ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. vele

vele Well-Known Member

Dzeko вышел на тропу войны. Шо он за Пороха так рубашку рвет? Или порохобот, уже появились такие, или не видит очевидных вещей. Если второе, то пусть протрет глаза. Если первое - то ....

Читайте, что с фронта люди пишут про вашего солнцеликого.
    - Порошенко трусит перед Пуйлоым, перед его армией. Он боится остаться без газа. Без поддержки Запада. Переживает за свою липецкую фабрику… Боится добровольческих батальонов. Поэтому не меняет начальника Генерального штаба: видимо считает, что если тронуть армейских генералов, то армия в итоге будет не на его стороне. А что тогда противопоставить добровольческим батальонам, если вдруг они пойдут на Киев? Я думаю, он этого боится. И вряд ли догадывается, что настроения в среде армейцев куда более радикальные… Понимаете? - В войсках очень много патриотов; не меньше, чем в добровольческих батальонах. Потому что последние годы, когда шло разрушение армии, служить шли либо дураки, либо патриоты. Дураков тяжелая армейская доля всегда мало привлекала, поэтому патриотов в армии оказалось предостаточно... И Муженко в этой среде не авторитет. Источник: http://censor.net.ua/r310995 Источник: http://censor.net.ua/r310995

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Всі бачать ті дивні речі, проколи і т.д. Ваші пропозиції. Що робити?

3. kym

kym Well-Known Member

Він їх більше боїться ніж руску армію - разом з ним вся ця киїіська верхівка. Боїться бо з середовища олігахів - а всі ці наші олігархи привикли домовлятись.... а є речі по яких домовлятись не можна. В батальйонах з тими хлопцями домовитись про здачу державних інтересів в угоду іншим інтересам не вийде - і це сташить всіх наших олігархів і президента в тому числі. Найхитріше зробив Коломойський - почав з ними дружити - але це все одно не врятує його хіба відсуне на останню чергу. Смертями українців торгувати не можна і хлопці з батальйонів на це не підуть. Гірше що не видно політичної сили яка б чесно себе поводила і в якийсь момент керувала процесом. Бо є велика небезпека або хаосу, яким може скористатись росія, або знову очолять якісь аферисти ставленники частини олігархів. Порошенкові треба перестати бути олігархом і стати українським державним діячем - тоді не треба боятись батальйонів. Поки що по Вальцману не видно щоб ставав українським державником - як би не перемога Народного фронту то Гройсман став би премєром. Всі призначення Порошенка пахнуть чимось не зовсім добрим. Так що не все так просто з нашим президентом і треба тримати його на короткому Майданівському повідку бо будем мати ще гірше...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

В наше время йде війна, причиної якої є попередня влада.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:facepalm: Маячня повна. Шо з вами таке, люди? Василь покусав.

Я підтримую курс країни, який взяв президент і уряд. Прізвища не мають значення.

• Тупо Тупо x 1
  6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

И шо?При нынешной владе можно подсовывать левые податковые накладные?
    Которые Вы пытались протолкнуть еще при Ющенко?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніхто за пороха рубашку не рве, але й робити козла відпущення теж не треба. А ще слухати про зраду у тих, хто все життя рахував росію братським народом, а українців, які зараз воюють за Україну - бандьорами.

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Не поняв... ви про що?

• Подобається Подобається x 2
  8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_ОЯ щиро выбачаюсь.....:blush:
    А разве не Вы лет десять назад пытались всучит налоговой Львовской администрации левые накладные?И еще судились по этому поводу?

9. kym

kym Well-Known Member

Що маячня - те що президент не з олігархів, чи те що вони не впевнені що добровольчі батальйони до кінця будуть виконувати їх накази.... то чому питання про батальйони розглядали на найвищому рівні РНБО, чому не дають зброю добровольцям і відправляють з автоматами проти танків.
    Українці нутром чують якщо хтось не щирий - от і більшість проголосувала за народний фронт -хоч вони теж не золото. Порошенкові і його команді гройсманів не можна вірити до кінця. В нього одне завдання вибити руских з сходу України, як не справиться з тим у відставку. Будувати нову державу з ним не вийде- потрібен другий

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мене особисто це все не хвилює (чомусь) абсолютно. Президента обирають на 5 років, значить він має 5 років щоб реалізувати свої заявлені плани.

Ну все, відміняєм вибори. Ви за кого голосували? Це не ви за Куйбіду голосували?

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ніколи не всучував накладній податковій. І давно я - неплатник ПДВ.

12. avatarwin

усі все виконали і не товчіть воду в ступі, а вивчайте закони. А робити будемо-----товкти воду в ступі.

13. avatarwin

усі все виконали і не товчіть воду в ступі, а вивчайте закони. А робити будемо-----товкти далі воду в ступі.

14. kym

kym Well-Known Member

Януковича теж обирали на пять років - ви вже покращення маєте..????? Напевне через те вас це не хвилює.
    Якщо б не руска агресія проти України ніколи б за Порошенка не голосував і ніколи б він не був президентом. І власне мене зовсім не хвилює чи буде він 5 років чи ні .... він буде доти поки буде видно що він виконує те що люди від нього в першу чергу чекають. президент як головнокомандуючий - має справитись з агресією Росії на Сході і вернути Україні Крим - президент по конституції відповідає щоб Україна не втратила своїх територій - і на це йому українці дали мандат. поки що не видно щоб справлявся з цією задачою... вся ця буза на сході розрослася і не видно конкретних дій і по питанню Сходу і по питанню Криму. Поки що чогось чекаєм і прості хлопці регулярно гинуть від руских куль

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не підтримував політику Януковича.

Може і має повернути Крим, але не зобов'язаний. Як на мене, без Криму Україні - "баба з возу - кобилі легше". А проблем повно важливіших за Крим. Чи ви скучили за тамтешньою 5-ю колоною? Тільки не треба казати "То може ще якусь область віддамо?!".

• Тупо Тупо x 1
  16. vele

vele Well-Known Member

Это военные, которые за Украину воюют, с фронта пишут о зраде. Ну конечно, что их слушать. Оне не поют оды вашему солнцеликому Пороху, а видят, что реально происходит на фронте, которые по-порошенковскому перемирие.

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

Для начала надо все понять и назвать своими именами.

http://osp-ua.info/politicas/43370-poroshenko-libo-nachinayte-rabotat-libo-ukhodite-v-otstavku.html
    Порошенко, либо начинайте работать, либо уходите в отставку

Останнє редагування: 12 лис 2014
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та харош тріпатися вже. Кортить таких розумних призначити на тиждень в Генштаб. Тим більше там є вакансії.

• Тупо Тупо x 1
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Думаєте, що тут ніхто нічого не розуміє? Помиляєтесь.

Це гасло. А я питала про конкретні реальні кроки - що ви пропонуєте? Враховуйте, що зараз іде війна, висуваючи пропозиції.
    Як на мене, Порох не ідеальний (ідеальних взагалі не існує), але, в умовах війни лишитись без президента - думаю, що саме цього хотіли би гебешні щурі.

19. RHom

RHom Well-Known Member

Не боїться, але мусить зважати і враховувати. Як не крути, але українська армія ні навченостю, ні озброєнням та оснащенням наразі не зможе протистояти російській в прямому зіткненні. Добровольчі батальйони також. Після наочного прикладу, продемонстрованого у серпні, готовності Росії застосувати свої війська в Україні за будь-якої необхідності, найбільш розумним рішенням для України є припинення бойових дій мінімум до весни та використання цього часу для переоснащення та перенавчання військ.
    А заклики йти з голим задом на ворога та знову наступити на ті ж серпневі граблі можуть робити, глибоко переконаний, або ідіоти, або вороги.

Звісно цього треба боятися та враховувати. Чи хочете цілу зиму Україну своїм хуканням гріти? - це реальна хагроза, яку Порошенко має усувати.

А не повинен? Що зробить Росія якщо Захід відвернеться від України - вона її одразу ж зжере. Наразі єдине, що заважає Росії відкрито напасти всією своєю міццю та окупувати - саме Захід. І за нього Порошенко має триматися як потопаючий за гілку.

На рахунок боїться маю сумніви. Що не довіряє, то скоріш за все. Хоча визнаймо, що причини для того є. Добровольчі батальйони - це неймовірна річ, яку витворила Революція гідності, шалений підйом патріотизму, якого мало хто вже сподівався. Та є у них і потенційна небезпека,яка з часом може постати, а саме махновщина (чи отаманство, чи "партизанщина" за радянською термінологією 20-х). Поки не буде впевненості, що ці батальйони і насамперед керівництво будуть виконувати накази керівництва країною, а не діяти за бажанням командира як йому п'ята засвербіла, доти й буде до них насторожене ставлення з усіма відповідними висновками.

Ви не розглядаєте такого варіанту, що нема кого ставити на його місце? За двадцять років українська армія стала паперовою і боюсь, що в керівництві МОУ залишилось зовсім небегато справжніх фахівців військової справи - кадровий (маю на увазі саме професіоналів, а не тих, хто просто займає місце) голод - величезна проблема, яка вистрілила як завжди у самий непідходящий момент.
    Ну і на рахунок тези, що армію не хочуть чіпати через можливу загрозу з боку добровольчих батальйонів, то будь-який розумний політик так би й чинив - тільки дурень би залишив країну без захисту від можливого військового перевороту - прийдіть і беріть владу голими руками, я для все вже підготував.
    Я особисто Порошенко за дурня не тримаю.

Ага, звичайно, він не бачить і не чує нічого. Але всі інші в курсі. Не смішіть мої капці. Українська армія, навіть зараз, дуже консервативна структура, в якій зібрані люди з дуже різноманітними політичними поглядами, і піти їй проти влади, пірнути в вир внутрішнього протистояння та ще й зі зброєю - це має статись щось надзвичайно катастрофічне в Україні.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Переведуть під юрисдикцію армії і міліції, шо там боятися.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)