ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас питання відсутність/присутність держави можна до другого пришестя дискутувати. І завжди знайдуться ті, яким щось не подобається.
    Педро, а також вважаю вас нормальної людиною, але і мене трафляє. Один сидить в Німеччині і йому не подобається Порошенко - вагомо. Ромку - в лісі і йому теж подали не того президента. Це доля.... Тут би Господь прийшов і далеко не кожному вгодив.

Педро, основною і головною ознакою незалежності України - це сприймання Путіним Порошенка. Поки я бачу війну. Все інше - здогадки.

Я взагалі ні з ким не кооперувався. Просто є люди, кі поділяють мою думку, а є, які не поділяють.

• Подобається Подобається x 2
  2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То якийсь театр абсурду...
    Ото свинориле заявило, що завдяки йому вже три дні у нас немає втрат на фронті. Заявило, що три дні немає обстрілів з важкої арти.
    І їх немає. Останній загинувший - 28-го. А з 19.00 припинили обстріли з заборонених калібрів.
    І в 19.00 транслюють звернення бариги щодо ситуації в Києві. Невже співпало? Чи не співпало, а йде за планом?

Під Радою вбивають срочніка. Срочніка!!! Не контрактніка, який відбув майдан і відвоював в АТО, а срочніка. І загинув він не від гранати, а від кулі.
    Контрольний, так би мовити. Бо осколки гранати не керовані...
    Співпало? План?

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Тупо Тупо x 2
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю, " Тупо" це мені чи пороху?

• Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І Вам і йому. Йому, бо немає кнопки "лайно". Вам, бо свинар запостив спіч того свинорилого сорок хвилин тому... :mocking:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти кого свинарем назвав, скотина?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то видко я шось пропустив..

• Тупо Тупо x 1
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@KARABIN, ви не злостітьсі, але і така картинка вже була :)
    Мусет Василь її показував десь в обід ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ярош назвав події під Радою "фсбешною багатоходівкою"
    Понеділок, 31 серпня 2015, 15:39

Лідер "Парвого сектора" Дмитро Ярош засудив криваві події під Радою і назвав їх ідіотизмом та "фсбешною багатоходівкою".

Про це він написав у своєму Facebook.

Ярош заявив, що "завжди був проти будь-яких домовленостей з Москвою" та "вважав, що розраховувати на гнилу політику сучасної Європи не можна".

"Але, при цьому, я впевнений, що доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз, коли є ще маса політичних важелів впливу на неї - це ідіотизм та гра на руку не тільки зовнішньому, але і внутрішньому ворогу", - заявив Ярош.

На його думку, українців підштовхують до "шляху кривавого бунту".

"Шкода, що багато справжніх патріотів не розуміють цієї фсбешної багатоходівки", - підсумував Ярош.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Hase

Hase зайчик

Karl Volokh
    6 Std. · Bearbeitet ·
    Не хотел об этом писать, но теперь уже выхода нет. Крики о зраде по поводу изменений в Конституцию не просто ложь, а ложь циничная. Назову лишь один аргумент (не единственный, но самый простой и очевидный): статья об особом статусе в Конституции уже есть! И не в переходных положениях, как сейчас вносят, а в самом теле основного закона, и не об особенностях самоуправления, а именно об особом статусе. Не верите - откройте ст.92, пункт 16. Там, правда, только о городах написано, какой суд согласится с дискриминацией сельской громады перед урбанистической?
    Таким образом, все, чего так громко боятся адепты зрады, в конституции уже есть, и строчка в переходных положениях ничего в этом смысле не изменит. Как я уже говорил, Порох вместе с Западом втюхивает Хуйлу абсолютное фуфло, прижимая его к стенке на переговорах.
    Я уверен: большинство сидящих в зале ВР это осознает. В том числе, и те, кто истошно вопит о зраде, всего лишь подымая рейтинг к предстоящим местным выборам. А вот среди стоящих на площади большинство - искренне верящих, что пришли спасать страну. И те, кто довели "малых сих" до такого истерического состояния, должны хоть немного ощутить ответственность за свое кликушество.
    Впрочем, это не единственный урок сегодняшней трагедии. Власть катастрофически не умеет коммуницировать с народом - даже тогда, когда ей есть, что ему сказать.Но и не это главное. Ей, власти, банально не доверяют. И не доверяют совершенно справедливо: ничего похожего на справедливость народ, вышедший за нее на Майдан, до сих пор не получил. Суды и правоохранительные органы - все те же симулякры, коррупция и админресурс по-прежнему разъедают систему. А власть уверена, что своими имитациями, обещаниями и политическими игрищами она может замещать правосудие. И попадает в неизбежную западню, как мальчик-пастух в истории с волками.
    Неужто и на этот раз выводов не сделают?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/columns/2015/08/29/7079358/

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

сказано: воно вже давно є в Конституції.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а на екрані бачив Тягнибока... маразм якийсь.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А при чому тут Тягнибок, Миху? Ви хоч би раз відчули себе українцем і вам би стало гидко що проклята чурка Аваков без суду і слідства вже готовий відправити Тягнибока на нари. Та яке воно має право? Не спромоглося 2х слів українською засвоїти. Я ніколи не був прихильником Тягнибока, але факт, що на моїй українській землі якась невмита чурка звинувачує українців наводить мене знову на запитання - що ми за народ такий?

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

національність не визначає справедливості.

Тягнибок відповість за загиблого нац. гвардійця, який загинув від гранати свободівця? А за 120 поранених? Я вже не говорю про лікарство від раку "україн", яким приторговував Тягнибок хворим від раку. Як там австрійська прокуратура? Закрила справу, чи ще слідство триває?
    Отримав Тягнибок зі Свободою справедливу оцінку від виборців, от і біситься.
    І не переживайте, без суду і слідства ніхто нікого нікуди не відправить. Все буде, як книжка пише. Для мене найперше - людина, а якщо особа шахрай - яке значення має національність? А хочете, щоб всюди на посадах були українці, не треба один одному руки мити хабарями. Понад 20 років народ чекав. Думали, що красти і обманювати будуть вічно? Не вийде. І вишитою сорочкою нема чого прикриватися.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

читайте:

Mylnyk said:

Попри палке бажання, Путін не в змозі створити революцію в Україні. Але за нього це завдання успішно виконують Порошенко і Яценюк.

Не Порошенко і Яценюк, а Тягнибок! Він там перед ВР народ виводив, а не Порох з Яценюком. І взагалі, автор тих рядків - балабол. Жодному премєру, жодному президенту революцій непотрібно. Це дураку ясно.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а це українці головні корупціонери? Українці олігархи? Ану назвіть мені хоч одного українця олігарха.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)