ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цілковито погоджуюсь. Нинішні політики абсолютно не відповідають працьовитому і героїчному українському народу. І про це ми тут говоримо. Але я вас ніяк не можу зрозуміти. Коли Оля написала абсолютно те саме про президента ви поставили якийсь "баян! (вбийте мене, а я не розумію що означає те слово). Далі ви лицемірите, коли погоджуєтесь з тим що написав якийсь форпост. Чи ви не бачите, що там цілковита брехня, а сам цей тип поїхав на заробітки в "братню" Росію.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Крім як шаблони ліпити ще на шось здатен? Оте "працьовитий народ" - уже оскома від нього. Працьовитість треба рабовласникам і в колгоспі. Тож і придумали радянську легенду про "працьовитий народ". Нормальна тема, народ горба гне, а ЦК на дачі розслабляється. І так з тих пір дебіли не можуть інших визначень знайти щоб описати народ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ігоре, не виливаю, бо шкода часу і я не люблю повторюватись - а це інколи шкода, бо може якби на один раз більше повторилась, то якась людина би задумалась над різницею між словами і діями нашого президента.
    Чому?

В мене позиція така - якщо кацап з московським ІР почне ганити українського президента, то посилаю лісом, бо спочатку хай розбереться із своїм. Але тут перуться свої зі своїми - навіть ольгінців не треба. А про головну ідею якось забувається - про добробут країни. Ніхто не припустить:"Так, можливо, я помилявся". Чи:"Не те робить, чого очікували". Фактів ніхто співставляти не хоче. Просто воюємо один з одним.

• Подобається Подобається x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Може й добре, що Порошенка критикують.
    Он у Путіна рейтинг сягнув майже 90 відсотків. А толку з нього для країни (Росії).
    А Порошенка і хвалять, і гудять. Значить - нормальний президент.

Колись у шахах, в 19 столітті були в моді швидкі красиві партії, гамбіти. Щось віддавали в жертву і завдяки тому, що суперник брав жертву, у нього вигравали.
    Потім, по мірі розвитку шахів, у таких хлопців почали вигравати ті, що віддавав перевагу позиційній грі. Той на ура жертвує, а цей не бере і веде позиційну гру. І врешті перемагає. Правда, партія завершується не за 30-40 ходів, а за 70-80.
    Але ж у шахах з самого початку хоч рівні сили.
    А тут - не зовсім. На фігуру менше. І якщо йти на прості розміни, то обов"язково програєш.
    От тому і вимушена Україна вести позиційну боротьбу, поступово укріплюючи позиції.

Я не бачу, наприклад, ситуації "всепропало". Якщо глянути на рік назад, то побачимо, що майже нічого не змінилося на фронті: населених пунктів сепаратисти не зайняли більше, хоча Росія вбухує в них і зброю, і фінанси.
    Зате Україна укріпилася у військовому плані. Вдалося утримати економіку, курс гривні.

Порошенко веде "довгу гру". А те що не продав фабрики, мені по барабану.
    Його хтось бачив останнім часом на тій липецькій фабриці? Існує собі і існує. Сама по собі крутиться.
    А Порошенко працює саме як і повинен працювати президент країни.
    Остаточні підсумки будемо підбивати після закінчення каденції.
    Dixi (щось давненько Ворона не чути, може, я його латиною заманю)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут Порошенко, це просто привід. Емігрантській сволоті нічим не догодиш, ніяким президентом. Закомплексовані невдахи, чим вони можуть буди задоволені. Їздять з країни в країну в надії що втечуть від своїх проблем. Такого не буде. Проблеми завжди будуть в них в голові. А з прапором все ясно і так - ригня в надії реваншу.

• Тупо Тупо x 1
  6. Pedro

Я, чесно кажучи, цього не розумію. Дискусія перетворюється в невідомо що. Здається, коли приводиш незаперечні факти, яка ще війна може бути? Я вже не раз повторював, ми дихнули з полегшенням коли Порошенко став президентом. Здавалося, як казав Горбачов, процес пішов.
    Але ні. Не одної реформи не було проведено. В закордонній політиці на Україну махнули рукою найближчі друзі - США і Польща. Корупція досягла страшних висот, ні один бандит не сидить, зато, як вчора сказало кілька учасників Шустер-лайв, число патріотів за гратами таке, що ера Януковича ні в яке порівнняння не йде. До речі, розмовляю регулярно з друзями в Львові і в інших частинах Західної України. Всі кажуть що ситуація порівннянні з часами Януковича погіршилась. В усьому. І це Західна Україна! Ось такі факти.

7. Pedro

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чувак відкрив для себе Шустера.:facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ніколи мені Педро, Ворон чи пріус не буде своїм. Вони говорять "У вас в Україні..." а не "У нас в Україні...". Так що нехай ідуть вони лісом і нехай розбираються із своїми Бараками і Меркелями ;)
    Чи помилився я в виборі?
    Ні, не помилився, бо інші були ще гірші.

Чи значить це, що потрібно вихваляти Порошенка?
    Ні, хвалити його не можна, бо він не зробив обіцяного.

Чи значить це, що потрібно обзивати і обливати гімном Порошенка?
    Ні, таким займаються тільки або закомплексовані невдачники, або підленькі натури, або просто гімнисті люди.
    Та хіба ж це "воюємо один з одним" :). От на москальських форумах - один проти кількох, з доказовою базою, і в баню через день, от де цікаво :)

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

У вас маразм - ви це повторюєте вже стопітсотий раз :)
    Давайте щось свіже скажіть ;)

• Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Ви великий брехун

• Тупо Тупо x 1
  12. Un.Known

Ігоре... от коли я їду до Стрия, то завжди кажу:"Їду додому". Але критикую ті ж речі, котрі відбуваються в Україні, що й названі Вами форумчани. Я не критикую те, що відбувається (чи не відбувається) тому, що я злорадствую чи повчаю. Я просто хочу, аби моя країна жила хоча б так, як сусідні (за західним кордоном) країни.

А є люди, котрі говорять:"А вот у нас на Украінє... а зато в Расії". І хіба оце "у нас, у вас" після цього можна вважати показником?

А ще згадайте часи, коли тут була купа кацапства, і всі ми - і Ви, і я, і Педро та інші, котрі зараз не підпадають під еталон "своїх" були на одній стороні барикади - бо був один ворог. А зараз ми чубимось, і зауважте - не на користь країни, але на користь окремо взятих вождів.
    Тут я погоджуюсь.
    А що тоді треба робити у цій ситуації?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Педро гирже, як Россінант.
    З початку березня курс гривні утримується в допустимих межах. Це при тому, що за часів Януковича гривня утримувалась за рахунок адмінресурсу та кремлівських подачок. Потім колишня влада розтягнула по своїх кишенях і золото, і готівку.
    Хотів би я бачити, як би Педро хазяйнував, якби прийшов на роботу, а там весь струмент покрали, залишили лише плоскогубці та молотка і табуретку без однієї ніжки.
    Сидіти в теплому Лондоні і ґлузувати над колишніми земляками, коли вони намагаються сяк-так налагодити зруйноване життя - красава!
    Тільки не потрібно в черговий раз говорити, що в Україні залишилися лише невдахи. Багато хто працюють тут, знайшли роботу, або мають невеликий бізнес. Можливо, менше, ніж мали б за бугром, але діти при них, батьків доглядають, а не есемесками радують родичів раз на тиждень.

Ось завтрашні вибори покажуть, яка підтримка у нинішньої хай недосконалої, але нашої влади.

14. ІгорМ

Знову вибирати кращого з поганих :)
    Потім всі погані закінчаться і буде нам щастя ;)

15. ІгорМ

Припустимо, завтра вибори Президента України
    Кандидати:
    - Порошенко
    - Коломойський
    - Садовий
    - Ахметов
    - Гриценко
    - Тимошенко
    - Тягнибок
    - Кернес
    - Ляшко
    - ваш варіант
    Пані @Un.Known, за кого ви віддали б свій голос? /"не підтримую жодного" не канає ;)/

Останнє редагування: 24 жов 2015
  16. Un.Known

Ви дуже оптимістичний.

Бачите, а я вважаю, що народ би мав впливати на тих, кому дав право вирішувати за його долю. Вже, сьогодні, чи завтра. Ніяких "потім".

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви не є проросійськи настроєні, ви просто повелися на російську качку.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. ІгорМ

Як впливати? Обливаючи депутатів і президентів лайном на форумах? :) Василь в такому випадку самий активний і роботящий :)

Механізму відкликання і імпічменту у нас поки що нема. Так що народу залишаються або вибори або Майдан. Ви пропонуєте Майдан? :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Un.Known

Ая. Протріть очі, Миху.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що мене вбиває....
    Був Янукович і ніхто не казав, що він не виконує обіцянок. Ніхто напевно й не знав, що він давав якісь обіцянки.

А, згадав!!!!

"Почую кожного!" Нема до чого придертися! Ви ж не можете довести, що він не чув кожного.:crazy:

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)