ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви думаєте, в нас президент інший?

В нас люди вже змінились.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я би не був таким категоричним...

3. Un.Known

Добре, не всі.

Скажу інакше - гнів не у всіх вщух. У декого тільки почнеться справжній.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені от цікаво, якого ми поставляюмо в Лугандон газ і електрику якщо вони за це не платять, і вАпше ведуть себе "не чемно" :dntknw:

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

А ще мені цікаво якого хрина дятлам які набрали валютних кредитів тепер їх рахують по курсу 8.00 грн??? Хто заплатить різницю?

5. VasMT

Оце і страшно...
    До Вальцмана ж руки не дійдуть. До Сєні, то Тугчинова... А от до якогось владного статиста дотягнуться...
    До сусіда, під шумок, бо в ...сьмому році курка бурак подерла... До дальнього родича, що гроші завинив...
    Нарід той самий. Де беруть дітиска петарди, коли є заборона на їх продаж? Хто їм горівку-пиво продає?
    Ото ж...

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Ваш коханий і любимий Вальцман сказав же ж нині, що взамін, вони із Сєнєю не платять пенсії, зарплати, інвалідні, дитячі і інші соцвиплати на зданих ними ж територіях.
    Ви що, не конспектуєте Вальцмана?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я боюсь що навпаки вийде...Яника от скинули, деректор базару сука вже в ударі...Він курва і в Правий сектор вступить, хоть і жид, аби далі з куска асфальту заробляти як з нерухомості в центрі Парижа :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Ви.
    Я б з радісю, але ж "не сею и не пАшу, только хлебушек е...шу":mocking:

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

А я пам'ятаю, Хулігане, коли Ви казали, що палитимете машини і з бітою місце вибиватимете на базарі... :mocking:

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я не дуже то шарю в тих всіх економіках, але кажись ті всі дитячі і інвалідські пенсії мали б платитись з податків які Лугандонія теж не платить, більше того їх "акумулюють" щоб потім відати, після "проведення чесних і прозорих виборів" на яких майже 100% переможуть явні і приховані семпАратисти...Фігня якась :dntknw:

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

От же ж нелюди...От дід теж скаржиться, хунта не платить пенсії

http://youtu.be/I6wFTH2MjaY?list=PLNmBP4BEQkTzNl06Yi43hC7y78f7zm7xO

9. VasMT

УП про звіздьож Вальцмана, -
    Люди про звіздьож Вальцмана, -

10. Un.Known

Ви почали цитувати УП. )

(А кажете, люди не міняються). :)

11. VasMT

Пані Модераторкіня. З вовками жити - по вовчи вити.
    Мені ж бо деякі не вірять. От і приходиться цитувати ту сміттярку.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я з ноутбуком в селі, а бровзер такий, що не можу ні цитувати, ні теги вставляти, якщо не набирати латиницею. Навіть оффтоп не можу запросто сховати під спойлер, тому прошу пардону.

Стосовно Порошенка.
    Його опонентів (не противників, а тих що критикують або заперечують) я б умовно поділив на три групи

- Дійсні противники-неневисники. Вони знають, що він зруйнує їх красиве життя, а може і візьме за задницю і посадить (не сам, звичайно, а запровадивши антикорупційну систему і перебудувавши державу)
    - Критики, що розуміють, що Порошенко робить все вірно, але набирають на критиці бали собі улюбленим. Вони б на його місці, якби зуміли, робили б так само
    - Люди, яких накрутили злісні вороги змін в державі, але які думають, що вони говорять зі власного голосу, стверджуючи, що нічого не міняється. Що змінилося шило на мило.

Стосовно Порошенка, то мені байдуже, нехай навіть за ним залишаються його фабрики хоч в Росії, хоч в Україні, хоч де.
    Я бачу, що він робить серйозні кроки до змін в Україні.
    Не забуваємо, що армія стає зовсім не такою, якою була за часів Януковича.
    На Донбасі Росію далі не пускають. Наступати зараз на Росію на Донбасі нашими силами - це самогубство.

Путінська Росія тим часом руйнується.

За задницю починають брати зовсім не дрібноту за те що курка поклювала сусідські помідори, а обласного начальника ДАІ
    Взялися за деяких суддів.

Я, наприклад, бачу реальні кроки на зміни.
    Тому, давайте, зачекаємо.
    Нагадаю, що без Майдану до цих пір був би при владі Янукович, пхутін дав би чергові мільярдні транші Януковичу, заганяючи Україну в подальшу кабалу, армією керував би Лєбедєв, міліцією - Захарченко, прокуратурою - Пшонка, економікою - Азаров.
    І діяли б закони 16 січня, або їм подібні.
    В армії не було б жодних кевларових шоломів, бронежилетів, снайперських гвинтівок, а акумулятор був би один на двадцять камазів, і той - в газику прапорщика.

А в Раді був би Чечетов, Симоненко, Герман, Лук"янов, кожен може добавити своїх улюблених політиків, малих пшонок та януковичів.

Давайте порівнювати ситуацію, яка була до Порошенка і зараз.

Не можна підходити в усьому, як у вірші, якого я чув студентом:

Все женщины - .ляди
    Весь мир - бардак
    Мой родной дядя -
    И тот .удак.

З наступаючим Новим Роком усіх.
    Я вірю в позитивні зміни, бо логічно, що вони прийдуть.

• Подобається Подобається x 2
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Порошенко у Львові поговорив з бабусею.

Детальніше на сайті: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1538394

Щось бабуся так з заду дуже вже дядька Василя нагадує :mocking:

14. Gron

Gron тафгай

Хоч один назвить, бл.
    Може у Вас дальнозоркість чи ще якась хвороба, бо я не бачу.
    А з Ліпєцком "гарант" насправді лоханувся.
    Пів Світу санкції вводять, а цей "гарант" на голубом глазу якусь пургу меле.
    Ще трохи і я шибеницю собі запощу, як у ВасМТ.

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

Ну у "бабусі" ж прізвище Турянський. РодИна... :mocking:

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Блін....странно...

Тут Дєд апалчЄнЄц, дає інтервю хуйлостанському ТВ

https://www.youtube.com/watch?v=I6wFTH2MjaY

Тут Дєд доброволець, повернувся з полону...:dntknw:

http://youtu.be/i4Vj6v3leYI

Як то кажуть, найди 10 відмінностей...:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Я сподіваюсь то таки різні діди :wacko:

17. VasMT

Cлава Вальцману! :shout:

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

19. avatarwin

• Не подобається Не подобається x 1
  20. Saut

Saut Цинічна Бендера

Шо там наш шоколадний зайчик, справно платить податки до РФ бюджету з заводику в Ліпецьку?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)