ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага.
    This member limits who may view their full profile.
    Надіюсь ви розумієте англійську...

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

ха, та я багато чого розумію ;)

А для чого вам мій профіль? Якщо хочете - читайте мої дописи, їх не так і багато :)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, а хто такі патріоти?

Були Риги, крали. "Переміг Майдан і тепер я буду красти, бо я там воював". Отакі у нас патріоти.

Чим поганий Парасюк? Був в АТО, був на Майдані, голова була перемотана. А тепер звичайний бандюган, що приторговує всім, чим можна і неможна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Pedro

Правильно, не так багато інформації. Я дав більше, але дехто приписує мені щось неймовірне. То помістять мене в Лондон, то в Сідней.
    А я зрештою, нічого не ховаю. Живу чесним життям, ніхто за мене не працює, точніше не краде, а дає мені штани, щоб я протирав перед компютером. І від війська викупить. Не про вас, Ігоре, але на Заході такі люди, які не хочуть працювати, сидять на безробітній платні, щоб з голоду не вмерти, або на вулицях милостиню просять. Ось коли в Україні буде така ситуація, а корупціонери замість купляти штани своїм чадам, будуть нари гріти, тоді буде і там порядок.

Останнє редагування: 24 жов 2015
  5. Pedro

Добре, Миху, а чому так. Той же Парасюк. Просив Бога смерті, тільки щоб не мучили. А тепер він вже плейбой. Багато американців, той же Маккейн, Керрі, воювали в Вєтнамі, мали поранення, полон, знущання. Але вони і тисячі інших лишились чесними людьми, патріотами. Чому так? Що, українці - це якась помилка?

6. ІгорМ

То ви хочете сказати, що на Заході батьки не забезпечують своїх дітей?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:))) По-моєму це круто ви з ним обійшлись. Він поганий тільки максималізмом. Максималіст хоче добратися до точки призначення по ідеально прямому шляху. А коли на шляху затор, дорога перекопана - це для нього шок і істерика. Тому він нікуди не добереться. А доберуться люди з якостями дипломатії - які вміють затори об'їжджати, а не перти в лобову.

Максималісти добре зрозумілі народу - вони добре фокусують увагу на пункті призначення. Біда тільки в тому що не мають поняття що може бути по дорозі і не мають жодного уявлення як діяти коли щось буде. Тоді він втрачає терпіння, лементує, розмахує кінцівками, і погрожує віддати всіх курчу маму під суд. А насправді впливає на ситуація з нульовим результатом, тобто ганяє повітря. Інфантильна поведінка. Зате його добре при цьому видно і чути і це створює в людей видимість діяльності.

• Тупо Тупо x 1
  8. Pedro

До деякої міри. А починають працювати, коли ще в школі. Коли в університеті, то сплачують за навчання після закінчення. Тут якщо трутень, то йде на безробітню платню. Але тут і батьки чесно працюють а не займаються бандитизмом щоб купити чадам диплом чи викупити з війська.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Еволюція становлення еліти. У нас ніколи не було держави.

10. ІгорМ

То вам колись в Україні диплом купили? Ви в Львівському медінституті вчилися? За вступ батьки шість тисяч заплатили? А сесії як ви здавали?

• Смішно Смішно x 1
  11. Pedro

Але ж в нас була і є купа чудових людей! Я вже кілька разів писав, що я ще застав в медінституті кількох професорів, вивчених при Польщі. Це були справжні інтелігенти і спеціалісти. Та шушвара зі сходу навіть в підметки не годилась. Мав приємність мати своїм пацієнтом академіка Колессу. Це був гігант, але дуже проста людина. Цей список можна продовжувати до безконечності. Що зараз стало з людьми?

12. Pedro

Ігоре, я вчився на початку 70х. Можливо дехто вчився точніше поступав за гроші, але багато поступало чесно, а за екзамени я ще не чув щоб хтось платив.

13. ІгорМ

То тіпа ви поступили чесно?

14. Pedro

Бачите, Ігоре, ви не уявляєте, що можна було чесно жити. Можна було. Але після закінчення оклад стоматолога був 93 рублі 94 копійки. Це коли я працював в Луцьку. Правда невдовзі поїхав в район де можна було працювати на 1,5 ставки. Збоку не було нічого. Знаю, вам в це важко повірити. Правда, коли вернувся в Львів, там деякі пацієти "віддячувались".

Останнє редагування: 24 жов 2015
    • Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

От дивіться Педро:

патріот, вишита сорочка:

Знайомтеся Ілля Сагайдак- новий голова Святошинської райдержадміністрації, який не може пояснити, як в нього після державної служби зявилися зайвих півтора мільйончика на рахунках а також парочка дорогущих машин. Каже, що машину за 100 000 купив на розпродажу за 20. Отакий собі "новий" молодий патріот, що з офіційною зп в кілька тисяч не може пояснити свої мільйони. http://bit.ly/1DJrYXC
    Ми тут зібрали всю інформацію про незаконне збагаченння чиновника і подали заяву про злочин. Але вгадайте що? Прокуратура не побачила в цьому проблеми і відмовила нам. Йдемо до суду.
    Зробіть репостик цього "красавчика", побільше людей має бачити справжні обличчя цих псевдопатріотів. Його сторінка в ФБ https://www.facebook.com/ilyasagaidak…
    Нагадуємо список народних депутатів, які й далі дозволяють Шокіну і його клоунам кришувати корупціонерів Всеукраїнський Вебсайт Контролю Політиків
    Допоможіть нам зробити більше http://ukr.aw/pidtrymaty/

16. ІгорМ

А поки вчилися шість років, то штани собі із стипендії купляли, чи таки батьки фінансували?
    Але ви принципово "подяк" не брали, шо нє?

17. Pedro

Ось я про це і говорю. Якби була нормальна влада і судова система, то йому б швидко поміняли цю сорочку на тюремну робу.
    Всі ж надіялись, що після Небесної Сотні... Але чомусь на горизонті якщо не Ярема, то Шокін, якщо не Гелетей то Аваков і тд.
    І я ні в якому разі не хочу вас дратувати якимось Вальцманом. Просто хотілось би знати, коли це закінчиться.

18. Pedro

Ну то я ще перед тим 4 роки в медучилищі вчився. Звичайно, батьки купляли. Але чи я мав завжди бодай 2 пари штанів? Не памятаю.
    Подяки брав. Але НІКОЛИ наперед не вимагав.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пропоную Священному синоду канонізувати цего святого чоловіка.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, а фіг там!!!

Такого красавчика посади за грати. Зразу скажуть: своїх, патрійотів в цюпу кидають!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)