ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. avatarwin

розмріялися тут на ЛФ про миротворця ПШОНКУ---прошу Вас меньше покурюйте, бо скоро до повного маразму дійдете.

• Тупо Тупо x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вони ітак вже дійшли.
    Мих он як за пороха бореться - скоро молитися на нього почне. Хоча ясно як білий день, що Україна буквально помагає агресору-кацапстану як тільки може. Більше того - в мінську порох прямо таки врятував пуйла від нових санкцій.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

из твиттера..
    Предлагаю "перекупить": давайте соберем 3 100 000 грн и заберем Ефремова себе! ( А потом повесим его на Майдане и сепаратизма в Украине больше никогда не будет ! )

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А де, не смію питати, обіцяний Вальцманом воєнний стан?

• Баян Баян x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

Де, де??? В Улан-Уде!!!

7. Saut

Saut Цинічна Бендера

З Цензора

Всем привет!
    Обращаю ваше внимание на то, что на сайте работает куча петиных троллей, которые отправляют в спам критику однотурового. поэтому просьба ко всем - не ленимся, внимательно читаем комменты, отмеченные как спам. И если там не высеры путинских троллей , а здравая критика действий нашего пети, набравшего себе команду незаменимых - тогда жмём "это - не спам"
    И еще задумайтесь немного. На чьи деньги "работают" петеботы? Вы думаете петька им из своего кармана платит? Сильно ошибаетесь... из вашего, из бюджета...
    На наши с вами деньги они пытаются убедить нас, что петя всё делает правильно, что муженко и гелетей - классные генералы, что ярема и пшонка2 - классные прокуроры, и что вот еще пару дней - и пшонка2 посадит с конфискацией ефремова, хаметова и еще пару сотен рыговских воров и предателей.
    Не ведитесь! Смотрите не на обещания, а на факты. А факты пока что таковы, что прошло уже более полугода, как петя взял бразды правления, но НИ ОДИН высокопоставленный чиновник, воровавший и предававший страну - НЕ ПОЛУЧИЛ реальный срок.
    Реформы НЕ проведены, люстрация - только видимость одна.
    в генштабе половина - точно работают на рашку, остальная - просто ворует для себя...
    Дерево познается по плодам его.
    И не говорите мне, что за полгода нельзя было организовать суд над гепой. там уголовщины, воровства, и предательства интересов Украины столько, что гепе можно три пожизненных сделать с полной конфискацией всего бабла и майна. Это просто как пример, показательный... Таких примеров можно привести сотни...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Saut

Saut Цинічна Бендера

Вже відкрив. Єфрємов вже завтра буде в Ростові.

9. Alias

І знову залишили під вартою
    Ефремову после внесения залога предъявили обвинение в финансировании терроризма, - нардеп http://www.rbc.ua/rus/news/politics...-zaloga-predyavili-obvinenie-v-17022015220500

• Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви не вгадали - в Лук'янівському СІЗО, поки що. Кажуть, що по цій другій статті, застава не передбачена.

• Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Saut

Saut Цинічна Бендера

Вже розібрався. Його розвели як лоха. Він віддав гроші, і йому тут же нову статтю дали.
    Але все одно. Треба було чекати рік? І його одного? Європа скоро буде з януковських санкції знімати, бо ми досі не надали доказів у їх коррупції.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Щось на мало грошей розвели, як на мене. Він міг знайти і 3,7 млн доларів. Добре казна би поповнилася. В 25 разів більше.

Не треба було. Я би його на другий день арештувала після втечі Овоща. Але ж зі мною ніхто не радився. :) Та і з вами також... :sad:

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це питання до президента, тимчасових і ВР (які не поміняли законодавство достатньо). Новий ґенпрокурор поки-що діє добре. За дії чи бездію попередніх він не відповідає.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На другий день і ще довго правий сектор патрулював вулиці. Окрім того тоді його суд би скорше всього випустив і він би утік. Але згоден що могли б це зробити раніше.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не факт, сьогодні мають садовити повторно...

16. Wili

Wili Well-Known Member

боти [​IMG]

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Прочитав тільки-но на ФБ. Варто прислухатись.
    "Oleksandr Zinchenko
    Дуже короткий урок історії для тих, хто вчора кричав "ганьба" Президенту. 1) Для змін потрібний час. Британці не кричали Черчиллю "ганьба" у 1940 році. Війна тривала ще 5 років. Але закінчилася перемогою для Британії. 2) У 1918 році почали кричати "ганьба" Грушевському. У квітні прийшов Скоропадський. Почали кричати "ганьба" Скоропадському. У грудні докричалися - прийшов Петлюра. Потім було "Петлюрі-ганьбааа!" Врешті-решт Петлюру вигнали більшовики і у середньотерміновій перспективі розстріляли усіх, хто пробував кричати їм "ганьба!" У мене всьо"
    ============
    Варто владі сказати народу так само відверто, як то сказав Вінстон Черчилль:
    ''Я не можу запропонувати Вам нічого, крім крові, важкої праці, сліз і поту. Нам належить суворе випробування. Перед нами багато довгих місяців боротьби і страждань. Ви мене запитаєте, який же наш політичний курс? Я відповім: вести війну на морі, на суші і в повітрі, з усією міццю й силою, яку дає нам Бог; вести війну проти жахливої тиранії, яка перевершує будь-який людський злочин. Ось наш курс. Ви запитаєте, яка наша мета? Я можу відповісти одним словом: Перемога! Перемога будь-якою ціною, перемога, не дивлячись на весь жах, перемога, яким би довгим і важким не був шлях; бо без перемоги не буде життя! ''
    13 травня 1940р.
    А народу варто вчитися будувати, а не руйнувати. Вже почали діяти як добровольці та волонтери. Створюються громадські комітети, що пильно стежать за чиновниками (треба ще активніше!).

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Wili

Wili Well-Known Member

до речі цікаво, а кого бачать президентом люди які хочуть скинути пороха?

п.с. результати виборів

За офіційними даними, після опрацювання 100,00% протоколів: Петро Порошенко набирає 54,70% серед тих, хто взяв участь у голосуванні, Юлія Тимошенко набрала 12,81%, Олег Ляшко — 8,32%, Анатолій Гриценко — 5,48

19. Alias

Думаєте вони знають?
    Хоча й можнаприпустити кого...Ярош, Парасюк, Семен і т.д. От тільки чи будуть з ними рахуватись Європа, США ...питання.
    Хочу того , не знаю кого.
    Навіть якщо наші повісять жовтоблакитний прапор на Кремль, то й тоді знайдуться ті , що будуть невдоволені тим , що прапор трохи косо висить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Є ше такі шо хочуть догори ногами перекинути...кажуть то зразу все виправить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)