ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Порошенкові на проведення агітаційної компанії на президента, плюс пообіцяло підтримку на міжнародному рівні. Як ви думаєте чому не дало гроші Парубію чи ще комусь іншому. В той момент у Парубія була більша популярність ніж у Порошенка
    - це результат агітаційної компанії

немає ніякої параної - є інтереси держави Україна - поки співпадають з інтересами всіх хто хоче знищити росію. Але треба дивитись на два кроки в перед і передбачати що може бути і робити так щоб все було на користь українців

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого ви не передбачаєте, вигадуєте шось на ходу і самі від того труситесь зі страху.

• Тупо Тупо x 1
  3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Слово - это важно... Слово не воробей, вылетит...
    Порошенко сказал фразу, которая руководителю страны непростительна...
    ...наши дети будут учиться в школах, а их дети (т.е. наши) будут сидеть по подвалах...
    Еще бы сказал, что это украинская артиллерия крушит мирные города и села, чтобы их дети, сидели по подвалам... (((((
    Но и того, что сказал - хватило...

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це вибір батьків цих дітей.

• Подобається Подобається x 2
  5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ви не зрозуміми про що я мала на увазі. Але прокоментували...

6. Un.Known

Ні, це ви не зрозуміли. Чи, як завжди, не хотіли.

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко робить те, що йому пропонує Європа. І поки він робитиме це, Україна рухатиметься у правильному напрямку. Якщо почне Порошенко плести якусь отсєбятіну, я вже не говорю про заігрування з Москвою, то Україні прийде кінець і то скоро. Сьогодні треба дорожити тим авторитетом, який Україна має у світі і Європі.
    І не боятися Європи. Ще ніхто у Європі від дружби з ЄС не постраждав.

• Подобається Подобається x 4
  8. Un.Known

Еліко, будь ласка, припиніть писати в карму. Маєте що сказати - прошу на людях.

9. kym

kym Well-Known Member

У Європи свої інтереси в України свої. Поки що вони частково збігаються. Але гинуть українські хлопці а не європейські

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Скажiмо, Америка воює з Мексикою. Гинуть американськi хлопцi, цiлком логiчно. А шо, мають канадськi гинути?

11. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

голосували - наїжтеся ! підписав указ - будете оплачувати за комунальні послуги ( енергоносії) наперед ! радійте

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

13. Оля

Оля Старожилка форуму

А шо в раші вже нема більше грошей, щоби проплатити більше "демонстрантів"? :mocking:
    В мене братова з Братіслави. Ніхто ні рашу, ні тим більше ніяку там новоросію, про яку навіть словаки не знають, не підтримує. Так що нє нада нам тут мозги мити.

• Подобається Подобається x 3
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага кілька придурків з нікому не відомими прапорами.. :)))

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А Ви не будете оплачувати наперед? :)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Путен по всій Європі намагається провести вербовку агентів впливу, туди гроші йдуть тоннами. Зараз в Греції виставку відкрили про "український фашизм", Австрія і Кіпр санкції блокують. І так по черзі - то там то там якісь проблеми виникають. Потім з ними проводять бесіду - і гроші йдуть коту під хвіст, і розкол Євросоюзу теж.

• Тупо Тупо x 1
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Кого справді зустріли як фашиста в Брізбені, так це кремлівського шизофреніка. Починаючи від простих людей і закінчуючи керівниками держав. Ніхто не хотів з ним говорити, навіть за один стіл сісти.
    Той мусив втікти раніше. Але чомусь той таваріщь з Ворошиловграда того не побачив.

18. Un.Known

Gesser, ше раз притягнете трольське відео - підете на діалох.

19. Gesser

Gesser Well-Known Member

Що значить "трольське відео"? Як на мене, кожна новина має право на обговорення? Ні? Чи це стосується лише тих відео чи друкованих матеріалів, які мають тут підтримку широкого загалу? Я вважав, якщо відео про Президента Росії поширюється, то чому б не розглянути відео про Президента України? Так, не саме приємне відео. Згоден. Але воно існує. Якщо тут існує цензура і цього не можна було робити - перепрошую, буду знати.

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Зауважу, що моє відношення до Порошенка досить позитивне. Тому викладене відео - це лише лакмусовий папірець щодо виявлення неупередженого ставлення до плюралізму думок. Реакція - цілком передбачувана!

Але це ліричний відступ...Щодо продовження діалогу, хотілося б спитати шановне панство про ставлення до цього документу
    http://www.president.gov.ua/ru/documents/18445.html

P.S. Особливо хотілося б почути Dzeko, якщо ласка!

20. Un.Known

Ви мене примушуєте багато писати.

Якби ви були форумчанином, котрий приносить різні новини саме для обговорення - не було б проблем. Ви ж приносите новини одного плану, і не в Порошенку справа (я не прихильниця Порошенка), котрі паскудять політику України (я не про владу), і виглядають, як проплачений тролінг. Я вже не говорю про те, що постити відео акаунта, в котрого інших відео, ніж на тему хвали Пуйлостану нема - поганий тон.

Бо я залишаю за форумлянами право постити відео про ... Пуйла. :) Так зрозуміло?
    Файно. Тепер думайте, що пишете.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)