ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Цей баян вже стає вічним.

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та знаю, знаю, бачу, ви стараєтесь...

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не в тому, справа в тому, що крім болота Василько нічого не пише. Я теж можу покритикувати, але Порошенко не є ідеальний, але й не саме дно. У нього є і позитив і негатив. На мій погляд позитиву більше, чого не скажу про Кроліка.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всіх людей стосується.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:swoon2::boredom::mda:
    З точки зору банальної ерудиції найбільше в нього...грошей,бо кожен індивідум з побічними асоціаціями в критерії метафізичних абстракцій ігнорує утопічним суб'єктивізмом і тому,якщо ми вступимо з вами в переговори,пане Михельсон,то з того вийде ніщо інше,як його досконально-буквальна некомпетентність по-даному питанні в безрозривному і безперервному зв'язку глобально-галактичних проблем хазарських банкірів і особистих фінансів та банкоматів кожного рядового хохла і галичанина на просторах нашої незалежної і неосяжної України,ну і...т.д.,та і т.п.
    ;) :cools: :beee:
    :ThankYou:

Останнє редагування: 9 чер 2015
    • Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Обами ж більше грошей.

• Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:facepalm:Важкий випадок.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ніколи не повірю, що сами написали. Ви там уже за муфлерами такі слова і позабували, тому давайте авторство (сопирігхт)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ребята з Москви написали, Юрко лиш переклав...

11. Yurko NOTOCO

Але ті хохли,як і гебреї,ніц...ну ніц галичанам не повірять!
    На Фаріон,на Свободі переконався!
    Але то дзяди кальварійські,йой,йой,йой!Хазари короче...
    Ну й нехай! Галичани то вже давно мають...в дупі! :tongue::bye2:

Останнє редагування: 9 чер 2015
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не будемо забувати що вони один уряд.
    Мене особисто найбільше турбують не Порошенко з Яценюком а їхні партії і кадри тому-що там багато сумнівних людей. При всій повазі до львівської манії величі але дрібний львівський жулік Пупс не є головою світових картелів. А ось багато кадрів і депутатів у партіях Порошенка і Яценюка викликають багато запитань. Від некомпетентності до підозр у корупції або її покривання. Аваков який є "людиною Яценюка" є одним із таких. Вищі чини у поліції залишились на місцях. Корупція там цвіте як і раніше. Реформи проходять тільки у фейсбуці. Поліція чомусь займається армійськими підрозділами Н.Ґ. а своєю роботою не займається. Ну дуже багато запитань.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По даним розвідки величина поборів на кордонах збільшилась.

14. Yurko NOTOCO

Хлопе,ми тут на галицькій каві ще в 2011 році про теє і подібне мовили.
    Во-о...
    http://forum.lvivport.com/threads/filozofska-kavjarnja.69648/page-2
    А взагалі-то...
    З точки зору банальної ерудиції кожен індивідуум, критично мотивуючий абстракцію, не може ігнорувати критерії утопічного суб’єктивізму, концептуально інтерпретуючи загальноприйняті дефанізіруючі поляризатори, тому консенсус, досягнутий діалектичною матеріальною класифікацією загальних мотивацій в парадогматичних зв’язках предикатів, вирішує проблему удосконалення формуючих геотрансплантаційних квазіпузлістатів всіх кінетично корелюючих аспектів.
    Виходячи з цього, ми прийшли до висновку, що кожен довільно обраний предикативно абсорбуючий об’єкт раціональної містичної індукції можна дискретно детермінувати з аплікацією ситуаційної парадигми комунікативно-функціонального типу за наявності детекторно-архаїчного дистрибутивного образу в Гілбертовім конвергенційнім просторі, проте при паралельному колабораційному аналізі спектрографічних множин, ізоморфно релятивних до мультіполосних гіперболічним параболоїдом, інтерпретують антропоцентричний багаточлен Нео-Лагранжа, виникає позиційний сігніфікатизм гентільної теорії психоаналізу, в результаті чого треба взяти до уваги наступне: оскільки не тільки езотеричний, а й екзистенційний апперцепційований ентрополог антецедентний пассівізірований високоматеріальною субстанцією, володіє призматичною ідіосинхрацією, але так як валентностний фактор негативний, то і, відповідно, антагоністичний дискредитизм деградує в ексгібіціоннім напрямку, оскільки, перебуваючи в препубертатнім стані, практично кожен суб’єкт, меланхолійно усвідомлюючи ембріональну клаусторофобію, може екстраполювати будь-який процес інтеграції та диференціації в обох напрямках, звідси випливає, що в Внаслідок синхронізації, обмеженою мінімально допустимою інтерполяцією образу, всі методи конвергенціонної концепції вимагають практично традиційних трансформацій неоколоніалізму. Неоколонії, що розмножуються брунькуванням, мають вегетаційний період від трьох до восьми фенотипічних гомозигот, але всі вони є лише фундаментальним базисом соціогенетичної надбудови кріогенно-креативного процесу геронтологизації. Збільшити цей базис можна за допомогою гектаплазменного прискорювача біоінертних колоїдних кліток контагіозної конкретизації, проте введення конкретизації спричиняє застосування методів теорії множин і дистрибутивного аналізу, що обумовлено тим, що трансцендентальна поліконденсація нероноспори в перплексном хаосі може інбабуліювати комплексний морфоз тільки тоді, коли констистуєнт домінанти квазітенденціально універсальний, і відбувається досить раптово.
    Очевидно, що все вищесказане проливає світло на теорію предикативних відчуттів суб’єкта, абсолютно нефункціонального в умовах абстрактного хаосу.
    :dance3:

Останнє редагування: 10 чер 2015
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Україна припинила виконання деяких статей конвенції з прав людини. РЄ в курсі

Україна офіційно повідомила Страсбург про окупацію територій Росією

Нарешті. Віз проїхав два метри в правильному керунку.

16. VasMT

Наші вожді з головою не дружать.
    Якщо ми маємо окупацію територій, то в наслідок чого вона здійснилась?
    Відкриваємо Постанову і читаємо: У зв’язку з анексією та тимчасовою окупацією Російською Федерацією невід’ємної частини території України - Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, здійсненої внаслідок збройної агресії проти України.
    Тобто РФ веде війну із Україною, окуповуючи нашу землю.
    Питання: а чому ми не ведемо війну?
    Мабуть через малєнькій свєчной заводік в Ліпєцкє.

Але не це головне.
    Головне ось у чому:
    дозволяє Україні зменшити кількість скарг на свою адресу до Європейського суду з прав людини в Страсбурзі.
    От і що ми бачимо!? Порвав портрет Вальцмана - сім місяців слідства (досі триває) і світить вісім років строгача. І нікому ж не поскаржишся, бо, млять, нізззя-я-я-я...

Слава Вальцману!!!:yahoo:

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Обмеження громадських прав під час навіть загрози війни а не війни необхідне, законне і доцільне.

18. VasMT

необхідне, законне і доцільне
    Потрібне підкреслити.
    Так от, пане, спішу вас засмутити. Можливо необхідне, можливо доцільне, але ніяк не законне. Україна не знаходиться в стані війні, зміни правового режиму не відбулося, тому ВСІ обмеження прав людини є НЕЗАКОННИМИ.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нонсенс. Будь-яка держава може вийти з інтернаціональних домовленостей. І це буде законним. Навіть без будь-яких причин.Не кажучи вже про папірчики ЕС. Які є тільки папірчиками ЕС. Можуть газом весь Крим і Донбас затруїти подібно до того як це зробив диктатор в Сирії. Ну стурбуються. Дадуть санкції на рік і це все. Це якщо з питання права. Питання військової сили вже є іншим. Питання внутрішнього права базується на конституції України яка є збіркою купи законів які Україна ніколи не дотримувалась і які в принципі держава не може дотримуватись. Забули хіба ґарантії безсмертя. Реформа конституції необхідна але навіть в цьому вигляді її можна інтерпретувати так що будь-які обмеження є законними. Я зовсім не закликаю до труєння Криму газом чи вішання селян довкола Вороніжу але ті зміни що ввели є і законними і доцільними і як мінімум повинні були введені ще в перші дні аґресії і навіть скорше але з Йолопом це було неможливим. Ці надто половинчаті і недостатні.

Якщо взяти практику США під час 1 і 2 світових за основу то створення таборів для неблагонадійних осіб би було вкрай доцільним, законним і корисним. До закінчення війни. Але тут я згоден українське суспільство і держава на такий крок не будуть спроможними. Все ж я вітаю навіть половинчаті міри. Впевнений буде і подальший прогрес у цьому плані.

20. manur

manur Well-Known Member

дефанізуючі:tongue:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)