ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, ніколи не думав, що ви можете так забрехатися.

При чому тут Гундяєвська церква до Оксіда?

Ганьба, Педро, Ганьба!

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не нагадаю, бо він втік до смердячої. І добре зробив, тому, що тільки імпічментом він би не відбувся...

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та шо було то і кинув, хців би багато перебити кинув би обидві, а гранату цю придумали для Афгану, коли РГД та Ф-1 після кидка вгору на голови стали скочуватися ... (привіт)

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, я його знати не знаю. І не хочу знати. Я трохи його памятаю з релігійної гілки, що він бештав всіх неправославних. Це все. Чому він тут до мене причепився - одному Богу відомо. Навіть знайшов кому я плюси ставив. Хоча в останніх дописах я в основному наводив думки людей до яких би було варто прислухатись. Думаю, я не помилюсь, коли скажу, що він піп гундяєвської "церкви".

6. kym

kym Well-Known Member

кожний по різному аналізує. Консультувався з спецами. РГО більше призначена для виведення противника з ладу ніж для вбивства. При розробці було враховано що крім виведення противника з ладу потім ще треба тратити кошти на його лікування Якби туди кинули Ф1 то вбитих було б 20-30 а ранених меньше.
    Але справа в іншому - чому спецслужби не зупинили цю проаокацію на стадії підготовки - значить була команда не зупиняти.
    той писака
    Кто организовал теракт под Радой? | FakeOff
    сам собі перечить
    Те що так є то не є великою таємницею. спецслужби не могли пропустити групу куди входив Гуменюк. Бо в батальйоні ОУН спецслужбистів як гною. Так само як в ПС.
    Більше схиляюсь до версії що була команда не зупиняти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З Васьою?

Шоб зупинити треба було все обгороджувати, ставити металошукачі, і так по одному пропускати. Такого на мітингах біля ВР ніколи не було. Але тепер можливо буде.

• Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби, якби... Прямо 20-30 від одної гранати. Зброя масового ураження.
    Хіба шо руки ноги повсюди... Слава богу не було такого.

• Тупо Тупо x 1
  9. kym

kym Well-Known Member

примітивно. Такий метод на психа-одиночку і для ускладнення виконяння провокації. Грамотно спецслужби нейтралізують при виході з дому, або при висадці з машини, задалеко від місця планованої провокації
    Так - коли стоїть 200 чоловік на 20 кв.метрах - це є зброя масового ураження

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ага, не ага, але 150 чоловік від РГО не постраждає.
    Крім того, осколки РГО бронежилет і каску не пробивають. За шльом ментовський не знаю...

11. VasMT

Аби Потрох не втік, решта байдуже...

12. VasMT

Так, та не так.
    Осколки вагою 0,5 г хоч і мають велику швидкість, але мають малу енергію. В наслідок цього пробивна ефективність їх дуже мала. Ви були праві, коли говорили, що РГО потрібна для виведення живої сили з ладу, тобто його поранення, а не вбивство. Ф-1 - при значно меншій кількості осколків смертельно вражає більше противників і на більшій відстань. В РГО радіус дії - 16,5м.
    А далі йде математика.
    Площа ураження, при восоті людини 2 метри, при радіусі 16,5 складає - 207 кв.м.
    Щільність осколків на 16,5 метрах становить 0,2 осколки на кв.м.
    Тобто максимальна кількість уражених не більше 47-50 чоловік, при умові, що всі осколки потрапили в ціль.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. kym

kym Well-Known Member

Якщо ще так далі буде Порошенко воювати то буде таке

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

15. VasMT

Оголошується конкурс на тему "Хто вгадає про кого було сказано "барига"!

Георгий Тука: Отныне ты не просто барыга. Ты - мой личный враг!

• Sep. 3rd, 2015 at 11:09 AM
    [​IMG]В Луганской области расстреляли сводную мобильную группу украинских бойцов, среди которых был личный друг председателя ОГА Георгия Туки.

Об этом сообщил сам глава Луганщины на своей странице в Facebook.

"Сейчас я не чиновник. Сейчас я - волонтер! Сейчас я - простой мужик. Расстреляна сводная мобильная группа. Погибли двое ребят и четверо раненых. Один из погибших - мой ДРУГ!!! МОЙ ЛИЧНЫЙ ДРУГ!!! Честнейший парень, патриот и настоящий Герой! Воин и волонтер", - пишет Тука.

По словам чиновника, его погибшего друга звали Андрей Галущенко (Эндрю).

Также известно, что их просили перейти в другой сектор, но по просьбе Туки украинские бойцы остались на несколько дней в районе Счастья.

"Этот разговор был вчера. А сегодня утром Андрюху убили... Я догадываюсь, чьих рук это дело. Я знаю - ты, мразь,читаешь меня и следишь за моей деятельностью. Знай, отныне ты не просто барыга. Ты - мой личный враг!", - подытожил Георгий Тука.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вася вже не знає за шо хапатися. Уже і за "Свободу", і за "Правий Сектор". Вася, то бандери. Памятай шо з тобою зробили бандери! Психіка не відновлюється!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Андрій Тетерук
    33 мин. ·

Вот почему не найдется в Министерстве Обороны Украины ни одного толкового майора, который бы взял и продемонстрировал на видео ВСЕ гранаты, используемые в ВСУ. С демонстрацией метания. И прокрутить этот ролик вместо дурацкой рекламы хотя бы двое суток. Просто тошнит от того, как псевдоэксперты от войны убеждают, что граната "дыметь не может". Да, граната не "дымит". Дымит механизм дальнего взведения, после накола ударником от срабатывания пружины, которую освобождает чека.
    Следующий довод, которым оперируют мерзавцы, что "слишком много раненных", так не бывает, это "влада подстроила". Уважаемые украинцы, количество осколков от РГО составляет от 670 до 700 штук! Площадь разлета осколков от 213 до286м2. А учитывая такую концентрацию людей гарантировано максимальное поражение осколками. Кстати, начальная скорость осколков 1200м/с, а масса осколка 0,46 грамма. Пробьет не только бронежилет 2 класса.
    Я считаю, что привлечь к ответственности необходимо не только того, кто метал гранату, но и того, кто прикрыл его дымом, бросив шашку под ноги, а также тех, кто устроил истерику и привел народ под Раду.
    {специально для троллей))
    PS: Да, я эксперт в гранатах.
    PPS: Да, я неоднократно метал ВСЕ гранаты, которые были изготовлены за последние 50 лет
    PPPS: слева от Тягнибока стоит убийца Гуменюк, чистая подстава власти}

• Інформативно Інформативно x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. kym

kym Well-Known Member

Так може сказати тільки суд.
    Взагалі той Тетерук занадто лиже дупу адміністрації презилента і веде себе не як бойовий офіцер, який став парламентарем

• Подобається Подобається x 3
  20. VasMT

Олег Кіфчук
    1 мин. ·
    Порошенко і Аваков не такі дурні як Янукович і Захарченко.

ВВ-МВС, яке охороняло Януковича від євромайдан, перейменували в Нацгвардію, зробили йому образ "ветеранів АТО" і тепер це не "зле ВВ", а "воїни АТО".

Беркут і Сокіл, які вбивали протестуючих євромайдан, перейменували в "Київ-1", спецпідрозділ міліції та КОРД. Так само їм зробили амплуа "ветеранів АТО". Хоча, ні Нацгвардія (у частині ВВ МВС, а не батальйонів які формально приписали до НГУ), ні Київ-1, ні спецпідрозділ МВС, не були ні в Іловайськ котлі, ні в Дебальцевському, ні в Аеорпорту. Вмирають якраз реальні активісти Майдану, а всю славу отримують вчорашні охоронці Януковича.

Тепер - якщо ви підете проти Порошенка-Авакова, вам скажуть що ви агент Кремля, бо ви пішли проти воїнів АТО з Нацгвардії, Київ-1, корду і т.д.

Тепер вас під оплески обдуреної громадськості ловитимуть, і садити. І ніхто не стане на ваш захист. Ті ж судді, яких ніхто не люструвати, дадуть вам 2 місяці СІЗО з тим же самим виразом обличчя, як і під час євромайдан.

Українці самі того не розуміючи, і не бажаючи, своїми ж руками вдосконалили режим Януковича у втіленні нового режиму Порошенко.

Слава Вальцману!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)