Порошенко - переможець Путіна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sgrigoriy, 1 чер 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я перепрошую якщо трохи різко про бандерівців але вже потрібно знати міру. Більшість з цих людей вже померло по-перше. А по-другому злодіїв, жуліків і хабарників серед цих людей не було. Більшість з них походила з не радянської території і не була так вихована. До розвалу СРСР в українському суспільстві в США знайти злодія, хабарника або жуліка було тяжко. Такі були але дуже мало. Були дурні, були пліткарі, серед дітей вже були американські хвороби але злодюг було мало. І якраз не серед бандерівців які складали лиш не такий аж великий відсоток післявоєнної еміґрації. Це вже як відкрилась клоака під назвою СРСР і варшавський блок звідти повалила така дикість що люди на заході досі перестрашені. Від Гельсінкі до Токіо. Бандерівці цих звірів не вирощували. Нічого більш сатанинського світ ще не бачив від появи гомо сапієнса.

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не варто ідеалізувати бандерівців зокрема і націоналістів в цілому. ОУН - звичайна партія соціалістично спрямування, ідеї якого були модні наприкінці 19-го - початку 20-го століть. В тому числі і націонал-соціалістичні ідеї. В складі ОУН траплялись і ідейні фанатики, і випадкові люди, необтяжені совістю. Для цього і були створені військово-польові суди та революційний трибунал, козацькі суди і карні сотні.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він ще й з Казахстану?:facepalm:Все ясно, стриянин недороблений.

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Никого не стоит идеализировать, разумеется, всякие люди всегда бывают, не ангелы.
    Это было классическое национально-освободительное движение, ставившее целью создание независимого украинского государства. Вот и всё.
    Все национально-освободительные движения всегда вынуждены были добиваться своего через кровь, другого не было в истории.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шкода шо зараз не створені.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А я їх абсолютно не ідеалізую. На відміну від більшості українців я їх знав не по тексту а в реальності. І абсолютно різних людей яких війна часто випадком звела разом. Бандерівці не = ОУН тому що не всі були членами ОУН. І політичні погляди у багатьох не співпадали. Але тут не про бандерівців виключно так як війна і Сталін змусили багатьох залишити дім ще починаючи з 1920. Зі Сходу також. Тяжко сказати звідки було більше. Це якщо ми опустимо еміграцію 19 століття яка також була значною. Моя родина з 1870 до 1914 року виїздила в США. Десь коло 400+ чоловік на сьогодні. Яких я також зовсім не ідеалізую тому що дуже різні люди. Але в усій цій масі людей зі всіх еміграцій вбивць було дуже мало, жуліків і злодіїв теж, теж стосується і хабарників. Резонансні справи з українцями траплялись рідко. Такі типи які любили стояти під дверями і підслуховувати це було. Але тільки після розвалу СРСР залишати речі без догляду серед українців стало небезпечно. Зараз нікому не раджу, не хочу писати чому. Також такі речі як домагання підписати папери за невиконану роботу і багато іншого подібного. В деяких випадках українців (стосується виходців з СРСР не тільки українців) доводилось гнати в шию. Бо це як мафія. Абсолютно порушена функція нормальних людських відносин на дуже базовому рівні. До розвалу СРСР цього тут не було. Хто це виховав в людях? Не бандерівці а таки рідна компартія в СРСР тому що інших там при владі не було. І в перефарбованому вигляді вони там і до нині. Хоч опісля цієї війни їх вже не буде як і більшості нинішніх політиків з числа пострадянської мафії. Ні, тут бандерівці ні при чому. Вони при владі всі ці роки (1945-2015) не сиділи. А тепер їх вже по великому рахунку нема.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

Я бы сказал чуть иначе: это одно из многочисленных национально-освободительных движений, ставившее целью создание независимого (?) украинского государства, в котором вся власть пренадлежала бы авангарду украинского народа, руководящей и направляющей партии ОУН. И именно поэтому ОУН-р всеми способами боролась с другими национально-освободительными движениями, целью которых тоже было создание независимого украинского государства.

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

???
    Василю,не фарисействуйте і не в'умнічайте...націоналіст російський на теренах України! Махновець,б'я!
    Всралися...зачекайте хоча б поки висохнете!(с) :)))

View: https://m.youtube.com/watch?v=PGRt7Fq86_4

Останнє редагування: 15 чер 2015
  9. VasMT

Діду, можливо в партитурах Ви і петраєте, але історію нашої України вчили'сти на першій кафедрі і по агітках ВО Сволоти.

10. Yurko NOTOCO

Василю,давай дочекаємося завтра,щоб взнати то,до чого ми сі довчили...ну,як я до керівництва траком!

--------
    Ляшко каже, що у вівторок Порошенко ініціює звільнення Наливайченка
    Понеділок, 15 червня 2015, 18:21

За даними лідера Радикальної партії Олега Ляшка, у вівторок президент Петро Порошенко внесе у Верховну Раду подання на звільнення голови СБУ Валентина Наливайченка.
    http://www.pravda.com.ua/news/2015/06/15/7071341/
    --------
    А як завтра в Верховну Раду приїде Порошенко ...ну і також Наливайченко з "Альфою"? То шо буде,га-а?
    Йой,йой,йой...
    Короче завтра,завтра,завтра...Всьо завтра!
    Зможемо новітню г'Історію почати вивчати,Василю! :cry:

View: https://m.youtube.com/watch?v=w-ZRoi66clA

Останнє редагування: 15 чер 2015
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Що також типово для подібних рухів під час війни. ОУН спочатку планувала диктатуру. Потім вона почала переходити на більш соціал-демократичну платформу. В ОУН насправді був більш чим один політичний напрямок. Після війни подібні партії розколюються так як не є суто політичними партіями. Варто подивитись на те що відбувалось в Південній Африці. Відкинувши вбік етнічну війну, політичні розколи і ворожнечі після війни є добрим прикладом. До війни теж.

Щодо інших з якими вони воювали? Мельниківці? Мельниківці не створювали армії. На початку війни ОУН (м) намагались створити уряд під німецьким протекторіатом але німці це зупинили з допомогою арештів і подібного. Властиво це та ж ОУН. Хто ще "боровиківці"? Хіба єдині. І ще мародери які видавали себе за УПА та інші вороги які за незалежну українську державу не воювали.

• Тупо Тупо x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Але залишимо на хвилину нашу улюблену тему про те як хитромудрі бандерівці які нелюбили Гелас підговорили Ксероса до нападу на греків. Персів вони також нелюбили тому мали двоякі і хитрі цілі. Але повернемось до Порошенка.

http://sprotyv.info/ru/news/harkov/...o-i-ahmetova-harkovsko-dnepropetrovskiy-front

Не буду коментувати статтю. Але тут підмічений факт який нині є головною внутрішньою проблемою української держави. Це збанкрутована олігархічна система яка рогами впирається перед змінами які неминучі. Корупція держаного апарату є лише частиною цієї системи. Захід тримає їх на дієті щоб примусити до реформ що розумно. Впасти не дадуть але і зайвої копійки вони не отримають. Недавні вислови посла США про те що корупція є страшнішою для України чим танки Ху№ла є дуже чітким сигналом що терпіти оліцирк вже ніхто не бажає. За рік уряд контрольований олігархатом стояв як баран перед новими воротами. Сподіваючись що ООН буде воювати за Україну, а реформи будуть як завжди на словах. Трохи підреформують ДАІ, фальшиве антикорупційне бюро і далі все як завжди. Тепер Саакашвілі в Одесі. Вони не розуміють що тут вже не виторгуватись. Або баран проб’є ворота або барана спалять. Реформи доведеться робити через не хочу. І владу олігархату доведеться втрачати. Перш за все через знищення корупції в уряді і поза урядом. Вкрай неприємно дивитись на це тупцяння на місці. Але думаю що таки щось зрушиться. За Одесою буде цікаво спостерігати наступні місяці. Якщо будуть зрушення там можливість реформ в усій країні стане більш ймовірною.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А я про що всю дорогу?
    Казахстан - це взагалi дупа. Цiкаво, що навiть бундесовськi русаки "казахiв" за чорне бидло вважають часто, то як тавро. "Ну ти в курсi - вiн/вона з Казахстану..." I всi зразу в курсi, нiчьо дальше пояснювати не треба.
    Дивуюсь я iмпотентностi наших "нацикiв", тiй стрийськiй гнидi давно тре було ребра порахувати.

14. VasMT

А ти, мудаче, сам спробуй.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не варто будь-кого ідеалізувати.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ідеалізуй нікого! :music:

• Тупо Тупо x 1
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я старих алкашiв не чiпаю.)) Тим бiльше з казахстану, русаки звiдти практично всi виблядки суспiльства - нi кацапи, нi казахи, нi украiнцi, нi нiмцi, з кожноi нацii найгiрше взяли.

19. Yurko NOTOCO

Та факт...факт!:russian: :sarcastic_hand:

View: https://m.youtube.com/watch?v=Mp85xh3ZGtI

Останнє редагування: 16 чер 2015
  20. VasMT

:mocking:
    Зародыш Наливайченко политтехнологами "Ирод и Ко" в качестве угрозы трону всерьез не воспринимался, но на всякий случай (в качестве дополнительного бонуса от освобождения места главы СБУ) учитывался.

Но вышло-то все наоборот. Наливайченко взбрыкнул. И, в результате президент:

— во-первых, допустил публичное пререкание и выяснение отношений с главой спецслужбы, что не делает чести обоим персонажам в мирное время, и уж тем более, в период, когда враг не у ворот, а во дворе;

— во-вторых, показал всем, как тяжело ему далось проведение через сессионный зал вопроса, формально находящегося в его компетенции. Демонстрация скудного запаса прочности не добавила Петру Порошенко веса в политикуме;

— в-третьих, вынудил всех спонсоров заинтересоваться Валентином Наливайченко в один день пересадив его из вазона для бонсая в питомник для взращивания конкурентов;

— в-четвертых, лишился возможности в ближайшее время практически взяться за Авакова. Похоже, зря харьковские мальчики бросились в режиме cito! гасить средствами физических лиц кредиты нерезидентов. В отличие от Наливайченко, Аваков имеет свою группу в парламенте и работает с залом системно. Этот вес президенту сейчас не взять;

Больше читайте здесь: http://gazeta.zn.ua/internal/shpion-vyydi-von-_.html

а де твій аватар? :)