ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

я взагалі не бачив ющенківсьокого прапора. Він існує?

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Педро?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вперше за роки незалежності України російський «Газпром» був змушений умовляти нас купити у них газ. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Івано-Франківська, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ. «Роками Росія тримала нас на газовому гачку. Торік Путін перекрив Україні газ, і я щоранку починав з переговорів з нашими європейськими партнерами для того, щоб були забезпечені реверсні поставки європейського газу. Ми вижили минулу зиму. Як тільки ми продемонстрували, що ми не дозволимо більше себе шантажувати, «Газпром» прийшов до нас у березні з проханням: «Може, ви візьмете трохи нашого газу?». Це було вперше за 24 роки української незалежності», – заявив Порошенко. Однак, на думку Президента, цих кроків поки недостатньо: «Ми повинні відновити українську нафтогазову галузь. Я дуже тут покладаюся не тільки на можливості української нафто – і газодобувної галузі, а й на вчених».
    Джерело: Вперше за 24 роки незалежності «Газпром» умовляв нас купити газ, - Порошенко - Патріоти України

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

І шо, таки вмовив чи нє? ;)

• Смішно Смішно x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перший раз не вмовив, не хотів знижку давати, відклали на пів-року аби подумав і за другим разом вмовив.

• Тупо Тупо x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

сказав, платіть гроші, якщо хочете нам газ поставляти!

• Смішно Смішно x 2
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Це де я вам рота затикала? Чи кого я матюкала? Педро, я не матюкалася ніколи в своєму житті ще ні разу. А про Обаму я писала і писати буду, бо то катастрофа для Америки і для світу. Зі мною ще міг сперечатися Ворон, бо Обама і мій, і його Президент, який робить наше життя miserable. Але ніяк не ви, не дрогобицький наймит, ні хто інший, бо ви ніхто до Америки не маєте ніякого відношення.

Трагедія в тому, що такі люди, як стрийський Василь, що висміюють щодня українського Президента і обзивають щодня, а ви їм підспівуєте, є проросійськи настроєні. Ви ж ніби то такі мудрі, а таких очевидних речкй не бачите. Вони будуть будь-якого проукраїнського Президента обгаджувати, навіть того, щоби в Україні настановив Бог, українських національних героїв зневажати ( яка то у вас пам"ять коротка, Педро, що ви не пам"ятаєте, як до цієї війни у Василя була інша тема - зневаження УПА, Бандери), бо не по душі їм те, що Україна вирвалася з-під російського гніту. Вони - плоди системи, совки до останньої кістки в тілі своєму, але тепер дуже незґрабно перемалювалися за радатаїв українських. Вже не зачіпають нікого "забугорних", бо знайшли гарних шанувальників, вас і пріуса. А щодо вас, то ви не висловлюєте свою думку про українського Президента, ви його чмирите, на потіху прарасєйскім, яких ви люто ненавидите. Чим то закінчиться - побачимо. Якщо українці будуть прислухатися до васів і вас, то скоріш за все, путя прибере Україну назад до своїх гебістських рук. І в тому буде частина вашої допомоги. Якщо, по вашому, Порошенко лайно, то він українське лайно і найкраще, що було з усього лайна на базарі. Він при владі не навічно, але мусить залатати ту дірку в історії України, яка утворилася. А далі мають прийти до влади молоді, що вчилися по закордонах, не інфіковані совком і корупцією і може вже вони наведуть лад в Україні. А основне навчаться не робити роздори в державі, як то було завжди.

Щодо виховання, то я промовчу, Педро. Хто би вже говорив? :facepalm:Я тут нікому кличок, на кшталт "свинопас" не даю.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, ви взагалі то мій допис читали? Так виглядає що ні. Бо там взагалі я про вас не писав, а відповідав на ваш допис про емігрантів, які, на думку того нікчемного залишку колись славного ЛФ є головним злом України. Ви хочете їм сподобатись? Це ваше право. Я ж ЛИШЕ використовую Богом дане мені право висловити свою думку. І якщо вона комусь не подобається я не змушую це читати тим більше сприймати.
    Щодо свинопаса? Це не я його так назвав, а він сам себе. Може він і не винен, що батьки замість навчити його людської нормальної поведінки, давали йому грошей і вчили його зневажати людей, навіть в три рази його старших.
    Будьте обєктивною, Олю. Ви ж здається теж позиціонували себе як християнка. Мих на цьому вже спалив себе повністю. Не повторюйте його поступків.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

На християнських гілках ви теж собі дозволяєте принизити людину. Це факт, Педро.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І при чому тут Порошенко?
    Хай уже краще Васильове "Слава Вальцману!"

Сьогодні по радіоЕра слухав, як Порошенко гімн України заспівує. Краще б просто губами ворушив. Що не применшує його достоїнств на посту президента.

• Смішно Смішно x 1
  11. Pedro

Як, Миху? А прапор помаранчевого кольору з підкою? Забули вже?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чому ви вирішили, що це ющенківський прапор, а не Михів?:)))

13. Pedro

Миху, давайте будемо чесними. Бодай перед собою. Ви ж чудово все знаєте.
    До речі, ви дивитесь Шустер-лайв?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю одне:

Є люди, не байдужі, які роблять майдани, бо хочуть жити в нормальній країні і є влада - армія брехлячих чиновників з вишитими сорочками і не можна плутати одне з другим.

15. Forpost

Forpost Стоїк

Та то тре дякувати стоматологу сіднейського розливу та прапору з Вівні Стрийського району "пара гриць та варвара"

Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Pedro

Може пояснимо хто такий стоматолог сіднейського розливу і прапор зі Стрийського району? Якщо мова йде про мене, то я в Сиднеї ніколи не був. Якщо мова йде про Василя, то наскільки мені відомо, він майор. Чи в вас головне брехня, бо вождь і засновник єговістів був неперевершеним брехуном? І ще одне. Василь служить в війську. Українському війську, до речі.
    Я вже колись вас просив розповісти - де, кому і в якій якості служите ви? Може розповімо? як розповів я і той же Василь. Товариству буде цікаво. Чи це все секретна інформація?..

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ти брешеш.

• Тупо Тупо x 1
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олю, Ви можете про мене сказати, що я проросійськи настроєна?

Сподіваюсь, що не можете, бо не маєте підстав. А те, що я проти українського президента (за котрого голосувала, між іншим), це не проросійський настрій, просто президент брехло, звиздун і гівна вартий. І українського хіба вишиванка.

• Зе бест! x 3
    • Подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Баян x 1
    • Тупо x 1
  20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Перепрошую за своїх п*ять копійок :hi:
    Прошу пані, али ж ви на форумі на кожному куті не виливаєте на президента з писка помиї і гімно ;)
    Вальцманоненависники можуть сміло паскудити десь на пропрезидентських ресурсах, а не тут, шо нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)