ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фейк, нє? :scratch_one-s_head:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001515252467

Ось же ж вічний шантажист, шо нє?
    Застрілити дятла... :)

• Смішно Смішно x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

щодо сьогоднішнього арешту Г. Корбана.

Після Лисичанська з "Торнадо" мовчав "Правий сектор".
    Після Мукачево з "Правим сектором" мовчала "Свобода".
    Після 31 серпня зі "Свободою" і Сиротюком мовчав Ляшко.
    Після 17 вересня з Мосійчуком і Ляшком мовчав "Укроп".
    Зараз мовчать Гриценко і Тимошенко.
    Бо за ними прийдуть не завтра.
    За ними прийдуть післязавтра...

І не лише за ними.

Тому мовчімо і далі...

Коли це читаєш, то відразу згадуються слова Мартіна Німеллера:

Коли нацисти прийшли за комуністами, я мовчав, я ж не комуніст.

Потім вони прийшли за соціал-демократами, я мовчав, я ж не соціал-демократ.

Потім вони прийшли за профспілковими діячами, я мовчав, я ж не член профспілки.

Потім вони прийшли за євреями, я мовчав, я ж не єврей.

А потім вони прийшли за мною, і вже не було нікого, хто б міг заступитися за мене.

а найгірше те, що усім з вищенаписаних усе абсолютно всеодно, якщо це тільки не стосується їх самих.

І вони не схаменуться.

І тому ми завжди на грані поразки, поразки

на фоні безпрецендентних подвигів героїв на фронті.

- See more at: За ними прийдуть післязавтра... А все інше майже як у Біблії. Тому мовчімо і далі... - Viktorof - Націоналіст

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

старого понесло....:)))

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

У СБУ заперечують затримання Корбана генералом, причетним до розгону Майдану.

Спікер прес-служби СБУ Олена Гітлянська заявляє, що інформація про затримання Корбана генералом Валерієм Шайтановим, який брав участь у розгоні Майдану, не відповідає дійсності.

Читайте більше про цю новину на нашому сайті:
    У СБУ заперечують затримання Корбана генералом, причетним до розгону Майдану

#‎Espreso_TV‬ ‪#‎новини‬ ‪#‎новости‬ ‪#‎Корбан ‪#‎СБУ #‎затримання ‪#‎Шайтанов‬ ‪#Гітлянська‬ ‪#‎Майдан
    Докладніше

Наразі я не маю якоїсь позиції відносно останніх подій....Цо ся дєї :dntknw:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, багато різного народу на Майдані. Я от дивлюся на Парасюка - героя Майдану. Класний чувак, нема слів. Воював... Зараз вважає, що він своєю кровю завоював те, що має право обкрадати Україну, нагинати всіх під себе. А чому? Тому що вважає, що крали Риги, тепер його черга. Він це відвоював. І таких чимало є. Наприклад Мосійчук від Ляшка. Мосійчук і Ляшко думали, що тепер вони влада, а тому мають повне право красти. Отак міняють одних злодіїв на інших, а люди й далі в прольоті. Головне, причина хороша: а чому садять патріотів? А риги ж крали більше!!! Чому їм нічого
    ? Ми ж маємо право красти, ми це здобули, ми зробили революцію гідності!!! Вдумайтеся - гідності!!!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

та бо рильце там було в пушку - хотіли мати долю з контрабасу.:haha:

7. ІгорМ

Во видите, а @Pedro грубими буквами на пів-сторінки писав, що Операцію із затримання Корбана і обшукам проводив командир групи, яка штурмувала Будинок профспілок на Майдані :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Корбан - права рука Коломойського у питаннях утримання на поводку укропів. Я не розумію одного, чесне слово. Всі, ніби нормальні войовничі патріоти, включаючи Яроша лягли під Коломойського. От єврей голову закрутив, нє? Напевно, баблом.

9. Pedro

Миху, як не дивно, я з вами до деякої міри згідний. Хоча не знаю, де Парасюк міг би красти. Але, є арабське прислівя - з глечика може тільки те витекти, що там знаходиться. А що знаходиться в Україні, ви знаєте. Памятаю, десь в кінці 80х мав розмову з жінкою, дояркою з Галичини. Казала який добрий голова колгоспу. Коли вона несе з колгоспу вязку соломи - він відвертає голову. Я їй кажу, дорогенька, ви крадете вязку соломи, а голова краде мільйон!
    Так і тут. Внизу можуть вкрасти (і то не доведено) тисячі, а олігархи Порошенко, Ложкін чи Аваков крадуть десятки і сотні мільйонів і вивозять в офшори. Ось тільки... Арештували Корбана, будь ласка, арештуйте Гєпу, Допу чи Єфремова. Чому ні? Бувші однопартійці і однодумці президента?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Лиш би вхопити шо небудь і закинути. Спростування не цікавлять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто такий Корбан?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

як де? На Яворівщині. Ліс рубають і продають, як ніколи. СБУ не може вплинути, У Вови - недоторканість.

13. ІгорМ

Педро пре, як німий до суду :)
    Ще недавно крив на чім світ стоїть євреїв від влади, тепер от Корбана захищає :)

• Смішно Смішно x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А Вася ще є. Вже постить всі статті від "нацюків і оранжоїдів", лиш би в Вальцмана шось летіло.

Якісь дивні ці випускники школи КДБ.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

звинувачується у викраданні людей....

Дійсно... нащо йог рухають?

Педро, Порошенко такий же однодумець до них, як і ви. На все свій час. Зараз головне арештувати не тих, хто був при владі, а хто рветься до влади, будучи здодієм і бандитом. Бо якщо знову прийдуть такі ж, тільки інші, то гріш нам ціна.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Незрозуміло нащо. Ці люди не пропустили сепаратизм.
    Васіною мовою - "оранжойди перегризлися між собою, як завжди".

• Тупо Тупо x 1
  18. Pedro

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Злодії трясуться....

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

завоювали собі вседозволеність?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)