ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Це персональна помста за Вальцмана. :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все правильно, хунта ж сказала - ніяких виплат ворогам української держави.

• Подобається Подобається x 4
    • Тупо Тупо x 1
  3. Zdobry

Zdobry миється в бані

методичку обнови (c)

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

надеюсь, ты в курсе куда тебе идти..

• Подобається Подобається x 3
  5. Zdobry

Zdobry миється в бані

Вы снова пытаетесь нахамить. Если вы хотите со мной общаться, то прошу сменить манеру.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Zdobry,

• Подобається Подобається x 1
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не занимайся тролизмом, хамить никто не будет.

8. Darrel

Darrel Well-Known Member

Когда у тебя похоронено трое друзей за месяц, времени для размышлений о власти и Порошенко нет, пора действовать!

Когда у тебя похоронено трое друзей за месяц, времени для размышлений о власти и Порошенко нет, пора действовать! Последнего друга пытались вытащить всеми одноклассниками и однокурсниками. Самостоятельно собирали деньги на лечение, покупали лекарства за рубежом, везли их врачам в киевский ЦКГ ГПСУ! Что-то выпрашивать у чиновников было бессмысленно! После нескольких недель настоящего ада для его семьи, наш ровенский герой "тризубовец" скончался. В итоге его даже хоронить пришлось за собственный счет. Также были долгие проблемы с выделением места на кладбище! Я не знаю, может, у кого-то было по-другому, но одного такого случая для меня достаточно, чтобы настучать кому-нибудь из чиновников по голове. Знаете, мы тут в Ровно все поникли, не знали, что делать. Позже приехали к его семье бравые сослуживцы по "Шахтерску". Все это выслушали, на все посмотрели, уехали. Сейчас мне звонят, говорят, что двое из них покинули ночью блокпост в Марьинке и пропали с личным оружием. По слухам, едут наводить порядок в военных госпиталях и администрации Ровно! Сразу предупреждаю, если все боятся массовых расстрелов, тогда выходите на Банковую и Грушевского, берите друзей, добивайтесь лучшего для страны. А чиновникам советую не дожидаться, когда их люстрируют, а самим покидать свои посты в администрациях. Иначе всех скоро оттуда вынесут вперед ногами. Националистов, патриотов зажимали со всех сторон, после их гибели унижали родственников. И теперь эта пружина разжимается! За нами правда, оружие, сотни тысяч сторонников! Самая беда в том, что в зоне АТО ты знаешь, откуда в тебя выстрелят, чего примерно ждать, а в тылу наши власти тебя унизят и сгнобят в любой момент! Да еще заставят мучаться с помощью олигархической удавки, дискриминационных законов, тарифов и других отвратительных вещей.

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:cry:

• Тупо Тупо x 1
  10. kym

kym Well-Known Member

От взагалі то велике свинсьтво, або хрен знає як таке назвати
    указ добрий і його треба було приймати в травні, але дивує інакше 4 числа РНБО прийняло а головнокомандуючий 16 числа підписав... за 12 днів рускі війська могли б до Києва дійти. Що мішало підписати 5..6 числа. Як так будем воювати то грош ціна таким воякам при владі

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Порошенко: "Я изменил свое отношение к Кернесу"

Президент Украины Петр Порошенко заявляет, что изменил свое отношение к мэру Харькова Геннадию Кернесу, после того как в Кернеса стреляли. Об этом Порошенко заявил сегодня на пресс-конференции.

"Они (активисты, - ред.) пришли на Банковую, передали обращение, среди них там был один действующий депутат Партии регионов. Они передали обращение (с требованием отставки мэра Харькова, - ред.), чтобы я на него отреагировал. Кому-то может нравиться или не нравиться работа харьковского головы. До "революции достоинства" я лично был не в восторге (от Кернеса, - ред.). Но после его ранения мои взгляды некоторым образом поменялись. Но квинтэссенция децентрализации власти, укрепления местного самоуправления, чтобы сами харьковчане решали и сами избирали мэра", - заявил Президент.

"Сразу после парламентских выборов я внесу в парламент проект закона о децентрализации. Его принятие приведет к досрочным местным выборам, в том числе харьковского городского головы, если такое решение примет Верховная Рада", - добавил он.
    http://timeua.info/250914/87544.html

Порох тимчасовий, але скільки він ще встигне накоїти... Ну й везе Україні на президентів...

12. kym

kym Well-Known Member

це не просто везе чи не везе. Українцями в силу залишків їх совкового менталітету і довгої відсутності державності постійно маніпулюють зовнішні чинники. Кравчук став в силу совкового менталітету. А міг стати Чорновіл, якщо б совковісь не перемогла. Кучма став в силу совковості і впливу росії ... тоді грамотно розвели на Кучму і Кравчука. Другий раз те саме - грамотно розвели на Кучму і Симоненка. Чому Кучма - ставленик росії - бо після себе запропонував Януковича - а він як президент не міг не знати що Янукович маріонетка росії. Крвм того про це знає і Порошенко - чому і відправив його в Мінські переговори. Перший Майдан поламав плани росії і тоді втрутилось міжнародне єврейське лоббі і зробили ставку на слабовольного Ющенка і дало гроші на його піар серед українців, який зняв з губернатора Рівненщини Червонія, котрий оголосив боротьбу єврейському лоббі на рівненщині. Безвольність Ющенка була настільки очевидно що знову цим скористалась росія. Спочатку заставили Ющенка зробити Януковича премєром, а потім і взагалі підтримати на виборах через противсіхів. Плани росії знову поламав Майдан-2 - і знову міжнародне єврейське лоббі дало гроші на піар свого ставленика.... Незабуваймо що це любий друг Ющенка. Поки що це співпадає з інтересами українців. Ізраїль зацікавлений щоб росія перестала фінансувати і озброювати палестинців. але абсолютно не співпадають інтереси українців і еврейського лоббі в економічній сфері і тут будуть серйозні конфлікти

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Почекайте, таваріщь Кім, я щось вас зовсім не розумію. Єврейське лоббі дало гроші кому? Нагадаю, більше 50% українських виборців проголосувало за Порошенка в першому турі. То їм всім заплатило єврейське лоббі?
    До речі, глянув ще раз на гілку про вибори президента. 36 голосів віддали Порошенку. Теж єврейське лоббі заплатило? Гей, Кліберн, признайтесь, ви справді платили форумчанам гроші?;)
    А може істина десь в іншому місці? Проаналізуйте імена кандидатів. Був ще один кандидат рівня Порошенка?
    Не думайте, що я є палким прихильником Порошенка. Але що маємо то маємо, як сказав класик. Так що єврейське лоббі тут не причому.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені пофіг є ти чи не є. Я є і шо далі?

• Тупо Тупо x 1
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По перше, свинопасе, ВИ! Це правило спілкування в усьому світі. Чи до бомжів це не відноситься? Бо, здається, і бомжі в світі говорять ВИ на старшу вдвічі чи тричі людину.
    А, по-друге, я здається до вас не звертався і не збирають опускатись до вашого ментально-безкультурного рівня.

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Знаєте, все складне я давно трохи навчився розкладати на прості складові. Так от, іде війна саме з Росією, нашим споконвічним і природнім нашим ворогом. І якраз Росію найменше можна підозрювати в можливостях впливу на її політику єврейського лоббі. Євреї там завжди були на задворках, за що й сотворили, по суті у відплату, в 17-му році революцію. В найновіший час, ті з них, хто повністю не ляга (і фінансово теж), під владу, мають в кращому випадку 10-ку на зоні, в гіршому долю Березовського.
    Висновок - чисто москальска Раша нас завжди в різний спосіб нищила, а зараз вступила в найвищу фазу знищення України, як саме національної держави,- у військову.
    Післямова - у нас валом проблем інших міжнародних, але головна наша біль оця грьобана сусідка, яка періодично може собі дуріти на очах усього світу, що зараз пренайяскаво видно. Давайте спочатку про цей поки що для нас глухий кут думати, все інше просто як "хєрня по сравнєнію с міровой рєволюциєй"

P.S. Америка, де найсильніше єврейське лоббі в світі, нас підтримує. А що було би з нами, державо-піонєрами, якби не США? А що я можу сказати проти Коломойського, бо якби не він, то під цим лугандоном щонайменше половина України було б...

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

Дякую, се-ер Pedro, хоч тут у нас співпало

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви, свинопасе!

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Гоноровий.:)))

• Тупо Тупо x 1
  18. avatarwin

вельми шановний пане шляхецького роду, для того щоб у ваших доводах ніхто не сумнівався що Ви є кацапський троль який замаскувався під ідейного борця України за грошові знаки,, ви мусити запостити офіційне спростування від еврейского лоббі на нашому форумі. СЛАВА НАЦІЇ!

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А навіщо ви розпалюєте антиурядову параною? Пиляєте гілку, на якій сидите?

• Тупо Тупо x 1
  20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Давайте Pedro...до того часу поки Британія вийде з ЄС,Шотландія з Британської массонської імперії,а Україна ввійде в новий Європейський Союз християнських держав!
    Давайте Петре,бо часу залишилось обмаль!
    Катрен про Європу

Європа буде без юдеїв,
    без мусульман і Кабали,
    а європейці-християни
    будуть в Європі,як й були!

Останнє редагування: 16 лис 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)