ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, 100 чоловік! А скільки чоловік на парламентських виборах знову проголосувало за Партію Регіонів?
    Не шукайте причину в когось, краще б в дзеркало подивились. За часів Януковича вас все влаштовувало? Чи просто боялися, щоб хто бітою не дав по голові? Бо зараз, бачу, ви всі сміливі стали і шнурки розвязалися....

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому 100, якщо 6?

http://nbnews.com.ua/ru/news/136328/

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Wili

Wili Well-Known Member

так я і не кажу щоб раз і всіх посадили, можна для початку самих одіозних , чому Бойко у ВР а не в тюрмі після купівлі славнозвісних вишок
    http://economics.lb.ua/state/2013/09/02/223550_tsena_pokupki_prodazhi_vtoroy_vishki.html

це один маленький приклад, я вже мовчу про Ахметова і Єфремов які напряму причетні до подій на сході

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не заморочуюсь на тонкощі. Фраза дня була раз "Головне не швидкість, а курс, яким ти йдеш". А курс мене влаштовує.

• Тупо Тупо x 1
  5. Wili

Wili Well-Known Member

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви за кого голосували?

• Тупо Тупо x 1
  7. Wili

Wili Well-Known Member

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може ви тут всі загалом жартуєте? Бо велика підозра в неадекваті. Люди Майдану в уряді і парламенті, шо ви хочете, як ви хочете ще інакше? Це риторичне запитання. Це як критикувати власну руку.

Чому в неадекваті контра я розумію прекрасно.

• Тупо Тупо x 1
  9. Wili

Wili Well-Known Member

єдине що я хочу це щоб політики виконували обіцянки, як писалося вище є позитивні зрушення, але наболілі питання пов'язані з попередньою владою так і не вирішили, повторюватися небуду, і не вам судити про мою адекватності, адже це ви пророкували повний провал ОПи на виборах

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми говорили вже на цю тему, я не пророкував, я здивовано запитував. А про неадекватність - це прочитавши останні дві сторінки. Може перенасичення інформацією в людей, може не раз на день перевіряти чи виконуються обіцянки, а раз на місяць хоча б.

• Тупо Тупо x 1
  11. Wili

Wili Well-Known Member

раз на 5 місяців, недавно було 5 місяців.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Політики Росії, Великобританії і США не виконали обіцянок про гарантію територіальної цілісності України. Що будемо робити?

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Шо мало бути за 5 місяців, нагадайте, крім розстріляти Бойка.

• Тупо Тупо x 1
  13. Wili

Wili Well-Known Member

нагадую
    100 днів президенства Петра Порошенка. Передвиборні обіцянки і стан їх реалізації.

http://glavcom.ua/articles/22412.html

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ехсперти цим годуються. Що, ви не розумієте що зараз маховик ФСБ-машини розкручено на повну? І в першу чергу на дискредитацію чинних українських органів влади, щоб влаштувати ще один Майдан, тепер в якості контрреволюції, в ідеалі "регіональний Майдан" на повалення української державності. І після цього української держави вже не планується як такої. Планується намісник Верховного Правителя в камуфляжі, в порівнянні з чим Янукович - еталон демократії, а не щоб ви знову понуро обирали собі Богомольців і Гриценків. В зв'язку з цим проблеми що тут транслюються видаються дріб'язковими.

• Тупо Тупо x 1
  15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Мих

16. kym

kym Well-Known Member

Є дуже класний соціальний признак того хто коло влади... Таким признаком є систематичне грабування банків. В кожній державі світу банки грабували , грабують і будуть грабувати - так є..... Якщо коло влади бандити то банки перестають грабувати - бо бандити контролюють і банки і бандитів - самі себе грабувати не будуть... Так от за Януковича банки систематично не грабували. Поки що за пів року не було офіційного повідомоення про грабунок якогось банку в Україні, про зону АТО не говорим - це фактично означає - що , або далі влада у бандитів або влада контролює бандитів - що одне і теж саме. Але скоріше всього зараз перехідний період - ще є і таке і таке
    Не все так однозначно - чинна влада може прикривати своі дії по зраді власне воєнним положенням. За владою треба пильнувати, щоб не повторився варіант хмельниччини - коли героїчна боротьба українців закінчилась 300-от літньою окупацією. І дискредитація тут ні до чого. На даний момент вважаю хибною політику президента по відношенню до подій на Сході. Власне така політика має дуже високу вірогідність у кінцевому варіанті втрату державою самостійності. Для нової форми колонізації держав використовують економіку. А власне затяжний конфлікт на Сході нищить українську економіку.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не згоден.

• Тупо Тупо x 1
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Микола Єременко:

• Подобається Подобається x 3
  19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ці якості необхідні для президента. Особливо під час війни.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Те саме хотів сказати. Методи диктатури пролетаріату дієві як симпоматичне лікування, і зразу видно результат. Але потім такі мутації починаються, що краще не треба. Тим більше ми вже не в 20-му столітті і я сподіваюся не в країні третього світу, а хоча б другого.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)