ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фінальна фраза: Повісить падлюку...!!!
    Цілком слушна.
    Підтримую.

3. VasMT

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

image.jpg

• Баян Баян x 2
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

image.jpg

• Смішно Смішно x 1
  7. VasMT

Порошенко не відповідає на листи, не відповідає і його адміністрація. Чхати вони хотіли на Закон України про звернення громадян.

Але хоч так до частини суспільства можна донести часточку правдивої інформації про те, що відбувається в державі. Люди й самі бачать, що не все гаразд, але Мінстець працює, а його примітивні кремлівські слогани треба поступово виправляти, бо без нового Майдану країна не виживе.

От і відомий телеведучий Данило Яневський написав листа Порошенку. Коли не отримав відповіді, то на писав відкритого листа:

«Петре Олексійовичу, хвилююсь я, Ваш виборець. Не сплю. Чекаю відповіді котру вже годину поспіль. Був би громадянином США – з офісу Президента за годину би надійшла відповідь. З вашої канцелярії – як з козла молока.
    Ніч на дворі, а відповіді немає…

Генеральчика отого ще не везуть в Курахово електростанцію охороняти?

Відзначені правоохоронці, які його за фаберже взяли? Мо Ви їм особисто подякували за захист моїх конституційних прав?
    Немає вісток про закриття гамузом Генпрокуратури разом із очільником Гузирьом чи як там його? Про Головного Прозекутора взагалі мовчу – пошто на такій посаді хвора людина? Нехай лікується на здоров’я.

Чому не знесено за півтора роки паркан навколо Кончі-Заспи урядової – там роботи на два дні! Просто бульдозер підігнати – і вйо! Або нас попросіть – ми вже власним коштом та спільними зусиллями… А чому ті державні оті дачі не передані родинам загиблих, поранених в так званій АТО?

Чому тільки одну податкову розстріляли з гранатомета – люди мене мучать такими питаннями, що відповідати? Питають, де взяти гранатомети, а я відгавкуюсь, нечема…

На Вашому каналі – гасло «Україна понад усе». Понад що? Понад Божий Завіт? Понад народ наш? Понад Закон?
    Чому Підрахуй ще топче українську землю?

Мельника! Увага! Суд! Звільнив! Від карної відповідальності! І Ви ще із кулеметом в руках той суд не запитали, на якій підставі?

За що Україна воює? За кого гинуть кращі з кращих? За мерзоту у владі?

Чому публічно не страчені на Майдані перші 100 хабарників з числа міністрів, депутатів, прокурорів, суддів, ментів, інших зрадників Отчини?
    Чи розумієте Ви, що йдеться не про цукорки і навіть не про процвітання Вашого солодкого бізнесу, а про долю українців всіх національностей і віросповідань?

Сєня цей ваш – вобше особстаття…

Цеголко, дай отвіт людям!

Не мені – ваша влада давно на мене начхала і забула. Тим дурням, які за вас, мо, ще десь колись проголосують. Коктейлем. Молотова».

• Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Для Данила Яневського:- Князя Святослава,чи Стефана Бандери немає на Них,колаборантів! :uanew::bandera:

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

gc gbvn.jpg

• Смішно Смішно x 2
  10. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Интересный персонаж, тоже кстати любитель кричать из-за границы.
    Это аж за 2013 год:
    Что то не сбываются его предсказания, наоборот, Украина сплотилась в борьбе с ватниками и москалями.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

пора показати роботу, скоро зарплата.

• Тупо Тупо x 1
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху я щось вас не розумію. Я ще можу зрозуміти кацапа, який написав перед вами. Кацапи до скону будуть нас ненавидіти. Але ж ви українець!!! Прочитайте отого ж Яневського і знайдіть так хоч слово неправди! Ну вже ж сліпий бачить, що Порошенко нічим не кращий від свого попередника. А людей знищив незрівняно більше. І грошей, до речі, заробив незрівняно більше.

13. Klevko

Klevko New Member

О том, кто может снять Порошенко
    .
    Интересные подробности деятельности Луценко, Шокина, российского миллиардера Григоришина и Азарова.

14. Barmaleykin

Чтобы его понимать нужно жить в Украине, а не вещать из забугорья.
    Ну нельзя же так палиться, в Украине все знают что в смертях украинцев виновен Путин со своей кодлой, но москали нас уверяют что виновен Порошенко.
    А про деньги доказательства будут или как всегда? Только не надо озвучивать в гривне, как это делают москали, состояния таких бизнесменов обычно рейтинговые агенства озвучивают в долларе.
    Вы тоже считаете как и Яневский что Бандера не имеет отношения к УПА?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Barmaleykin

А что тут интересного и главное, для кого?
    Вон Путин много чего рассказывает, последние его перлы скоро переплюнут Яныка, дураки свято верят, а тут какой то Буратино высказывает отсебятину, без малейшего доказательства.
    Может не стоит нашему африканскому другу считать что тут дураки? Толкайте это на воронежских или курских форумах.

16. OlexandrSS

OlexandrSS Member

• Баян Баян x 2
  17. Yurko NOTOCO

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, не можна на життя дивитися емоційно. Я б ще сказав, не можна на життя дивитися як на чорне і біле.

Читав Яневського. Багато з чим згоден. І що з того? Думаєте, якщо поставити гарного хлопця Яневського президентом, він робитиме все отак, як пише? А фіг там!!! Тому що говорити завжди легко. Критикувати збоку - теж просто. А робити - важко. Повірте, у мене теж є на роботі дофіга радників, я їх завжди слухаю, але далеко не завжди прислухаюся, бо вони є збоку всіх справ. Яневський, при всій повазі ніколи не керував ні районом, ні областю, ні великим підприємством, що він може знати? Порошенко не є ідеальний. Його дії я схвалюю на 60%. Його нелюбить Путін.
    А це вже про щось говорить. Щоб ви знали, якщо читати міжнародні джерела, а не російські, статки Порошенка зменшились майже вдвічі. А завдання нинішньої влади росії - дискредитувати українську владу в очах українців. Це також тре розуміти. Вони нашу владу називають "хунта", саме владу. І це також про щось говорить. люди надіялись на радикальні зміни. Згоден. Але в той самий час майданівська частина суспільства проголосувала не тільки за патріотів, а й за пройдисвітів. І хочеш - не хочеш, треба з цим рахуватися. Бо не приймеш закон, який забезпечує реформи. От вам приклад. Щоб добрати голосів у ВР, Порошенко призначив губернатором Синютку, який до реформ немає жодних стосунків - класичний такий собі чиновник вчорашнього дня. Тепер самопоміч голосує за пропозиції Порошенка. Морально це? Ні ! А який вихід?

Що значить людей втратили? Хочете миру? Вертаємо Януковича у Київ і завтра маємо мир. Які проблеми? От ви працюєте лікарем. Ви жодного разу не помилялися? А коли керуєш країною, можна і не таке вчудити, а тим більше на зломі систем. Відрив від кацабщини не буде простим і ще крові проллється чимало.

Я вважаю, що на даному етапі Порошенко відіграє позитивну роль, при всіх ляпасах, які він допускає. І Дай Бог, щоб наступні президентські вибори виграла не людина Путіна, як це було зроблено в Грузії. От за що тре переживати. Місцеві вибори теж велике значення мають, бо від тих, кого виберуть залежатимуть якість виборів президента. Повірте, мені не важливо хто буде наступним президентом, мене хвилює найбільше те, щоб він не був ставлеником Москви.

Останнє редагування: 19 сер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

русская православная совковая зависть.

20. Yurko NOTOCO

:lol:
    масонська сіоністсько-лейбористська традиція.:)))

Останнє редагування: 19 сер 2015
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)