ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, а як там Порошенко? Ше п'є воду за 325 грн./пляшка, чи вже нє? Бо шось після тої "правдивої" інфи подальша інфа від охфіцера-міньора ніяк не сприймається.

Last edited: Oct 8, 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А то від людини залежить.

От я ніколи не заздрю чийомусь багатству, а в когось дух запирає, спати не може, бо совок мучить. Порошенко отой маєток на березі ріки не зробив за президенства. Народ його вибрав вже з тим маєтком. То який зміст зараз робити квадратні очі і заздрити на рівні совка? А совок вкорінився від Лєніна: експропрєіровать експропріяторов. Тільки совковий мір голодних і рабов може завідовать.

От скажіть, яким бізнесом займався Янукович? Сходу і не скажеш. Розумію, Порошенко не безгрішний, але біда не в тому. Біда в тому, що у нас вміють кожного втопити в гавні. А найфіговіше те, чого вчить грузинський приклад. На наступних виборах прийде "нормальний" президент, у нього не буде заводу в Росії, як у Порошенка, зате він сміливо поведе нас обратно в Росію. Так кажу не я. Так каже грузинський варіант, незважаючи на те, що Міхо в Грузії добився успіху ОГОГО!

Василько мочить Порошенка свідомо, бо йому жаль за совком, а багато хто підтакує, бо просто сліпий. Мені пофік, чи буде Порошенко наступним президентом, я боюся грузинського варіанту. Війна закінчується, тепер буде війна за керівництво країни і Росія непожаліє ні бабла, ні ресурсів.

А ми давайте поможемо Путіну змінити владу в країні. Давайте, мочити всіх і вся. Він якраз того і хоче.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бил Ґейтс не розбагатів із участі в розкраданні країни а таки своїм розумом і своєю жорстокістю. Ніяких капіталів незрозумілого походження у нього не було. Окрім того він не президент і не обіцяв позбутись статків перед виборами. В США історично було мало президентів із великими статками. А ось Вашинґтон нічого не обіцяв а відпустив своїх рабів на волю. Тому що вважав що якщо перший президент дасть поганий приклад то далі буде зле. А тут революція, багато обіцянок, нова республіка а на ділі пшик.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви знаєте капітали Порошенка незрозумілого походження?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко теж не обіцяв позбутися статків. Він обіцяв продати Рошен, але то не позбавлення, а заміну капіталу фірми на грошовий еквівалент.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

поняття "великі статки" є поняттям відносним. Тим більше американськими мірками.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він це заробив за 25 років чесною працею почавши із радянських збережень в 100-500 рублів?
    Такого не буває. Такі капітали за 25 років чесним способом не здобуваються. І тільки не розповідайте мені про всесвітню корпорацію Майкрософт бо Порошенко нічого подібного не створював.

• Подобається Подобається x 2
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В США особи з такими палацами президентами не стають.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він багато-що обіцяв. Але ось реальність.
    Щось цей "грошовий еквівалент" не діє коли потрібно чесно платити. А тільки коли чесно або нечесно отримувати. Якийсь вибірковий еквівалент.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яка різниця між Мєлкомягкім і Рошеном? Одне і друге є бізнес. Гейц так само починав з нічого і не тільки гейц, прикладів море.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пропонуєте звинуватити всіх виборців? Раз народ так захотів, то що?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

І ви вірите в цю фігню?

640 000 грн. за сотку? У вас є почуття реальності? На Хрещатику земля коштує дешевше!

А ви зауважили? Ціну автори вказують, а рік придбання? Коли курс був 8 грн/долар, а може 5 грн. /долар? Чому нема дати покупки, раз є ціна? А тому, що вішають локшину простому селянину.

• Не подобається Не подобається x 1
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, просто познайомтесь з біографією Порошенко. Там скандал на скандалі. Батько сидів за якісь махінації. Один з засновників ПР. Розвал Помаранчевої коаліції - кінець премєрства Тимошенко. Перехід Мороза до коаліції з ПР. ВСЕ ПОРОШЕНКО!!! Це так, нашвидкоруч.
    Маєте час познайомтесь. Це людина яказа долар горло перегризе і вступить в коаліцію не тільки з Януковичем, а й з Путіним і самим дияволом.
    Шкода, що українці через подібне зомбування так і не мають своєї держави. Боюсь і не будуть мати...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Більше того, я опосередковано зустрічався з діями Порошенка років 15 чи більше тому.
    Люди Порошенка тоді приватизували наш колишній колгосп, а після - ТОВ.

Зараз це - зразкове сільськогосподарське виробництво, пластикові вікна в будівлях ферми, вся територія ферми забетонована (саме забетонована, а не заасфальтована), на полях - сучасна техніка. Від жодного з працівників зранку не тхне перегаром (зварщиків-п"яничок і подібну компанію позвільняв).
    На літо під час жнив бере на роботу мою куму - пенсіонерку, але відповідальну стосовно роботи жінку.

Вертаючись до скупки акцій: продавали не лише бабусі від бідності, продавали також і колишні комбайнери, що мали гарні хати, автомобілі, одним словом, далеко не бідні люди.
    Потім чухали потилиці: Продав по три копійки за акцію, а я ж міг попросити сім або вісім...

Якщо мені хтось скаже, що тут було щось протизаконне, не погоджуся.
    Кожен, хто отримав частку, продав добровільно, без примусу.
    А хто купив - молодець, тим більше, якщо зумів з розумом скористатися і розвинути виробництво.

Кондфабрику Карла Маркса в Києві (тепер - Рошен) приватизували подібним чином. Було акціонування, була скупка. Кожен міг тоді не продати і отримував би зараз або дивіденди, або достойну ціну за свою частку.
    Несправедливість була лише в одному: Бухгалтер заводу чи фабрики отримував таку частку, за яку купував квартиру потім, а бухгалтер, наприклад, РайВНО ніякої частки не отримував.
    Але абсолютної справедливості ніколи не було та й не буде.
    Один народився і живе у субтропіках на березі моря чи в Моршині, а інший - в поліських болотах під Чорнобилем з комарами і бездоріжжям.

Тому я Порошенку і йому подібним не заздрю.
    Збагатився завдяки своєму розуму і законним шляхом. В шахти конкурентів не скидав, не стріляв, без праски чи паяльника.
    А зумів переконати когось продати за малу ціну - так на те й базар.
    Крамареві не божиться, так ніколи не розжиться. Сказано задо-о-о-овго до Порошенка. :hi:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дехто дуже начитався переписки Енгельса з Каутським

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Он,ще один приклад ,як "чесно" потонув "Титанік...а всі багатства утоплеників,куди ділися і хто їх хопив?
    А мільйонерами на Донбасі,як ставали?
    Катрен-попередження

Ця тисяча лохів,що сіли в "Титанік"
    повинні навчити Вкраїнців розУму
    й не датися вмерти,як в Голодомор,
    як того бажає(?)..хитрющий Механік!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скандали різні бувають. Тут потрібна конкретика.

Батько може й сидів - не знаю.

Засновник ПР - хороша заліпа від російського ФСБ. Так, засновник, і що з того? От я нині засную партію, завтра прийдуть пройдисвіти і мене усунуть і поведуть партію як захочуть. Толку, що я заснував партію? Про це навіть смішно говорити.

Що до помаранчевої революції. Порошенко - один з головних фінансистів революції. Без нього навряд чи була б революція. Згадайте чого вартує лише 5 канал в ті часи.

Ця людина - Порошенко є людина і людина здатна на все. Але поки я бачу, що Путіну він не здався. Інфа, яку я маю, говорить про інше.
    Самопоміч працює на Москву. Теж саме робить ВО Свобода. Тобто як на Москву? Бабло заробляють хлопці. В середу о 22-30 на каналі ЗІК подивіться програму про Садового. Автор програми Т. Чорновіл.

Last edited: Oct 9, 2015
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж.

Більше того я його, як людину нерозумію. Нащо йому весь той геморой? Я на своєму місці не хочу до влади, нащо йому з тим бізнесом і статками їздити по полігонах, зустрічах ???
    Шкода мені його. З нашим народом, який не цінить коли йому робиш добро і готовий в ложці води втопити.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це безнадійно.
    Це як тут.
    Скільки не лови на брехні будуть брехати далі.
    Вашинґтон колись запровадив традицію що президент не може залишатись більше чим на два терміни. І її дотримувались біля 150 років під чесне слово. Аж до ФДР. Опісля вже ввели обмеження в Конституцію. Поправка XXII, прийнята Конґресом в 1947 і ратифікована штатами в 1951. Тепер уявимо собі що брехунам із цитати наведеної вище можна довірити щось під чесне слово навіть на день. Почитайте тільки одну брехливу сагу, а їх безліч.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)