ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як не крути за кордоном знаходяться переважно толкові українці. Багато таких, яким в Україні реалізувати свої таланти не було можливостей. Планка розвинутості України в більшості сфер низька, люди які цю планку переросли не можуть себе реалізувати.

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

тиждень тому і особисто чула такі нарікання!
    І обставини склалися так, що зараз я і чоловік пов'язані саме з цією країною, тому говорю те що знаю, а не те що придумую..як дехто:)

3. Wili

Wili Well-Known Member

талановита людина в змозі себе реалізувати всюди, і в нас включно, знаю особисто приклади:), але згідний що робити це в менш корумповані країні легше, але от тут і вилазить питання патріотизму, реальні кроки, чи вишиванка на недільну службу.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ок, може перейдем на нiмецьку i ви менi бiльше рiзних цiкавинок про Нiмеччину i туркiв тамтешнiх розкажете?
    Коли пару рочкiв в чужiй краiнi проживете, податки там поплатите - тодi можете говорити напевне. А так, своi поки що туристичнi поверхневi враження.... ну, висловлюйте, маэте право.)

5. Mavpysuk

Давайте перейдемо :) Мій чоловік прожив "пару рочків" в чужій країні, платив податки, тому знаю що говорю.
    Враження не туристичні. Тільки тема не про це...А про те, що якщо людина захоче заробляти то буде робити це будь-де. Зараз я не можу виключати нашого переїзду в цю країну, тому не битимуся в груди, яка я патріотка.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я знаю шо не в змозі. Тому і з'явився "витік мізків". Шо тут робити наприклад людям, які хочуть займатися фундаментальною наукою.

Та це просто як хто реалізовує своє бажання нормально жити. Насправді на Майдані було дуже багато людей діаспори. Навіть з Австралії люди літали, це неабиякий поступок я вважаю.

А на нашу форумну діаспору я особливо уваги не звертаю, вони час від часу вмикаються, вимовляють свої визубрені фрази і вимикаються. Такі вони одноманітні в поведінці, видно такі попалися.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Samojlovu4

Ну то запитайтеся детальнiше в свого чоловiка саме про туркiв. Поки було однобоко та поверхнево, не все то так винглядае в життi.

8. Mavpysuk

9. Samojlovu4

Людям працювати просто треба, Джекi, а не штани на хворумах сутками протирати. А за решту - респект, молодець.)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якшо одночасно виходить? В тебе до речі теж.:)))

• Тупо Тупо x 1
  11. Samojlovu4

Двi справи одночасно - жодна на всi сто, сам же ж в курсi.

12. Rosto

Rosto Well-Known Member

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ось обрали Порошенка і не здогадуємось про його жахливу таємницю: він не людина, він термінатор.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якось вибори не внесли ясність в катавасію на Сході.

• Тупо Тупо x 1
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ви чекали, що ось стане П. президентом і на наступний день все буде в шоколаді?

Чи ви хочете щоб він на ФБ весь час дописував і розповідав про те що зробив і що планує?

16. terRen

terRen Дуже важлива персона

Може дехто і вибирав, що він "шоколадний" (ПоРошенКо):)
    Вірю, що будуть зміни в кращу сторону, та важко, бо вже пів року війна і кожен день стріляють і вбивають :sad:

• Подобається Подобається x 3
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну не весь час, але якісь посили треба давати. Поки шо президент в нас не просто весільний генерал.

• Тупо Тупо x 1
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Змінилось. Пси-давайці знову пасуться в засідках, але беруть вже більше, аніж минулого року. За відкос від мобілізації (призиву) ціна більша, аніж минулого року. Всі контрольні органи посилаються баригами вже в голос і хором...
    Змін багато. І вони будуть наростати...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кілько 'сти дали? ;)

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пані, Ольго. Не порушую, принаймі стараюсь. І не даю хабарі. Останній суд із мусорами мав в серпні минулого року. Так і не дав, козлобаранам. Їхні ряхи і без моїх кревних в мусарню тільки боком пролазять.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)