ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ні, не зрозуміло. Чому ж так упереджено? Але втім, Ваше право. Сперечатися й дійсно не варто. Хазяїн, як то кажуть, барин!!!

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Це не упередженість. Це досвід. Ім'я вам - легіон, множитесь, як таргани і виживаєте постійних мешканців.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Щось я не побачив різної направленості дописів більшості форумчан. Але я тут не так довго, щоб робити далекі висновки. Може й помиляюся.

P.S. Навіть не уявляю собі допис, наприклад, Коня або Пріуса про добрих сепаратистів на Донбасі (це щодо різних новин форумчан)...

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Щось його тут не бачив. "Етнічні" чистки хіба що?

4. Un.Known

Не варто порівнювати. Названі форумчани й не приховують своїх преференцій, і не розказують байок про власну незаангажованість.

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

От і прекрасно.

Мрочкізьм, отримаєш премію з Сенату. )))

• Подобається Подобається x 2
  5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Помиляєтесь, шановна (-ий)! Я маю іншу точку зору щодо генези конфлікту, підкріплену фактичним досвідом мого власного спостереження реальних подій. Так, не можу казати за Донбас загалом, але щодо подій у Луганську - це безперечно! І той факт, що мене не підтримує більшість форумчан ажніяк не може спростувати того, що істина полягає десь посередині. От має вона таку собі звичку: лежати всередині!

6. Un.Known

Розказують?

7. Gesser

Gesser Well-Known Member

Брешуть:pardon:!

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

А якщо я запропоную до уваги панства таку новину? Що скажете? Економічна блокада, кажете? Ну-ну...
    http://www.ostrovok.lg.ua/news/lugansk/luganskiy-patronnyy-zavod-poluchil-kompensaciyu-nds

8. avatarwin

цілком з вами пані ОЛЯ я згідна, що якщо добре проплатити людям і у вас, то і пів СІЄТЛУ вийде у буде кричати любі люзунги---так як гроші не пахнуть

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я тако,пане, вас читаю і часом думаю, чи ви прикидуєтеся, чи справді .......? ;)

• Подобається Подобається x 3
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так, ми з Соросом скинулися...:pardon:
    Gesser, ви рахували кіко там "словаків" волали "Геть Порошенка"? Я нарахував аж 20.:yes:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в нас тут на форумі ще є до десятка. Кіма взяти, Василє, стоматолог - безкоштовно волають.

• Тупо Тупо x 1
  12. Gron

Gron тафгай

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я й не вагаюся...

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Ввійдіть в положення Росії. Зараз ітак скрута, скільки змогли, стільки і проплатили.:)))

• Подобається Подобається x 4
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Проплатили може і нАмально, але заким бабло зайшло аж до Словаччини то його раз пять поділили))

• Подобається Подобається x 3
  15. Un.Known

Не факт, що словаків. :)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Чого не факт? В будь-якій країні є алкаші, наркомани, бомжі, які за бабло що хоч будуть кричати. :)

17. Un.Known

Ідейних москалів вистачає.

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Воно то так, Олю, але в багатьох випадках на перших ролях саме кацапські орки. Регулярно читаю Ґазету Виборчу. При обговоренні статей там аж кишить кацапськими тролями. Вони і не ховаються, а поляки до них звертаються по-простому - тролю кацапський.
    Французька Ле Фіґаро провила опитування про те чи продавати Росії Містралі. Результатів опитування не опублікували бо переважна кількість "опитуваних" голосувала з російських ІР.
    То є нація дураків. Адже замість тратити мільярди на якусь дурну пропаганду, вкладіть ті мільярди на ремонт доріг, хоч часткову ліквідацію поголовного пияцтва чи роспусти чи допоможіть мільйонам бездомних дітей. І така "пропаганда" буде набагато більш ефективною.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

А я цього не розумію. Йде війна, є можливість тут поговорити, виразити емоції, навіть поплакати. А чомусь двоє людей роблять з себе клоунів, паяців. Невже їх не болить те що робиться в Україні? Не зворушують регулярні повідомлення про смерть цвіту нації?

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Абсолютно точно. В німецькій онлайновій пресі також аж кишить кацапськими тролями, там ще легше, куча переселенців.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є теми, які я не можу читати. Наприклад, про героїв, про небесну сотню... То дуже важко... Он сьогодні, на ФБ хлопчина, років 20. Був а полоні, йому там сокирою відрубали руку, бо на руці було написано: Слава Україні...

То важко...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)