ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. avatarwin

по перше я непочула вашу думку як ведучого політолога ? по друге я буду голосувати тільки за ту партію і кандидата, у кого в передвиборній програмі буде чітко вказано , що вони конкретно збираються зробити в які терміни яким шляхом і за рохунок якого фінансування., Поки таких не знайшла, якщо знайдети то підскажіть. А програмних лозунгів часів СССР я не сприймаю

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Petrov

Petrov Well-Known Member

Та хто ж таку програму напише? Політика - це популізм. Якщо досягати успіха в політиці, треба говорити прості та популярні речі. А якщо вийти до народу й сказати, що я буду проводити потрібни але болючі реформи, що буде важко - це хрест на виборах чи взагалі на карь'єрі. Це стосується й джерел фінансування: чудес в економіці не буває, якщо збільшити одні статті витрат, то треба зменшити інші, якщо немає можливостей знайти додаткові доходи. І в програмах всі говорять, що будуть тільки збільшувати витрати на соціалку, інфраструктуру тощо.

4. avatarwin

значить знову не голосую вже 40 рік підряд

5. Petrov

Petrov Well-Known Member

Тільки замість Вас би хтось не прогосував )) [​IMG]

Думаю, краще прийти й зіпсувати бюлетень (імхо)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, вона так настраждалася... в президенти хотіла піти прямо з інвалідного візка...:)

7. avatarwin

на сьогодні вона цілком здорова грає у малий теніс на каблуках , і записалася на курси аргентинских танців

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

у пятницю (завтра ) Порошенко приїзджає до Львова , біля десятої ранку якщо не змінеться час прильоту, усіх його прихильників просять прийти з квітами його зустрічати, токож буде утворений живий люнцюг від аєропорта до центра міста , в честь його прибуття. БІльшість форумчан надіюся будуть зустічати його. Попрошу незабути зробити фото і запостити їх на форумі. СЛАВА УКРАЇНІ!

8. Flametta

Flametta Well-Known Member

Конечно же, нет. :mocking: На все уступки не пойдет. Но поскольку наш ПАП тоже является прагматичным не хуже Баррозу, и уж конечно, "поміркованим", то будет вилять между необходимым и необязательным, как он сейчас демонстрирует на примере "законов" об особых территориях.

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

У п’ятницю, 3 жовтня, Президент України Петро Порошенко перебуватиме із робочою поїздкою у Львівській області.

Фото з архіву «ВЗ»

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Боже, яке щастя! А треба було б в товсту харю плюнути.

11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Самойлович, не знаю чи це щастя, я такого не казала, але я вихована не так... :) І Бог всім суддя, за всякі вчинки прийдеться відповісти!
    А сарказм ваш, недоречний!

• Подобається Подобається x 3
  12. Petrov

Petrov Well-Known Member

А за що Ви його так не любите?

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Підписав люстрацію ) У Львові )

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Шановні львівьяни!
    Була чутка, що у Львів приперлася Ганнуся Герман агітувати за якесь лайно.
    Агітація скінчилася тим, шо їй на макітру наділи труси "Шанель", а в контейнер для сміття вона сама залізла.
    Це правда?

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Нєа, це фейк :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самойлович далеко, тому й мачо.:)))

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

А так хочеться вірити... нє?

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

:cry:

18. IgorKIN

IgorKIN миється в бані

Порошенко все-таки решил отделаться отставкой Гелетея. Надеется этим всех успокоить. При этом не тронул начальника Генштаба Муженко, хотя именно он планирует операции, оценивает все риски. Больше месяца прошло с Иловайской трагедии, а нам даже не назвали официальные цифры потерь! Например, боец АТО Вячеслав Фурса сказал, что геройски погибло БОЛЬШЕ ТЫСЯЧИ военнослужащих вместе с техникой. То же самое до этого говорил Семенченко. Можно сколько угодно рассуждать о причинах случившегося, но по факту, если подразделения получили бы своевременный приказ на отход, то все были бы спасены! Вместо этого, например, генералу Хомчаку отдали приказ стоять до конца и ждать помощи! В итоге помощь не пришла, и обернулось все колоссальными жертвами. Парни, которые могли отступить и ударить по врагу в другом месте, от безысходности подрывали себя гранатами, попадали массово в плен. То же самое с 25-ой бригадой, с 79-ой, с 72-ой, с 93-й. Людей просто гробили. Потери подразделений достигали от 50 до 80%. По сути, именно Порошенко своими кадровыми решениями сгубил столько человек. Любой бы президент подал в отставку после такого. Если он не способен подобрать главу Минобороны, то, что говорить о других сферах? Я прекрасно понимаю, тех, кто вернулся из-под Иловайска, и сейчас молчат. Откроют рот, рассекретят информацию – их сразу осудят. Для них один лишь выход - идти на АП, и рвать там всех в клочья, требовать отставки Пороха. Вот начнется движуха на Майдане, и они обязательно выйдут туда.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знав би де впадеш - соломки би підстелив.

• Тупо Тупо x 1
  20. Dred

Dred Well-Known Member

Президент встановив 14 жовтня Днем захисника України

Президент України Петро Порошенко встановив 14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці, новим державним святом – Днем захисника України. Відповідний Указ Глава держави підписав учора.

Таке рішення прийняте з метою «вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості».

На переконання Петра Порошенка, день, який раніше був одним із найголовніших свят запорізьких козаків, стане одним із головних свят у календарі нової України.

Згідно з Указом, втрачає чинність Указ Президента України від 23 лютого 1999 року «Про день захисника Вітчизни».
    http://www.president.gov.ua/news/31389.html

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)