ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

потрібна люстрація суддів, як на заході:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я звідси не бачу справи, а ви звідти бачите?

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так і знав, що накладка получиться :)
    Хотів по імені до вас звернутися, потім зрозумів свою помилку:blush:
    Значить, за Гриценка?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

За умов вище - так.

5. ІгорМ

Мені по барабану життя закордоном і ваше якесь матеріальне положення. Ще не знати, хто з нас має краще матеріальне положення ;)
    Я вас спитався - Що значить конкретно вираз хтось добився нормального життя?

Чи ви хочете сказати, що стабільність, впевненість в завтрашньому дні, правова захищеність - це ваша заслуга і ви того добилися? Чи ви приїхали на готове? ;)

А от з тим ми боремося;)
    І як переможемо і вилізимо з лайна, то можете до нас приїхати на готовеньке. Ви ж привикли шукати де тепліше, шо нє? ;)

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2015-10-24_21-23-1.png

upload_2015-10-24_21-34-41.png

upload_2015-10-24_21-40-4.png

• Смішно Смішно x 1
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Десь так... Але поки що будь яка люстрація. За майже 2 роки ніяки суддя, ніякий прокурор не був не то що покараний, а й усунутий з роботи. Мене взагалі дивує кадрова політика Порошенка. Всі ж знали хто такий Ложкін, Гонтарєва. Що це українофоби, а Ложкін креатура Кремля. Чому??? А в банк взяти хоч би того ж Ющенка. Ні, москалі, москалі... Чому? Якась домовленість?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пані порахувала нижче своєї гідності дати відповідь на запитання що то за державний устрій, коли влада боїться народ. Я щось не помічав страху Ангели Меркель перед своїм народом.
    І влада і народ в нормальних країнах бояться виключно закону. Навіть не обов'язково боятися, просто знати межу. Органи, які слідкують за дотриманням закону, незалежні від влади і також керуються тільки законом, і також бояться тільки закону. Примусити їх до цього не може ніхто, це тримається суто на особистій моралі. Це суспільний договір.
    А страх як інструмент - явище примітивно розвинутого суспільства.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. Pedro

Ви особисто? Яким чином? Ми боролися Ігоре. В кінці 80х на початку 90х. Не боялись ні КГБ ні міліції ні вівчарок. Щодня. І якби не Львів, була б Україна якоюсь автономною областю Росії.

10. Pedro

Ніхто не бачить. Запитайте кримінального авторитета Авакова для чого він то робить. Тобто хто ляльководи...

• Тупо Тупо x 1
  11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не... верно Мих говорит - "сколько волка не корми..., а у слона всё равно больше! "

Я, честно говоря, просто офигеваю с вас, братия мои во Христе :) .

Точно, никакой, даже с ангельскими крыльями, президент украинцам не люб.

В стране война, властные органы наполнены предателями и алчнейшими мздаимцами, часть населения воюет на стороне агрессора, экономика разрушена, при том, что и не была никогда особо прекрасной, нефтяные фонтаны и газовые скважины не бьют радостно на неоккупированных территориях, но хлеб не стоит миллион за буханку, как во времена гражданской, Киев и Львов так и не взяты доблесными лугандонами, при поддержке "техкоторыхтамнет", переворот не произошёл, от холода все граждане не поиздыхали, на радость "высокодуховным"; страна состоялась, не как улус северного соседа, но нет... маловато,
    "а це пiд помидори буде!"

:facepalm:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2015-10-24_22-1-45.png

13. ІгорМ

Звичайно. По всякому - трохи виборами, трохи Майданами, трохи мітингами. Одного разу навіть депутата набили :)
    Знаю дуже багатьох людей, які боролися в кінці 80х на початку 90х, і які тут продовжують боротися і тепер ;)

до речі @Pedro, ви так і не сказали: А в Англії як ви добивалися нормального життя?

Останнє редагування: 24 жов 2015
    • Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви бачите ж, нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 2
  16. Pedro

Звичайно не бачу ніякої справи. Може кримінальний авторитет Аваков бачить. Медведько з червня сидить, наприклад і невідомо за що. А бандити собі гуляють на свободі. Країна чудес!

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю хто той Медведько, але якщо ми будемо одних відпускати, бо інші на свободі, то в тому кінця краю не буде.

18. Pedro

Як і всі. Важкою працею. Та зрештою, я багато дечого про себе сказав. А ви чомусь мовчите. Секрет? На фейсбуку мені трохи розповіли про вас. Але ж я не всьому вірю...;)

19. Pedro

Знову Миху ви лицемірите. Бо я в іншій гілці запостив статтю про нього. Йому шиють вбивство Бузини. Добре, а інші, справжні мордерці? Чому тільки патріоти в тюрмах? Антонов, який мордував Майдан, на роботі, ніби нічого не сталось. Інші мордерці? Єфремов? Не винні? Чи дечиї соратники?

20. ІгорМ

Шо, важкою працею в Англії ви добивалися стабільністі, впевненісті в завтрашньому дні, правової захищеністі? Цього до вашого приїзду там не було, чи шо? :scratch_one-s_head:
    Шось ви заливаєте, шо нє? ;)
    Повторюю, і на форумі, і в інеті про мене є достатньо інфи.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)