ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це не вплив на депутатів, ані на президентів, і Василь у даному випадку добивається тільки протилежного у виборців цих самих депутатів і президентів, дратуючи їх. А це неконструктивно.

Але заберіть з його постів "Слава Вальцману!" і ще декілька подібних виразів. Спробуйте. Відкиньте ненависть, котра породжує тільки ненависть, і залишиться тільки відчуття, що з даною ситуацією щось треба робити.
    Якщо Ви про такий Майдан, як був останній - боронь Боже. Але влада має боятись народу.
    І треб зробити все, аби вони були.
    Миху, Ви як емоційна жінка, котра перше говорить, потім думає.

Перейдіться цим форумом, скільки тут було сказано проти Януковича, і скільки кісточок перемито, мною в тому числі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оля, я все бачу. Бачу, що він не все виконує, що обіцяв. По великому рахунку навряд чи у світі знайдеться президент, який би все, що обіцяв - виконав.

Я просто хочу ще раз наголосити на тому, що російське ФСБ, не вигравши війну, розпочало дискредитацію керівництва країни. Але як воно має бути зроблено? А так тре подати ту дискредитацію, щоб вона йшла не від Москви, а її тре пожувати і непомітно покласти в рот українцю у вишитій сорочці, щоб воно йшло саме від "патрійотів". Визнаю, дискредитувати Порошенка, а тим більше Яценюка - легко, вони самі цьому сприяють.

Зауважте, ніхто не каже: Ми не хочемо Порошенка, у нас є свій лідер. Всі говорять - геть Порошенка. А що далі? А далі вам та іншим ті самі сили вложать свого, підвладного, лєгітімного і тіштеся, робіть далі свої майдани. Україна весь час буде або у вогні революції, або під Москвою.

Порошенко не є вічний. Але на сьогодні він якраз на часі. Ні Тягнибок, ні клоун Ляшко, ні Садовий, ні Ярош ніхто би так не підняв світову громаду на захист України. Це є небувалий успіх. За Україну ніхто ніколи не заступався і вже за це Порошенкові честь і хвала. От Яцнгюку нема пощади, нічого не робить і краде. Тут немо що додати.

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це концепція державного устрою як сі називає?

• Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От тому потрібно йти на вибори і вибирати з того, що маємо :)

До речі, @Un.Known, ви чомусь не відповіли на цей допис ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

але ніхто не казав, що він не виконує обіцянок, от пройдіться форумом, як беземоційна жінка.:scratch_one-s_head:

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Згадав стару пісню.
    А так как женщины совсем мне не враги
    Я только снегу им насыпал в сапоги.

У пана Василя стосовно Порошенка: За всяку провину - києм в спину .
    І де треба критикувати президента, і де не треба. Яскравий приклад - та ж норвезька вода, яку десь у Америці поставили перед гостями. Чи солдат, поранений пулею дурного сепаратиста. Чи жінка-патріот, викрадена бандитами.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не можу з вами погодитися в багатьох питаннях. По-перше, я живу 350 км від Лондона. Так що не в теплому Лондоні. По-друге, цей сміх до моїх земляків не має ніякого відношення. Я був недавно в Кракові. Чудове місто, чудові, дружелюбні люди. І часто задумувався, адже це майже місто-близнюк Львова. Чому львівяни не змогли зробити свого міста таким як Краків? А Львів є найкращим містом України...
    Щодо гривні. В свій час гривня і польський злотий довго були на тому самому рівні. Зараз? За один фунт я купляв 5 з половиною злотих а можу купити 32 гривні. Чому?
    Не думайте, що так званим емігранта велике задоволення є ситуація в Україні. Наведу вам деякі приклади. Моя однокурсниця довгий час проживала в США. Кілька років вернулася назад в Львів. Недавно говорив з одною знайомою, професором в Колорадо. Теж шукає якусь хату в Львові. Так само одна жінка стоматолог яка прожила 20 років в Парижі. І я б з задоволенням... Але куди?
    Є одне страшне зло в Україні - це олігархат. І це є новітнє політбюро, яке вирішує все. Це і різні коломойські і пінчуки і ложкіни і порошенки і фірташі. Вони правлять Україною. І їм вигідна теперішня ситуація. Так легше грабувати. І невідомо куди і кому завтра вони віддадуть Україну.

• Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бідує сорако.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

повірте, як приїдете жити до Львова з олігархатом ви ніяк не перетнетеся.

• Смішно Смішно x 3
  10. ІгорМ

А во, Педро, ви кілька днів назад казали, ніби ми тут вам заздримо, бо ви чогось там добилися, а ми тут сидимо в лайні.

Я сі хочу поспитати - що ви маєте на увазі під "ви чогось там добилися" і під "ми тут сидимо в лайні"?

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тому що Львів - одне із міст колишнього Радянського Союзу.
    Я був у Берліні в 1993 році. От там було видно відмінність! Ідеш на Курфюрстендам - фантастика. Ідеш по Унтер-ден-Лінден - як по Жмеринці. І там і там - берлінці (не те що краківчани-львів"яни)
    Полякам легше відмиватися від совка, ніж українцям. Про Росію я вже мовчу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Pedro

Я, Ігоре, нічого не мав на увазі. Це ви всі там думаєте, що виїхав і відразу в мільйонери. А ви сидите бідні-нещасні. Тому і страшенно нас ненавидите. І заздрите. Я, повірте, в Львові мав добру роботу. І мені прийшлося багато докласти щоб добитися назад до свого фаху.
    Звичайно, краще сидіти 24 години перед компютером, протирати батьком куплені штани і бризкати жовчю. Не про вас мова.

13. Pedro

Абсолютно! Я був в Берліні в кінці грудня минулого року. Ще та різниця не до кінця стерлася.

14. ІгорМ

Таки прийдеться знайти той ваш пост...

15. Pedro

Я чудово його памятаю. І ніколи не вважав, що чогось добився. Навпаки, приїхавши до Австралії, я втратив 10 років на навчання, 10 років, які міг спокійно працювати на Академічній, там де вже пропрацював майже 10 років. І мав досить непогане життя.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Слава Вальцману!

• Тупо Тупо x 1
  17. ІгорМ

во, знайшов
    Що значить конкретно вираз хтось добився нормального життя і що значить вираз вони сидять в лайні?
    @Pedro , дуже прошу відповісти, бо мені то тре ;)

18. Pedro

Ну чому? Я б задоволенням з вами зустрівся...;)

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Погоджуюсь. Але не у всіх країнах війна, і помилки та невиконання обіцянок дається дорогою ціною.
    Чекайте, я не кажу - геть Порошенка. Я була горда, що президент моєї країни на рівні. Я хочу, аби він взявся за виконання тих обіцянок - як чоловік і президент.
    Миху, якби на той момент Порошенку не прийшла в голову ідея такої популістичної поведінки, то хтось би мусив Порошенку порадити поводитись саме так.
    Не треба підморгувати, Ви в ньому тегали Олю 50 хвилин назад, не мене ;) Але я відповім.

Якби я вже знала, що бізнесменська жилка в Порошенку перемагає, як це знаю зараз - вибрала б Гриценка. А якби не знала - Порошенка.
    А нащо про обіцянки? Він державний зрадник. Що в порівнянні з цим невиконання обіцянок?

20. Pedro

Ігоре, запитайте будь-якого емігранта, яка різниця між життям в Україні і закордоном. Далеко не головне є якесь матеріальне положення (це ви всі так думаєте). А головне - стабільність, впевненість в завтрашньому дні, правова захищеність. А в Україні, наприклад, Сиротюка чи Медведька можуть ні за що кинути за ґрати, ви є абсолютно правово не захищені. І невідомо куди вас теперішня влада запхає. Якщо не теперішня, то наступна. Чи з наказу ляльководів. Оце і є сидіння в лайні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)