ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. burachekn

burachekn Well-Known Member

Ну поки що Порошенко робить одну дуже важливу справу і робить її поки що досить таки успішно - він проводить межу між Україною і Росією. А це дуже важливо. бо допоки ми будемо частиною, навіть формальною, Росії, нам щастя тут не бачити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. burachekn

Чому ти росіян називаєш нашим іменем? Росіяни то є росіяни, а рускі, або руські то є ми.

3. burachekn

В Киеве обстреляли кабинет Шокина - СБУ

"Около десяти часов вечера обстреляли рабочий кабинет Генерального прокурора Виктора Шокина. В этот момент в кабинете шло совещание руководителя ведомства с его подчиненными", - сообщила в Facebook пресс-секретарь СБУ Елена Гитлянская. Она отметила, что оперативно-следственная группа СБУ была поднята по тревоге и срочно выехала на место происшествия.
    Больше читайте здесь: http://zn.ua/UKRAINE/v-kieve-obstrelyali-k...bu-194167_.html

4. kym

kym Well-Known Member

Не правильно. Руским нахрен донбас і Одещина, Миколаївщина, Запоріжжя, Херсонщина. Їм потрібен контроль над діями української влади. Через мінський процес вони уже тримають Україну в рамках. Нормально то Україна вже давно мала зробити військову операцію по визволенню своїх заручників з полону. Не робить цього бо мішають мінські угоди. про який мир ви говорите коли на частині України знаходиться армія не підконтрольна законам України. Те що зараз називається перемиря. А перемиря ніколи не кінчається миром

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І скільки би при цій військовій операції (я так розумію, що військова операція - це наступ танками, артилерією, людьми) загинуло б людей? Скільки б попало в полон інших? Заручників би вивезли за двадцять кілометрів на по той бік кордону, в Росію?
    Як би їх звідтіль визволяли? Могли би елементарно перестріляти, щоб було менше клопоту, молги б використовувати як живий щит.

Щось написали спросоння, не подумавши.

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Американских фильмов насмотрелись?!

На запрос поддержки авиации заявляли - "Это слишком дорого ради вас!" .

А вы говорите...

До сих пор сидят полковники, которые в уме считают, сколько топлива продать смогут, если танк не выедет, а вертолёт не вылетит :bad:

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що Порошенко робить? Оточив себе відвертими українофобами на кшталт Ложкіна, Шокіна, Авакова, Гонтаревої і іже, які українською двох слів не можуть сточити.
    І взагалі, яка Україна? 70% населення вживають мову ворога і лінуються вивчити бодай 5 українських слів. Це українці? І де та межа? Вже придумали вираз - рускаізічній укрАінєц. Це оксюморон. Або українець, який вживає мову свого народу аюбо росіянин, який вживає російську і ненавидить українську. Терціум нон датур...

8. Natti

Natti миється в бані

Але потрібно дати час, щоб нове покоління краще(добре) розуміли укр. мову. Адже стара влада зовсім хотіла ввести 2-гу державну мову.

9. Pedro

Де перемога? Невже не бачите? Путіну не обовязково було бомбити Київ чи Львів чи направити туди танки. Він чудово розуміє, що це був би початок третьої світової. Для Росії годиться і нинішня ситуація - ні миру ні війни. Україна привязана намертво до цієї ситуації, ніхто її нікуди не прийме, ні в ЄС ні в НАТО. А, головне, час працює не на Україну. Росія почне потрохи вертатись в міжнародну спільноту, якщо знову якогось ляпсуса не втворять. А Україна? Ви бачите. Гєпа в Харкові, Труханов в Одесі, Вілкул швидше за все в Дніпропетровську. Ну і в Києві не набагато краще. Бо БПП=ПР. Так що, як в Еклєзіаста, "все повертається на кола свої..."

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Pedro

Не думаю, що воно йде до кращого. Такою зрусифікованою як зараз, Україна ніколи не була в історії. В минулому попри всі валуєвські укази і заборони української мови, українці спілкувались майже виключно українською. А зараз? Я вчився в Львівському медінституті в 70х. На військовій кафедрі потрібно було розмовляти тільки російською. Багато з нас ігнорували це і розмовляли українською. Зараз мої бувші однокурсники, корінні львівяни чи галичани, на Фейсбуку більше 50% матеріалів подають російською. Що далі?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти ж в побуті неукраїномовний.

12. Natti

Natti миється в бані

Згодна,що дуже зрусифікована Україна. Та я бачу,навпаки, невеликий,але прогрес в молоді. Вони не їдуть на повідку в "крутых" хлопців. Пітримують український патріотизм, здоровий спосіб життя. Це зігріває душу!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що ваші однокласники - москалі. То всьо пішло від вашого покоління. Чому не підняли Україну? Чому не робили Майданів та революцій? Сиділи в кавярнях і пошепки співали українських пісень, щоб ніхто не почув? А тепер ще й критикуєте покоління, яке дійсно веде війну з москалем зброєю?

Я нікого не критикую. Кожна людина має право жити там, де їй подобається. Кожен сам собі кує щастя і будує життя. Я нормально ставлюся до людини, яка переїхала жити закордон. Але шляк трафляє, коли сам чухнув з неньки України і починає звідти вчити як нам їсти хліб печений. Та неподобається, приїдь сюди, візьми автомат і відвойовуй Крим, Лугандонію! Докажи, що ти Рембо.Доведи, що ти жити не можеш без Данєцка. Особистомені він, як зайцю стоп-сигнал. Зараз є мир, відносний, але мир. Не гинуть наші по 20-30 чоловік в день і це заслуга Порошенка як не крути. Зі сторони легко квакати.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тооді би Кум писав: через того Порошенка стіко невинного народу гине.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Товариш Кім сам по русинськи розмовляє.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Шокіна синдром Садового....

17. Pedro

Миху, а яка різниця звідки квакати? З Англії, з Канади чи зі Львова? Бо квакання є кваканням. І якщо дотримуватись вашої філософії, то найкращі часи були за Брежнєва-Щербицького. Був сякий-такий порядок, люди навчилися мати якийсь добробут, з голоду ніхто не вмирав, на вулиці не жив. Ніхто нікого не вбивав. Україномовної преси і літератури було в десятки разів більше ніж зараз.
    Чи може чогось бракувало? А зараз отого чого бракувало, бракує в десятки разів більше. І мені до одного місця різні крими і донбаси. Вони не були українськими і не будуть. На жаль, сама ідея української держави майже випарувалась. Бо зараз державу назвати українською чи тих хто управляє тою державою назвати українцями може людина не позбавлена почуття гумору. Чорного гумору.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

фейк.

Педро, що ви пишите? Ви ж сиділи за Брежнєва і палець об палець нічого не робили. А в моє покоління було два Майдани і війна з Росією. То ж хто сидів на печі?

а я про що? Тре просто кинути кордон так, як є і будувати, будувати і ще раз будувати країну.

Педро, то там, де ви живете випарувалось.

• Тупо Тупо x 2
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Україна русифікована добровільно, ніхто не виявляв з цим незгоди. Суржикомовні є суржикомовними принципово, їх це влаштовує, тут пів-форуму таких.
    З культурою те саме. Я колись написав на тернопільському форумі шо Дід Мороз - це москальска культура. Вони сказали шо я придурок і закрили мені доступ до теми. І про шо з цими людьми розмовляти, якщо в них топова тема на форумі "Фан-клуб власників "Лада-Калина""?

Афоризм про годування чужої армії якщо не годуєш свою всі знають. Те саме з національною культурою, якщо її немає, пустоту все-рівно буде заповнювати якийсь продукт, чийсь продукт, культури, яка його продукує. І він повинен заповнювати повністю, не через силу, не в якості хоббі.

Один-два українські фільми і один-два українські кліпи не замінять ефіри на всіх каналах. Література... складна тема. Зайшов в книжковий магазин, відкрив книжку Василя Шкляра - трансляція суржика. Закрив. Не буду ні читати ні купувати. І так кожна українська книжка - якщо побачу легітимізований суржик - не візьму в руки навіть. Я думаю Оксану Забужко краще прочитати в російському перекладі, а не в оригіналі, де в неї місиво з усіх які тільки є діалектів і суржика само собою. Так хоча б думку можна оцінити, а не "стиль" для дурбеликів в зелених черевиках "Гріндерс" і з оселедцями, як зазвичай виглядають студенти Могилянської академії. І що цікаво, випускники Могилянської академії запрограмовані на успіх, як випускники Оксфорду? Великі сумніви.

Ніхто не заважає українцям писати хороші книжки, музику, створювати бренди, просто це нікому робити. Справжньому українцю не хочеться нікуди пхатися. Сів біля жінки з дітьми і їси собі вареники. Шо йому бракує?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Велика.

Бо як зачну вам квакати про Австралію - вмрете від сміху.

Так само і тут. Я живу тут, у Львові, в Україні. Напевно, я краще знаю що тут робиться і як, ніж ви з газет.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)