​IMG][​IMG]

6. Pedro

Коли почнуть розділяти, тоді почне пробуджуватись Україна. Не може бути української держави поки 70% населення ненавидить мову нації, відмовляється освоїти бодай ази цієї мови, ненавидить українські традиції, українську культуру, український менталітет, українську історію, українських героїв.

7. Pedro

Єврей.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А пруссаків? Я до прусаків маю симпатію. Коли відвідував сім’ю одної своєї дівчини то там була сім'я прусаків. Вихідці з Пруссії ще до формування Німеччини. Зовсім близькі люди. Вони всю околицю тероризували. Як вдома себе відчув. Гарні люди.

9. ІгорМ

Як він вам?

10. Barmaleykin

Вы противоречите сами себе, выступаете против тех украинцев которые говорят на русском и тут же соглашаетесь с Вороном про польский язык, как язык меньшинства.
    А вообще конечно это здорово, любить Украину издалека.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  11. ІгорМ

Як ви відноситеся до російськомовних українців, які воюють на сході за єдину Україну?

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  13. Pedro

Офіційно - польська громада на Західній Україні - це єдина громада, для якої українська мова є рідною. До речі, я вільно володію польською. Не вчив її зовсім. Але якось засвоїв. Вона мені подобається, та й історично - це одна з мов Західної Ураїни. Значить не важко засвоїти мову. І я впевнений, що прожити все життя в Україні і не засвоїти двох слів українською - це українофобство і в мене ніколи в житті не повернеться язик визнати таку людину українцем.

14. Pedro

Вони воюють за їхню країну. Але не за українську державу.

15. Pedro

Таких нема. Не зустрічав, наприклад, іспаномовного француза, який би прожив все життя в Франції і не засвоїв би кілька французьких слів. І я українців нижче за французів не ставлю.

16. Barmaleykin

Ну понятно, Вы просто разделяете Украину, вот это наше, а остальное не волнует. Интересно какие области вы видите в Вашей Украине?
    Так может им разойтись по домам и пропустить войска кацапов, а Вы приедете и покажете как нужно воевать за вашу Украину?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, де ви відшуковуєте такі дані?

18. Pedro

А для мене абсолютно все одно, чи кацап з Воронежа чи кацап з Харкова. Як казав Швейк, обох анітрохи не шкода.:bye2:

19. Barmaleykin

Хороший вопрос.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)