ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Данилюка призначено радником міністра оборони

Отримав посаду скандальний громадський діяч Олександр Данилюк. Його призначено радником Міністра оборони. Як повідомив новообраний міністр оборони Валерій Гелетей, лідер "Спільної справи" буде займатися інформаційною політикою. Сам Данилюк амбітно заявляє, що має намір зайнятися реформуванням Збройних сил.

:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  2. morass

morass миється в бані

Полагаю, в это время Пётр Алексеевич будет смиренно молиться о мире на Украине и её процветании, и в кадр он не попадёт.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Владельцем участка является родная сестра Сергея Левочкина, депутат Партии регионов Юлия Левочкина. При чем зарегистрирован этот земельный участок был на нее 13 мая 2014 года, после побега Януковича и прихода новой власти.
    http://obozrevatel.com/crime/40269-zhurnalistyi-nashli-ostrov-levochkina-v-koncha-zaspe.htm
    [​IMG]Славаукраїні!!!

4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Мабуть, не зовсім в тему, але...

Був сьогодні об 11:00 на мітингу біля Верховної Ради. На заклик Є. Соболєва (та партії "Воля", до якої я відношення не маю), щодо підтримки проекту закону про люстрацію. Людей було небагато, на моє око - 100-200...

Такий закон вельми потрібен Україні, але досі не прийнятий. Завдяки цьому закону можна буде суттєво скоротити кількість зрадників, що здають Україну російським агресорам та терористам. Й, звісна річ, зменшити корупцію та рівень некерованості в країні.

Більше місяця чекали на підтримку цього проекту закону (або висунення свого проекту) від новообраного Президента, але марно. Сьогодні мітинг започаткував збір підписів народних депутатів під проектом, що підготувала група народних депутатів (я запам'ятав лише Ємця, але депутатів-ініціаторів троє). Під час мітингу підписали депутат від Удару та Свободи. Свобода пообіцяла голоси 36 депутатів.

Оце таке.

• Подобається Подобається x 2
  5. Ali

Ali New Member

Как пишут украинские новости Киев минировали уже 32 раза,ну видно по этому,какой у нас новый президент и что он ничего не делает.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

це ви нічого не робите..

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ali, чий Крим?

• Подобається Подобається x 4
  8. garra

garra миється в бані

Да ваш, ваш.Узбагойтесь..

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

garra, вам цей аромат нє понять, не дано ватє понімать..

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вата засмерділась.

• Подобається Подобається x 4
  11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Это собственная ВОНЬ этой "тани", которая никак не поймёт, где оно находится. Бывает... А про "надо уезжать" понравилось. Даже на билет скинулся бы.

• Подобається Подобається x 3
  12. Petrov

Petrov Well-Known Member

Хтось знає, він свій бізнес продав чи ні?

13. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

14. Petrov

Petrov Well-Known Member

Тоді буде двовладдя і можна забути про реформи в Україні.

15. Labuta

Labuta New Member

16. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Друг Олега Царева Иван Метелица стал кандидатом от Блока Порошенко уже после съезда с нарушением всех законов

http://antikor.com.ua/articles/1404...oka_poroshenko_uhe_posle_sjezda_s_narusheniem

Мэр Павлограда Иван Метелица решил баллотироваться в народные депутаты мажоритарщиком от партии Порошенко.

А ведь это именно он во время революции возил на антимайдан титушек, а потом привозил в Павлоград Добкина, которого патриотично настроенные горожане облили зеленкой. Это он пытался ввести своего друга, который сейчас в розыске, Олега Царева в исполком города Павлограда.

Мало того, Иван Метелица был не только поддержан в качестве кандидата от Блока Петра Порошенко, но еще и сделано это было уже после проведения съезда. То есть он подал документы в ЦИК и якобы уже зарегистрирован с большими нарушениями. Ни в одном опубликованном после съезда реестре кандидатов от Блока Порошенко Иван Метелица не числится, но зато весь город уже в курсе, что это кандидат от Президента. То есть на законы новой власти наплевать!

Иван Метелица давно известен горожанам как слабый и хитрый человек, который никогда не отвечает за свои слова. В отличие от нынешнего народного депутата Артура Мартовицкого, который тоже баллотируется на следующий срок по данному округу и безусловно будет поддержан шахтерами, так как занимает должность генерального директора «Павлоградугля», крупнейшего угледобывающего предприятия Украины, в состав которого входят 10 шахт, а также предприятия транспортной и производственной инфраструктуры Западного Донбасса.

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я став дуже поважати Порошенко після його сьогоднішньої промови. Взагалі, коли людина береться керувати країною в умовах зовнішньої агресії, вона в будь якому випадку заслуговує поваги.
    А коли побачив аватарку VasMT, можу відверто сказати: Порошенко справжній президент!

• Подобається Подобається x 9
  18. avatarwin

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не брешете? А є той, хто не бреше?

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Кращий, серед тих, хто був - це точно.

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

VasMT, я от пішов по тому посиланню, що ви подали, а там карта 2005 року... нєувязочка... Отримав цього року, а карта 2005 і вже вказано, що острів Льовочкіна. Чим доведете, що Обозрєватєль вас не ввів в оману? Чи ви йому вірите, як нікому? Чи головне - наложити, а там мухи розберуться?

20. avatarwin

увесь світ бреше і я також. Брехня це мистецтво яким потрібно володіти, а не плювати людям в очі і казати що то дощ іде.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)