ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

Думаю, багато хто хоче розібратися, що ж дійсно відбувається. Не буду вас усіх мучити і поясню.:cools:

Отже, мене більше всього смішать ті, хто вважає, що нинішня боротьба Порошенка з Коломойським (залишимо УКРОП осторонь) має метою віддати Україну Путіну ("змова Кучми з Путіном" - чому ж тоді Кучма так вперто захищав Тузлу?).

Ніхто ніякої України віддавати Росії не бажає. Ні Коломойський, ні Порошенко.

Є ласий шматок Європи - незалежна Україна, от за нього тут всередині і б"ються.

Коломойський також торік вкинув багато грошей і українських прапорів в Дніпропетровськ, щоб захистити "своє". З приходом Путіна в "новоросію" через рік-два Коломойському не залишалося б нічого іншого, як стверджувати "бедность - не порок). Точніше, думаю, його з парою мільйонів витиснули б з України в Європу.

Прагнення Коломойського (через своїх людей, в тому числі - Корбана) до влади - це бажання захистити свої мільярди, бажання подальшого збагачення, а для простого народу - аби з голоду не померли. Плюс озброєння для захисників Вітчизни, і як казав його тезка Беня Крик:
    Хай захищають і себе, і Коломойського.

У Порошенка схожа ціль. Також, само собою, незалежна Україна, в якій потрібно захистити свої гроші, а тому - не допустити до влади людей Коломойського.

Чи справді хто думає, що прагнення єврея Корбана (за гроші Коломойського) стати мером Києва - зробити киянам добро? Отим, що понаїжджали із сіл і живуть у багатоповерхівках на Оболоні, прости господи Борщагівці, Троєщині? Не дєлайтє мнє смєшно. Не більше чесності, ніж у євреїв Черновецького чи Міші Бродського, що свого часу стояли на першому Майдані у помаранчевих шаликах.

Я не проти євреїв - стоматологів, педиатрів, навіть власників магазинів чи директорів заводів, інженерів, музикантів.
    Але - проти євреїв при владі в Україні, особливо олігаргів, особливо - в наш перехідний період.
    Тому що вони - не зі зла. У них само собою виходить, що потрібно збагачуватися і збагачуватися, підтягувати і оточувати себе "своїми", божитися, рвати на собі волосся, торгуючись. Такими їх зробила історія. У більшості своїй.

Згадаймо класика:

Тому виходячи з вищесказаного, поки що у мене більше довіри Порошенку, а там видко буде.

• Подобається Подобається x 3
  4. kym

kym Well-Known Member

ви уже забули як ви тішились коли Коломойский давив вату. Ви хоч розумієте що якщо б не дії Коломойського то сьогодні Україна не мала б доступу до Чорного моря як мінімум.
    Те що Коломойского треба ставити на місце, якщо заривається то теж треба робити. Тай Коломойський не дурень і з владою воювати не збирається, що він і зробив коли пішов з губернатора.
    Я навіть не сумніваюсь що Корпана є за що садити, але зроблено це все по дибільному. Тепер Корпан чуть не національний герой..
    проблема у тому що якщо влада не почне садити бувших регіоналів то тим скористається Росія і спровокує внутріукраїнський бунт за допомогою того ж Коломойського Свободи і інших подібних радикалів.
    Ці вибори показали що рейтиг загальної влади не більший 15%. З таким рейтингом влада мусіла б вступитись сама, а любі дії проти неї будуть підтримані сусрільством. І починати якісь дії проти людей які доклались з тих чи інших причин до війни з росією на боці України - вкрай не розумно, або спеціально спровоковано спецлужбами Росії. Я більше схиляюсь до останньої версії. Я не думаю що це є пряма домовленність Порошенко-Путін. Скоріше за все це зроблено агентами яких ще не викрили - от вони через підставних і нарадили такий хід. В Росії зараз одна задача - збурити українське суспільство з середини. Бо насправді не видно аж такої великої необхідності іменно зараз а не через два місяці, коли кінчаться мінські домовленності садити Корпана під слідство.Нічого б не сталось як би його посадили через два три місяці

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

не розумію.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в Путіна 90% і що?

Владу ніколи не любили. Це ж нормально.Особливо в час реформ і перетворень.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

при чомутут Корпан до мінських угод, я вас прошу.

8. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та як? Це ж людина пречесного Ляшка!!! Хлопа з вилами!!! Майданника, який боровся з Януковичем.

Якщо чесно, шкода мені особисто Мосійчука, а от того клоуна з вилами можна було б кинути в буцегарню.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Педро казав, що відео підроблено.... все ще може бути...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Їх обох закрити на 12 років шити рукавиці. І конфіскація.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

найцікавіше попереду, коли скаже, що ділився з Ляшком, але це при умові, якщо Ляшко його не витягне.

16. kym

kym Well-Known Member

А подумати трохи... часом... Корпан ні причому, але збурення суспільства причому. До кінця року Порошенко обіцяв перенмогу з допомогою дипломатії. Рускі закінчувати війну в принципі не збираються. От руским дипломатам потрібна люба причина щоб виправдати дії військових

17. medwedo berlogsoni

В даному випадку потрібно вживати слово "привід":

Причиною військових дій є збереження російської імперії і утримання Путіним при владі.
    А приводом послужив Майдан.
    Привід (якщо здужають вести дії) завжди знайдуть. Так що: сім бід - один одвіт.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, в певній мірі він її досяг.

19. kym

kym Well-Known Member

Фіг то правда. Поки що все зависло в повітрі. Рускі дальше на Донбасі і в Криму. Полонені українці дальше в полоні, росія дальше виплачує донесько-луганським пенсії,контролюнад границею дальше немає - то де ПЕРЕМОГА

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Плани москалів було значно більше - Одещину, Миколаївщину, Запоріжжя, Херсонщину.

Де їх перемога? Так, ми втратили Крим і кусок Лугандонії, але зберегли Україну. Ми домоглися миру. Завдяки нам, Росія втратила довіря у всьому світі, натомість, ми - здобули. У нас є дієва армія. Де тут програш?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)