ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kym

kym Well-Known Member

А чому ні..... я від забора і до обеда не розумію .... я метри і нормогодини знаю

2. Saksoff

Saksoff миється в бані

може вас?)

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги-и...
    Так я і є той "стрийський сапер". :mocking:
    Але міністром не хочу. Ось в інженерному відділі - так.

4. Faustik

Faustik New Member

5. vele

vele Well-Known Member

Господа соотечественники (украинцы) вы, что не видите, что петя слил нас давным давно. У нас до сих пор нет войны (на бумаге), у нас МИР, а пацаны гибнут за нелепое удержание никому не нужных позиций. Минские договорённости?? Россия с казала в .опу ваши договорённости. Разве вам повылазило, что этого сытого урода (петю) волнует только обогащение. Пусть за счет смертей народа. Жалко что ли? "Я им ща про мир сказку еще одну расскажу и так перезимуем, а там глядишь еще чего-нибудь придумаю." Это просто гнида - попомните мои слова.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ой, не мелите ерунды.
    Порошенко мужик опытный и с крепкими яйцами, всё идет как задумано. Россию топят, а нас поддерживает весь мир, хотя воевать вместо нас, конечно, никто не будет.
    Минские договоренности скоро будут скасованы, всё по плану. Благодаря минским договоренностям не было бесполезных жертв и жители особых областей поняли, что и почем.А армия нарастила мускулы, пришла помощь из ЕС и США, время надо было выиграть и его выиграли.

• Подобається Подобається x 1
  7. vele

vele Well-Known Member

Ну, ну, ваши слова да до бога. Но нельзя отрицать очевидного.Вспомните Иловайский котел, Галатея-Галантерея ..
    Пэдя боится собственного народа больше, чем Путина.

8. Gron

Gron тафгай

Нєфіга воно не боїться.
    А з хутіним домовляється кулуарно.
    От правда Сєня амерам довподови, ну то таке.
    Якби нє Сєня і ще декілька фігур, то Пєтя вже давно нас би злив по повній.

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

http://www.youtube.com/watch?v=0oZkHGs3Xwc

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ----------

Преступление Яценюка и Порошенко: России подарили деньги, на которые можно купить 750 танков

«Газпром» подтверждает получение платежа в 1,45 млрд долларов в счет погашения части задолженности за ранее поставленный российский газ. Об этом собщил официальный представитель ОАО «Газпром» Сергей Куприянов.

10. Wili

Wili Well-Known Member

ок, а які варіанти при нестачі газу?

11. VasMT

Від реверсного постачання газу, до переходу на альтернативні види палива... Але легше забашляти Росії.
    Що й не дивно, бо в своїй промові від 3.11.2014 року до співвітчизників, Вальцман жодного натяку не зробив, що Росія наш ворог. А раз не ворог - значить фінансовий партнер.

12. Wili

Wili Well-Known Member

мені теж не подобається, але Меркель (щука) обіцяла прикрити реверс якщо Київ не домовиться по газу з газпромом, альтернативне паливо ідея але потрібний час

13. VasMT

Вальцманоїди можуть радіти. Вперше за п'ять із лишнім років ( останній раз було за оранжоїдів) затримали виплату пенсії військовому пенсіонеру зі Стрия. Толієшчобудєт...:mocking:

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю, пенції тепер по п'ятницях.. :)

15. VasMT

З якого дива?
    (Я за останні місяці не маю можливості слідкувати за всіма змінами)

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Посягнули на святе? :)

17. VasMT

Чесно? На святе. Мені-то вшістко, вчора, нині чи за тиждень. Але є люди, яким ці гроші потрібні, як повітря. І це доволі показовий сигнал для людей.
    Десь читав, що терміни "царювання" українських вождів вписуються в арифметичну прогресію:
    Кравчука не беремо, як перехідного.
    Кучма - 2 терміни;
    Йушченко - 1 термін;
    Яник - капку більше 0.5 терміну...
    Вальцману, в купі зі розсираючими Україну славаукраїнцями, світить 0.25 терміну.
    Перефразовуючи бородатий анекдот: весною, якщо не посадять, то восени повісять.
    И поделом. ©

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Доповню.
    Це товсториле чмо на своїй сторінці ФБ "привітало" 3 листопада, я так розумію, самоє себе із днем ракетних військ і артилерії.
    Мене ж воно забуло привітати із днем інженерних військ. А нафіга? МЧС- овці ж всі бонби і міни вичистять без нас.
    Угрьобок...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є Василю, 15 хв тому прибігла смска, зря ви на вальцмана наїхали.. :)

19. VasMT

Телефункен лежить біля мене. Нічого.
    Що й не дивно.
    Вальцману менти дорожчі, аніж Армія.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Та ну. А до Вальцмана ся ніц не розсирало? Йому країна в найкращому стані в руки потрапила, а він так раз! скотина, і вже порозсирав....

(В мене до Вальцмана також купа претензій, але з Яником його порівнювати недоречно.)

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)