ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Юрку, а якщо так подумати на хлопський розум і тверезу голову, то воно нам потрібне? Та мали б собі якусь Галицько-Волинську державу якщо не з королем Данилом то президентом вуйком Стефком. І собі б господарювали на своїй землі без кацапів і їх ізіка, без їх ненаситної пельки. Були б як наші брати поляки, чехи, словаки, литовці... І ви б хутенько приїхали б і я і навіть пішли б до Стрия з Василем пиво пити...:good::drinks:

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Юрко шіісєтку вже має? Як нє, най сі стримає. Бо я маю кулєгів в військкоматі, ми йому швидко кірзаки взуєм... :)))

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, в Юрка вже сімдисєтка на носі. Як він бідолага крутить ту керовницю, ніяк не збагну. А кірзаки може до Гамерики пошлем щоб зимою в ноги не змерз.

4. VasMT

Не мож... Кірзакі ще сі знадоблять. От зараз нова хвиля зачинаєсі, шеста (бігме, на думку приходить Айвазовський з "Дев'ятим валом"). Зобачу, в чім будут вбрані ваякИ. Я то дотепер доношую своє дємбєльске. Нового ніц не дали. Буду чекати на "мазепенку" і "варана"...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як тільки на війну випхаєш свою героїчну дупу - так зразу і отримаєш. В жінки під спідницею в свинарних військах з свинопасами - навряд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та так,так! :drinks:

• Тупо Тупо x 1
  7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

В Самборі-і-і? І в Старому Самборі? І в Турці? І в... :haha:

Останнє редагування: 11 лип 2015
    • Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну, якщо за принципом ворон воронові око не виклюне, то Хуйло ваш кумир.

Послухайте, а якщо би не тягали по судах, то по відношенню до Путіна хто би був барига? Шось ви, Васильку фігню торочите.

По собі знаєте? Янек ваш втік, видно йому набридло...

російське, чи бариги? чи на полігоні вживаєте трохи?

ну як не може? ви ж вимагали щоб продав! критикували, а тут пишите, що не може....

кріпко сіли на стакан?

• Подобається Подобається x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. VasMT

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. VasMT

Полчаса работы, и бойцы ПС окружены спец батальоном МВД. Браво.

Вопрос: почему так не сделали в Славянске с Гирьким, а дали ему коридор, да не в поле, а в миллионный город Донецк? Если не помните, у него тогда еще танков и пушек не было.

Второй вопрос: почему спец батальон МВД никогда не работал на оккупированной территории, и не уничтожал главарей банд формирований? До Минских соглашений, их ничто не мешало это делать, они обязаны были это делать.

Третий вопрос: почему нам полгода внушает власть, что во всем в нашей стране виноваты добровольцы, все крупные преступления тупо вешают на них, даже не удосуживаясь доказать это кучмовскими судами?

А відповідь на поверхні. (точніше у верху сторінки).
    Слава Вальцману!!!

• Подобається Подобається x 2
  13. VasMT

• Баян Баян x 1
  14. burachekn

burachekn Well-Known Member

ти ж прекрансо знаєш, що цього не буде. Для чого тоді патякати?Не ти один живеш в захілній частині України і не ти один галичанин.

15. burachekn

Тому що змінилась ситуація і порівнювати Слов"янськ з Мукачево як мінімум не коректно.

Чому всі такі розумні дома на дивані?

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ВасМТ розумний на полігоні. Розумні на дивані це Ви.

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не вірю. Але зрештою незле що віз хоч і зі скрипом але рухається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. burachekn

Ні, я не розумна, тому і не закликаю ні до чого. А решта думають, що вони краще всіх знають. То ідіть і ставайте президентами, у ВР і керуйте. А ми подивимось, і схорони Господь вас оступитись...

20. burachekn

а що в цьому поганого?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)