ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, шось так шкода його. Він реально переляканий, з такими очима.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Можливо. Тому Аваков переводить 40 млн в Панаму. На Ложкіна в Австрії справа заведена. Порошенко готує зупинку в Ростові? Тому не продає фабрик в Росії? А мільйони переводить в офшор? Все можливе, Миху. Ось чи народ дозволить тим оберзлочинцям втекти?

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Олексій Подольський .

Вам ще не зрозуміло, що відбувається довкола Дніпропетровська?

Нічого складного – йде планове виконання Мінських домовленостей. Тієї частини, що з часом буде названа таємним Пактом Кучми-Путіна, який виконує стара шістка клану Кучми-Пінчука – діючий президент Порошенко.

Те, що не вдалося через військову агресію: встановлення російського контролю над всією лівобережною Україною і всім Причорномор’ям, тепер буде досягнуте через регіональну владу агентів впливу Кремля, що з регіоналів закамуфльовані у Опозиційний блок та втиснуті у партії Петра Порошенка, а також розпорошені у так звані незалежні кандидати у мери наших міст. Їхній тотальній перемозі заважали об’єднання патріотів і добровольців серед яких Свобода, Укроп, Радикали, Самопоміч та інші реальні проукраїнські сили, що опинилися після перемоги Майдану у фактичній опозиції. У опозиції до тих, кому вдалося захопити владу в Україні. Тих, хто у реальності виявився політичними диверсантами Росії, яка заздалегідь вмонтувала їх ще у верхівки майданного повстання. Тих, хто є публічним уособленням – політичною обгорткою корупційної мафії, якою заправляла і заправляє родина Кучми. У руки кращих і найслухняніших учнів Кучми: Порошенка і Яценюка. (уважно див. їхні біографії біля корупційного корита).

Планувалося обійтися «малою кров’ю» - забезпечити владу агентів Кремля за допомогою адмінресурсу і шаленої фальсифікації, яку не бачили навіть у часи Януковича. Виявилося і цього замало.

Отже для російської перемоги необхідні – репресії.
    І УКРОП – це лише початок.

Може тепер до нас потроху доходитиме ціна процесу Кучми-Пукача і справи Єльяшкевича? Може ми, нарешті, зрозуміємо через чиї бізнесові, а головне – корупційні, інтереси Путін має такий вплив на українську верхівку? Може перестанемо дивуватися тому, що у випадку з Кучмою «прозахідний» Петро Олексійович демонстративно плює смачним Шокіним, та густим Степаном Гладієм, чи навіть цілим відром всього складу Вищої ради юстиції прямо у очі не лише європейським структурам, а й Конгресу США.

921 Likes58 Commen

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

маєте докази, чи ОБС?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

може то і добре. Хай починається хоча б з Коломойського, а потім будуть інші, наприклад, Ахмєтов.

6. Pedro

Миху, а ви не боїтеся що і вам прийдеться втікати зі Львова якщо революція гідності продовжиться? Бо в Фейсбуку люди кілька разів згадували як ви проміняли Бога на чорта Вальцмана.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думка демонів мене не цікавить.

Якщо візьмуть Коломойського, Ахмєтова, то мені нема чого боятися.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Путін півтора року намагається спекатись Порошенка шоб той приїхав в Ростов. Логіка просто пипець. Стоматологічна.

Останнє редагування: 1 лис 2015
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Педро яка революція нагнала?

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну що ви? Хто проти Вальцмана, той з Богом!

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оце вже синдром НОТОЦО. Педро, а ви вже втекли? Невже страшно?

• Тупо Тупо x 1
  12. Pedro

Руслана ЛижичкоРуслана, волонтер Майдану

Задовбало
    01 листопада 2015, 20:28

Вчора під час зустрічі з громадою Люксембургу мене, звичайно ж, запитали про ситуацію, яка зараз відбувається довкола арешту Корбана.

Яка моя думка з цього приводу?

Між Порошенком і Коломойським почалися розборки з позиції сили. Це виглядає як суто особистісні розборки – один олігарх (Порошенко) витісняє іншого (Коломойського), заручившись негласною підтримкою Заходу, і маючи велику сатисфакцію на такі дії з північного Сходу, але глобально все серйозніше.

Це моя особиста думка. Я вільна людина і можу дозволити собі говорити те, що я думаю.

Я вважаю, що могли хоча би в такий непростий період поступитися якимись речами і не робити те, що вони роблять. Це я про владу. Я не думаю, що це верховенство права. Якби ж вони самі відмовилися від таких методів, у яких звинувачують зараз інших, тоді би я повірила, що справедливо посадили одного, другого, третього...

Якщо ж вони саджають одного, а при цьому самі користуються тими ж самими методами, я називаю це розправою. Це використання Адмінресурсу. По суті, це те саме, що зробив свого часу Янукович, посадивши Тимошенко.

Я знаю кулуари, я чую кулуари і я їх бачу. Всі мої судження базуються на цих кулуарах.

Кулуарами я називаю те, що не завжди можуть побачити інші.

Іноді я опиняюся серед тих, хто називає себе "політиками", а вони не завжди "шифруються" і залишаються такими, як вони є насправді, і я чую дуже цинічні розмови.

Іноді навіть на Майдані хотілося вийти і все це озвучити в мікрофон, але тоді би у нас було повне "крейзі" – ніхто би не розумів, хто свій, а хто чужий. У цих людей нема нічого святого, крім власних амбіцій і власного гаманця.

Верховенство права – це щось з іншого виміру, коли ми говоримо про сьогоднішню владу. Порошенко в цьому сенсі нічим не відрізняється від Януковича (Тимошенко, Ющенка, Кучми... Список можна продовжувати). Вибірковість дії законів – це абсолютна норма в їх розумінні. "Я – при владі, ти – дурак" – приказка, яка діє безапеляційно.

По суті, чим є недопартія БПП-Солідарність? Без справжньої ідеології. Без справжньої історії. Без справжніх лідерів. Без жодного чинника, який би дозволив цій партії жити і розвиватись в минулому. Хочеться сказати нічим. Але це не так. Це партія АДМІНРЕСУРСУ. Вірніш, це він і є, його величність і ницість, Адмінресурс.

Чого БПП (читай Адмінресурсу) не вистачає зараз? Повноти влади. Якби, групуючись під Порошенка, ця владно-корупційна маса зараз досягла критичної ваги, їм би ніхто вже був не потрібен, і ми би отримали ПР-2. Зі всіма витікаючими. Лише цим можна пояснити так званий "успіх" безликого БПП на виборах, і початок політично-вмотивованих переслідувань.

Але повноти влади не досягнено. І абсолютно очікувано чекати тихого повзучого злучення нового і старого адмінресурсів. Що не вдалося ні Ющенкові, ні Тимошенко, може легко за допомогою Фірташа і Бойка зробити Порошенко. Якщо жадібнсть Порошенка (Кононенка) поступиться меркантильності Порошенка (Ложкіна), Путін їм всім в поміч, все в них може скластися.

Але тоді 3-й Майдан із суто теоретичної площини може перейти в суто практичну, що не критично, але все ж таки трошки стримує апетити. Чи надовго?

Чи не дивно сьогодні бачити на волі опонентів "злочинця" Корбана?

Той самий Вілкул і його "гоп"-позиційна компанія набагато привабливіше для виборця дивились би на лавах підсудних. Там привласнювачів можна шукати не на мільйони, а на мільярди. Не помилишся. Але тим часом з їх братів, що "перекантовуються" на Московщині, потрохи знімають санкції за недостатністю доказів, наданих нашою "непідкупною" Генпрокуратурою.

А чернігівський "герой" – Березенко? Як було би "чесно" вдарити по "своїх" за підкуп виборця?

А як правильно б було вивести "з гри" того самого Грицака з генеральським організованим злочинним угрупуванням, які б мали солідарно з Верховним головнокомандуючим понести заслужене і за Іловайськ, і за Дебальцево, і за тисячі невинних, і за тисячі відправлених на вірну смерть. А ще за вкрадені не мільйони, але мільярди, на цій неназваній своїм іменем війні. А не давати йому зараз каральні важелі.

А Мартиненко, який досі є правою рукою Прем'єра, а мав би сидіти, як не в Швейцарії, так в Україні точно.

А Кононенко, що ставить з ніг на голову саме поняття парламентаризму, використовуючи методологію "папередників". Хто він? Злодій? Ні, він один з лідерів БПП, і бізнес-партнер чинного Президента. Хіба це не абсурд?

Бізнес-партнер олігарха, що вже не при владі, арештовується за присвоєння коштів. А бізнес-партнер олігарха, що зараз при владі, не тільки не відповідає за свою діяльність, а ще й фактично очолює партію і парламентську силу Президента і присвоює куди, як більше. Але довести це зможуть тільки "послідовники".

А Кубів? СБУ вже приготувала для нього місце, яке дивним чином з "місць віддалених" перетворилось на місце представника Президента в Верховній Раді.

А Гонтарєва? Людина, яка забезпечує багатократний ріст бізнесу бувших власних структур, а також структур Гаранта та інших "бізнес-партнерів" існуючої влади, в той час, як вся економіка деградує, а фінансова система країни тріщить по швах. "Присвоєння" Корбана виглядатимуть сміхотворними на рівні "звершень" Голови нацбанку.

Чи відбуваються кримінальні впровадження проти бувшого та чинного голів НБУ?

А Махницький з Кривицьким? А Пашинський з нащадком? А Ярема з Шокіним? "Справа" Корбана непомітна на фоні цих гігантів корупції та керманичів на користь інтересів власних та "бізнес-партнерів".

Для чого вони прийшли у владу? Точно не заради "торжества ідеалів Майдану". В даному випадку я говорю, не керуючись емоціями, а сухо констатуючи результати та наслідки їх діяльності.

Всі вони, і бувші, і ті, що зараз при владі, можуть (і мають) опинитись на місці Корбана.

Але цього не відбувається, тому що за ними АДМІНРЕСУРС.

Чи то на Заході, чи на Сході.

Чи в Раді, чи в міськраді, а іноді і в сільраді.

І доки БПП не вистачає власної маси в цій великій купі, накладеній вже більш, як за 2 десятиліття, доти судитимуть вибірково тих, хто створює проблеми панівній позиції БПП в цій великій зловонній купі лайна за іменем АДМІНРЕСУРС, яка вже два роки, як могла бути винесена з нашої спільної хати.

Люди, що прийшли і приходять до влади за результатами низки останніх виборів, чомусь вирішили, що Майдан і кров, пролита заради Батьківщини, це логічна ціна за їх знаходження при владі. Це стосується, як так званих "партій Майдану", так і їх опонентів.

Переглядаючи екзіт-поли та результати голосувань, ми наївно радіємо, що "там і сям БПП набрав більше за гОППОБЛОК". Дуже сумнівна радість, друзі. Яке їхало, таке і здибало.

Аналіз загального прокорупційного руху до подвійних стандартів у БПП чітко накладається на результати їх "господарювання". До влади приходить сила, яка не має нічого спільного з ідеалами Майдану, а намагається втримати державу в рабстві Адмінресурсу.

Для Громадянського Суспільства це вже не "дзвіночок", а виклик. А для Петра Порошенка це "чорна мітка".

І як Президента.

І як Верховного Головнокомандуючого.

І як Гаранта конституційних прав Українського народу.

Зрозумійте, пане Президенте, панове політики, все не так, як ви заклали у своїх бізнес-планах і "розкладах".

Майдан не інаугурував вас на Владу Адмінресурсу.

Майдан і самопожертва народу є для вас великим застереженням, а не індульгенцією!

Як було, так не буде!

Думати одне, говорити друге, а робити третє – так не буде!

Сподіватись на аморфність мас, та безмовність суспільства – так не буде!

Творити беззаконня, прикриваючись законом та користуючись тимчасовою владою, вже ніхто вам не дозволить. Так не буде!

Система буде демонтована.

Адмінресурс буде повалений.

Держава буде служити простому українцеві, а не навпаки.

Ваш час при владі ставатиме коротшим, а фіаско невідворотнішим, як будь-який еволюційний процес, навіть враховуючи підтримку Путіна і кулуарні торги на всі фронти.

Ліміт довіри та терпіння вичерпано.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

єврейка Лижичко говорить про боротьбу єврея Порошенка з євреєм Коломойського і обставини арешту єврея Корбана.:)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Лижичко форевер! :)
    Деколи краще співати, ніж говорити :)

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото як воно... з пісні: Гейягей!!!! Гей!!!:haha:

• Смішно Смішно x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не хочу її критикувати, теж людина Майдану, як і Порошенко, і Корбан. Співати вона закинула явно, говорити з громадою Люксембурга набагато цікавіше.

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

може і так, але краще хай кожен займається тим, чим вміє найкраще. Руслана не до політики.

Я просто дивуюся іншому. Не те, що дивуюся, але дивіться як цікаво складається. Якщо би Коломойський вів відкриту боротьбу з Порошенком, він був би апріорі в програші. Коломойський - олігарх, народ його недолюблює і якби влада його посадила - ніхто б навіть не був проти, а навпаки розцінили б як боротьба з олігархатом. Але Коломойський - хитрий єврей. Він взяв під крило Укроп і що тепер? А тепер президент Порошенко бореться з патрійотами, а не з Коломойським. І тепер Порошенко апріорі всюди неправий. А патріоти, Ярош в тому числі повели себе, як вівці.

Он Педро грудью кинувамя захищати укропа Корбана, промовляючи: а що? у нас нема кого садити лиш патріотів? Не думає головою, що Корбан - то Коломойський.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Порошенко його призначив головою області (не люблю як оце кажуть губернатором, губернія - це територіальна одиниця Російської імперії), значить Порошенко і дав Коломойському, Філатову і Корбану карт-бланш на втихомирення ватоголових. То для чого йому тепер "здавати" область, вже б здав давно і забув. Коломойський мабуть розуміє це, а Філатов з Корбаном чомусь запеклими "опозиціонерами" стали.

Ярош дуууже обережно себе поводить. І дуже обережно висловлюється. Як би не запідозрити що він прихований "порохобот".:)))
    А насправді я думаю просто розуміє також який професійний рівень має бути в політика щоб вирішувати такі проблеми як Порошенко, такими складними комплексними способами. Це не говорильню говорити, і навіть не з кулемета лупашити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так. пустили пса під стіл, то він і на стіл поліз. Згадайте клоунаду про Нафтогаз і подальший копен дупен з влади Бєню.

20. burachekn

burachekn Well-Known Member

так, теж так думаю. Почали з тих, хто рветься до влади. Ахметка сидить рівно на дупі і не рухається, а Коломойський хоче тримати в своїх руках всі українські гроші.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)