ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. muravey

muravey Well-Known Member

Обещать - не значит жениться, доказано Минском, что за невыполнение обещаний никому ничего не будет. Сдавшихся убийц можно обвинять и судить за убийства, а не за терроризм, например. Только не будет этого.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Кажуть, Порошенко нічого не робить. Робить! Ох ще й як робить. Під час правління Януковича я був переконаний, що він буде ще довго, бо взяв всю владу в свої руки. Виявилось цього замало. Потрібно мати розум не зека а бути хитрим і мати освіту. Порошенко має. Він є освічений, хитрий і жорстокий. І потрохи впевнено йде до диктатури. Не здивуюсь, якщо і пожиттєвої. Оточує себе лояльними бездарами. Знищує патріотів. Я більш чим впевнений, що починаючи від вбивства Сашка Білого і кінчаючи Іловайськом і Дебальцево він особисто приклав руки.
    Далі потрохи змінить конституцію, введе потрібні закони, посилить каральні органи і диктатура готова.
    Ось стаття в Захід. нет наводить на роздуми...
    «Змовитися» з олігархами

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги-и... :)))

Цікаво, що такого треба зробити отому товстопикому баризі, щоби елєкторат нарешті прозрів? :scratch_one-s_head:

4. Oxid

Oxid Well-Known Member

Я тепер вже зрозумів, чому російські пропагандисти кажуть вальцман-вальцман ОБЫКНОВЕННЫЙ РАШИЗМ | ЧУМНОЙ ДОКТОР
    Ви все були за Януковича, то, певно і закони 16 січня підтримували, то ваш партайгеноссе ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кільком ваєнним @бало напуцувати..

6. VasMT

З радістю зустрівся би з мусором заради такої справи.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

курва, який ти тупий Василю....
    ти контужений?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. VasMT

Не за Януковича, а проти Ющенка і його оранджової зграї, але то таке.
    Щодо законів 16 січня, то за деякі пункти був за, за деякі проти.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і чим ти від них відрізняїшсі?
    та нічим..
    одна звивина і та від "фуражки"..
    розізлив ти мене нині..

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. VasMT

А мусорське єство так і тягнеться до патика гумового, нє? :)))

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє..

12. VasMT

Богдан Яременко
    Про агентів ФСБ
    Порошенко і його посіпаки називають мене, і таких як я, - вільних громадян вільної країни з правом на власну думку і правом на її вільне висловлення, агентами ФСБ. Тими, хто підспівує ворогу, ллє воду на ворожий млин.
    Аргумент один - якщо зміни до Конституції не подобаються Росії, то значить Порошенко і його камарілья все роблять правильно, а усіх хто проти, них - ті за ворога.
    Цікава логіка.
    Ось наприклад сьогодні (та і тисячі разів досьогодні) в ході телефонної бесіди з Меркель Путін заявив, що Мінські домовленості мають виконуватися і є безальтернативними. Дивно, але те саме говорить і Порошенко. То кому підспівує Порошенко, хто його куратор?
    Далі, от взяти мене - людину не при владі, яка не має особливих статків, а тим більше не має нерухомості, фінансових та промислових активів на території Росії. Що з мене візьмеш, навіщо і як мене завербуєш?
    А що ж Порошенко? Був міністром в уряді Азарова (політично лояльний чи підконтрольний Росії), має значні активи в Росії, які під будь-якими приводами відмовляється продати, має ще більші активи в Україні, які залежать від стану відносин з Росією. Чим не привід для тиску чи вербування?
    То може цей самовдоволений брехун і є звичайнісіньким агентом ФСБ, який і крик про зраду своїх опонентів підійняв в рамках сексотського шухеру?
    Для мене тут все більш-менш ясно. Час би задуматися його підспівувачам.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Карабіша сторожем робив в гаражах, вже на підвищення пішов чи шо.

• Тупо Тупо x 1
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну йди, йди..

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А вони ніколи над цим не задумаються. Дехто просто лінивий, щоб підключити мозок, дехто не має цього мозку, а для декого це і не потрібно, бо тато вже стільки накрав, що вистарчає для чада не працювати, і протирати чергові штани перед компютером, ласкаво купленим татком.
    Сьогодні розмовляв з певним громадським діячем зі Львова. Він мені підказав чудову ідею, яка пояснює багато чого.
    Справа в тім, що Україна так і не набула повної незалежності. Ніколи. І коли я проаналізував, то все потрохи почало ставати на свої місця.
    І Іловайськ і Майдан і Дебальцево і переслідування патріотів і катавасія в паламенті. І історія з Лпецьком і інші олігархічно-бізнесові справи.
    А головна непомітна розгадка криється в статті, яку я вже приводив:
    В Україні нині існує один центр прийняття рішень, який буквально тяжіє над усіма гілками влади. Це Адміністрація президента (АП). Ця структура, що поїдає величезну кількість бюджетних грошей і напхана відданими олігархові Порошенкові бізнесменами і чиновниками, повністю або майже повністю вийшла з-під контролю суспільства і, судячи з усього, стала небезпечною для країни.
    А хто керує адміністрацією? Страшенний українофоб Ложкін, перша креатура Порошенка. Якщо паньство памятає, цей Ложкін незадовго перед призначенням був нагороджений якоюсь кремлівською нагородою. Не наводить ця інформація ні на які роздуми?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. VasMT

17. VasMT

18. VasMT

19. VasMT

Це треба вміти, отак барижити... :)))

За поданням Служби безпеки України Міністерство економічного розвитку та торгівлі України застосувало до ЗАТ "Конті-Рус", зареєстрованого у місті Курськ Російської Федерації, спеціальну санкцію у вигляді тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності.

Підставою для застосування санкції стала раніше ініційована СБ України перевірка, за результатами якої ДП "Всеукраїнський державний центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" встановив, що кондитерські вироби ЗАТ "Конті-Рус" імпортуються з Росії з порушенням вимог статей 20 та 40 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів". Цими статтями забороняється імпорт до України харчових продуктів, які є небезпечними, непридатними до споживання, неправильно маркованими або такими, що не відповідають технічним регламентам або санітарним заходам.

СБУ - Служба безпеки України
    Наступною, за логікою, має бути Нестле. :mocking:

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)