ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hase

Hase зайчик

Дивлячись за роботою ради, там справді у великій кількості сидять дибіли.
    А такого роду накласти вето президентом на принятий закон стається і у цивілізованих країнах, правда рідко.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Докази де? Про те що американський уряд щось подібне радив. В США затримання правопорушників не заборонене, хоч і рекомендується дзвонити у відповідні інституції. А ось "старший брат" євросоюз якраз лізе радити в Україні і завжди недоречно. Відміна смертної кари і купа іншої баліберди це євросоюзні починання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Після того як Йолоп зґвалтував конституцію в Україні нема ніяких законів.

• Подобається Подобається x 1
  4. Hase

Hase зайчик

Ну, я звичайно з ними за одним столом не сиділа, а посилалася на цю статтю:
    Порошенко ветировал популистский закон Тимошенко
    Президент Петр Порошенко ветировал закон №1165, которым Верховная Рада разрешила гражданам снимать взяточников на скрытую камеру.
    ...
    Ветированный закон №1165 ничего не менял в порядке борьбы с коррупцией. Изначально депутаты собирались ввести институт частного обвинения. Его суть в том, что любой гражданин может обратиться непосредственно в суд, минуя прокуратуру. Но этот закон всего лишь расширил список доказательств. Чтобы привлечь к ответственности коррупционера, гражданину по-прежнему придется обращаться в прокуратуру. 22 мая, после того, как законопроект был принят в первом чтении, Американская торговая палата указала парламентариям на эту ошибку.
    http://hubs.ua/authority/prezident-vetiroval-skry-tuyu-s-emku-vzyatochnikov-39857.html

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо Петя і Рада праві, то нашо нам Василь?

• Смішно Смішно x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не буду коментувати написане цією особою чи навіть доцільність цього вето. Але
    United States Chamber of Commerce
    Це приватна лобістська група підприємців яка жодного стосунку до уряду та народу США немає. Саме твердження автора сумнівне через політизований стиль. Але якщо воно правдиве питання чому український уряд базує законодавство на порадах приватних лобістів і яке це має відношення до законності і чи не є доказом корумпованості українського уряду. Але як би не було але причетності дядька Сема до цієї української баліберди Ви не довели. Дядько Сем в цьому випадку нічого не вимагав і не радив.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

View: https://www.youtube.com/watch?v=1iOX9eNRRSw

Тобто, я хотів сказати, в Росії - повний симбіоз президента, Думи і КМ, і прочая.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

• Тупо Тупо x 1
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А хто там укрінскіі звьозди? :scratch_one-s_head: :)

зі
    із коментів
    [​IMG][​IMG]

• Тупо Тупо x 1
  10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

11. Un.Known

Хто такий AndriyDM Kozak? :)

12. ІгорМ

Як, ви не знаєте AndriyDM Kozak? о_Оо_Оо_О

Капец...:suicide:

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Їм справді краще співати. Все що вони говорять ні про що. Порошенко війни не починав. Дурість.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ярош: відставка мого друга Наливайченка показала гниль парламенту

На загал погоджуюсь з Ярошем. Наливайченка чи Грицака особисто не знаю але Ярошу довіряю на цей час. Зняття Наливайченка точно що не було продиктоване якимись раціональними мотивами з перспективи державних інтересів.

15. Un.Known

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну то давайте підемо простим логічним шляхом.
    Ярошу Ви довіряєте. Ярош стверджує, що парламент гнилий. Погодимся із ним. І пригадаємо, хто приїздив в кулуари Ради, аби вмовити, підкупити, дотиснути депутатів зняти Наливайченка. Хто це був? Правильно, Пєтя Порошенко. Складаємо пазли, -
    Парламент, що проголосував на вимогу Петрика, гнилий, а Петрик...? Правильно, злодій, брехун і шахрай.

Last edited: Jun 25, 2015
  17. ІгорМ

То ви в мене питаєтесі? о_О

Якшо так, то я не в курсі, чи Андрій Козак в курсі, хто такий Скрябін

зі
    прошу пані, а до чого тут Кузьма? :scratch_one-s_head:

Last edited: Jun 25, 2015
  18. Un.Known

Вас, Вас :) якщо вже говорите з таким апломбом про думку пана Андрія Козака, як останнього авторитету в музичній індустрії )))

Колись я вірила, що Порошенко буде відрізнятись від попередника не тільки інтелектом і знанням англійської. Здається, він ще гірший варіант, ніж ненависний мені Яник - той був просто керованим ненажерним бидлом. Цей - розумний і хитрий.

Я буду тільки рада помилятись.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

За Вашою лоґікою виходить що Порошенко гнилий чи підгнилий. ) Це лексикон Яроша не мій. Він має емоційне забарвлення але не юридичне чи суспільно-політичне. А ось злодій брехун і шахрай не виходить.

З тим що він брехун поза цією лоґікою я до речі згоден. Бреше багато і часто. Сам факт брехні не є чимось поганим, якщо не послуговуватись типовою суспільною мораллю. Але тут інший критерій. Брехня в ім'я чого. Якщо було б на користь держави я б закрив на це очі. Але у випадку з Наливайченком така користь не прослідковується, принаймні на поверхні. І президент не завоював достатньо довіри щоб вірити що воно на користь через якісь приховані причини.

20. ІгорМ

:good:
    Я тоже покладав певні надії на Порошенка.
    Тепер виджу, що ті надії не справджуються - нема бажаного результату. Яка в тому причина - фіг його знає, але Порошенко мені подобаєсі все менше і менше...
    Хоча я і розумію, шо йому там наверху все міняти дуже тєжко. Але кому зараз легко? Хіба мені :dance3::)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)