ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Як воно буде завтра - буде видно ;)
    А от ви ще вчора "здвинути на захід" і звідти помиї ллєти на Україну. Бидло...

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Звільнений з посади спікер АТО Олексій Дмитрашківський заявляє, що йому доводилося говорити багато неправди, зокрема про Іловайськ, і подав до суду на Міноборони.

-------------------------
    При цьому власне по суті заяви Сергія Лещенка про виведені в офшори 40 млн. доларів Аваков нічого більше не зазначив.
    Як відомо, раніше Сергій Лещенко у своєму блозі на "Українській правді" написав, що нардеп від "Народного фронту" і бізнес-партнер міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Ігор Котвіцький незаконно вивів з України понад 40 млн доларів.

----------------------
    Споем, товарищи, споем,
    Споем, веселые подруги,
    Споем на празднике своем
    О самом лучшем нашем друге!

О нас вспоминает
    он каждый час,
    Работает, строит,
    живет для нас.
    Он каждого любит,
    как добрый отец,
    И в сердце он носит
    мильоны сердец.

Споем, товарищи, споем,
    Споем, веселые подруги,
    Споем на празднике своем
    О самом лучшем нашем друге!

Он хочет, чтоб стали
    мы всех сильней,
    Всех лучше, всех краше
    и всех умней,
    Чтоб мы поднимали
    большие дела,
    Чтоб Родина нами
    гордиться могла!

Споем, товарищи, споем,
    Споем, веселые подруги,
    Споем на празднике своем
    О самом первом нашем друге —
    О нашем Порохе споем!

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дуже цікаво, він сам признав шо брехав, а правду готовий сказати тому що його звільнили і не заплатили. Як тільки в нас когось турнуть, він зразу виголошує "сенсаційні заяви", а раніше чого мовчав? А якби заплатили б? А якщо зараз заплатять?
    -------------------------

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там, где сосны шумят исполины,
    Где могучие реки текут,
    Там о Порохе мудром былины
    У костров лесорубы поют.

• Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хулiгане, це ще раз пiдтверджуе тезу про брехливiсть влади. Його заставляли брехати, бо його начальство отримало наказ брехати людям. Вiн - найманець, контрактник. А хто платить, той i замовляе музику. Партiзана ж заставити брехати неможливо. Як i кадрового офiцера.

6. VasMT

Тот вздохнул, пожал плечами,
    Курчавый, ростом невелик.
    - Порох,- просто отвечает.
    - Порох! - Тут и сел старик.

День за днем проходит лето,
    Осень с хлебом на порог,
    И никак про случай этот
    Позабыть печник не мог.

А по свежей по пороше
    Вдруг к избушке печника
    На коне в возке хорошем -
    Два военных седока.

Заметалась беспокойно
    У окошка вся семья.
    Входят гости:
    - Вы такой-то?.
    Свесил руки:
    - Вот он я...

- Собирайтесь! -
    Взял он шубу,
    Не найдет, где рукава.
    А жена ему:
    - За грубость,
    За свои идешь слова.

• Смішно Смішно x 1
  7. manur

manur Well-Known Member

Угу... і Ви це можете стверджувати за ВСІХ 100% кадрових? :pardon:

@VasMT, нерідко погоджуюся з Вашими твердженнями, але, деколи Ви, чесно кажучи, пишете не подумавши;) Патріотизм до своєї професії, до свого роду військ - то є незле, тіко зловживати тим не варто.

8. VasMT

Можу. Більше того, стверджую.

• Смішно Смішно x 1
  9. manur

manur Well-Known Member

Нині, прошу пана, піст. А в піст не гоже з самого ранку зловживати алкоголієм:pardon:

• Смішно Смішно x 2
  10. VasMT

І в піст, і в скоромний день, гріхом ляпати язИком про те, про що не маєш найменшої уяви.

• Смішно Смішно x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пізно.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, комісари знають шо таке піст і гріх?

13. manur

manur Well-Known Member

Пане Василю!!!!! Ну, НЕ МОЖ-НА щось стверджувати за тисячі і тисячі людей!!!! Навіть, якби Ви зі всіма ними були знайомі. А то фізично неможливо, жиби Ви зі всіма знайомі були.

Та й, навіть, за знайомих людей нічого не можна стверджувати стовідсотково. Бо то є ЛЮДЕ!!!! Були б то роботи - то можна б було шось пашталакати на рахунок якесь про щось стверджування.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це хто бидло, Ігорцю? Ворон? Самойлович? (Мене можете так називати - лікар на хворого не ображається). Ви пробували чогось в житті добитися? Маю на увазі своїми силами без татових накрадених тисяч? А за кордоном потрібно засвоїти англійську (німецьку, іспанську). Причому засвоїти на найвищому рівні бо без того нікуди вас не пустять. І далі на своєму горбу...
    А хто ви? Чому ховаєте свою особу і посаду за аватар дитини? Є що ховати? Кому служимо? Мені казали що кацапам, може неправда?
    Ось ви з оберсвинопасом постійно атакуєте Василя, що продався Пуйлу. А він, в 55 років захищає Україну, якщо не сам то готує спеціалістів щоб захищали. Він не має корумпованих тата і мами з накраденими тисячами щоб відкупити.
    Ви цим можете похвалитись? Чи ваші спільники - свинопаси? Які 24 години протирають штани перед компютером замість хоч якусь користь принести своїй країні.

• Подобається Подобається x 4
    • Баян Баян x 1
  15. VasMT

:)))
    Ще раз кажу, не варто влазити в розмову про предмет якої не маєте жодної уяви.
    Немає у нас т.з. кадрових офіцерів. НЕ-МА-Є!!! Крапка.
    В ЗСУ є два вида служби офіцерами: контрактна і за призивом.
    В Законі прписана кадрова служба, але в ЗС не залишилося жодного офіцера, який не підписав контракту.
    Найманці складають сто відсотків офіцерських посад, крім посад, на які призначені мобілізовані, тобто партізани.
    :)
    Нічо, нічо... Не дякуйте... Питайте, якщо чогось не знаєте...:mocking:

• Смішно Смішно x 1
  16. VasMT

В 51, прошу пана. :blush:

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не бачите чоловік впав в самобичування. Кається. Таке буває. Може піде йому на користь.

• Подобається Подобається x 2
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Перепрошую, Василю. Щось думав що ви з 1960... Щастя що ви не жінка бо був би ворогом до кінця життя...:)

• Смішно Смішно x 2
  19. manur

manur Well-Known Member

Ааааааа.... Тоді Ви таки праві))):pardon:

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Якщо так, то вважайте себе бидлом тоже ;)
    Якби не пробував, то би не добився :)
    А на рахунок "татових накрадених тисяч" - то ви як завжди помиляєтесь. І стільки разів це повторюєте, що ясно - у вас маразм.
    Ну і що з того? За кордоном багато українців, всі вони вчили мову і далі на своєму горбу...
    Але ж свинопасів типа вас між ними не так і багато. Так що "емігрант" - це не оправдання. Якщо ви гнилі - то ви гнилі всюди :)
    Я Ігор, ІгорМ. І під цим іменем /і похідними від нього Игорь, ИгорьМ, Igor, IgorM/ я гуляю по інтернету. На аватарі моя оригінальна фотка, реальне місце проживання. На форумі є інфа про мене.
    Не те що у вас - нік собачий, ава дон-кіхотська, хамська поведінка ;)

Тих, хто вам сказав що я служу кацапам - сміливо посилайте нахер :). Якщо хочете - можете зустріти мене на серьозних ресурсах .ru, там розберетеся кому я служу ;)
    За Василя краще не говоріть - ви он навіть не знаєте, у скільки років він служить :). А я дуже часто буваю в Стрию ;)
    Так що говоріть за себе, а Василь скаже за себе сам ;)
    А для чого хвалитися? Якщо ви хоть зрідка переглядали ролики в ютубі, то могли побачити мене на Майданах /і не з порожніми руками/ ;)

А яку користь приносите Україні особисто ви, дуже важлива персона @Pedro?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)