Порошенко - переможець Путіна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sgrigoriy, 1 чер 2015.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я свого ставлення до цього факту не висловлюю. Я повідомив про ставлення селян до того факту.

В плані ведення бізнесу я Порошенка зовсім не звинувачую. Бізнесмен він непоганий. От тільки президентських обіцянок не виконав. Відкриті списки, закон про імпічмент. Європа насилу видушила з нього Антикорупційний суд. Пам"ятаєте, як Петро Олексійович пручався проти утворення незалежного Антикорупційного суду?
    І ще невідомо, як цей суд, зареєстрований днями, працювати буде.
    Мені днями знайомі показали жарт (шутку) у мережі. "До другої заповіді - Не вкради у ВР внесли 47 поправок."

• Подобається Подобається x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Я заметил. Шутка.

3. Good man

Good man Обычный человек

Поправки от Гриценко:
    Настоящий полковник не крадёт.
    Настоящий полковник не обещает.
    Настоящий полковник не делает.

Зрадоботы: Молодец, Гриценко! Держит своё слово!

4. Ви самі дали відповідь на своє питання - Верховна рада. Так, у ПП там найбільша фракція, правда дуже різношерстна. Коаліція існує умовно. Фракція НФ розділена на 2 крила. Депутати ходять на роботу як хочуть. Підняті колись на щит Ярош, Білецький і ще декілька відвідали пару засідань за ці роки, зате обзавелись майном. Садонеміч або Сцювамвочі Садового і БЮТ похерили підписані коаліцію в перший рік. Так хто буде зараз голосувати за відкриті списки, як вони обіцянки зняти недоторканість скільки років голосують.
    Кожне результативне голосування - це дні закулісних переговорів хто кому що уступає. Це компроміси і від цього при цій і при наступній також, Раді нікуди не дітись. Часами в сім'ї непросто прийти до одного знаменника.

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

То є так.

• Подобається Подобається x 1
  6. cncmaster

Ото ж я й не розмію, хто за кого топить.
    Усюди тільки й чути - Гриценко, Зеленський .. Деякі ще про пані Тимошенко пишуть.

7. cncmaster

Ну, можеш сміятися, чо.

Смішного у тім нічого не бачу, але чом би й ні

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже не раз говорили, таким політикам більша ймовірність програти ІІ тур, вигідніший спаринг-партнер, де можна розіграти кучмівський сценарій 1999 це Бойко.

9. cncmaster

От тільки він не пройде першого туру. А так да

Гадаю, партнером, тобто партнеркою обрано пані Тимошенко.
    Так і буде, якщо Гриценко не здивує

Власне, вони обоє повинні дивувать.
    Бо у Петра Олексійовича фора десь у відсотків п'ятнадцять голосів лизоблюдів усіх гатунків.

Останнє редагування: 4 бер 2019
  10. Lanktocha

Вже була версія, що розглядали саме сценарій ІІ туру із Бойком, звичайно туди ще потрібно вийти їм обом, від Королевської були заклики зняти Мураєву і Вілкулу свої кандидатури на користь Бойка, голоси одні в одних відбирабть, це і добре, та і не думаю, що відразу таке чемне виконання, там за одним стоїть Медведчук, за іншим Ахметов.

11. cncmaster

Фантастика якась. Свої п'ять відсотків він, може, й набере, за рахунок непритомної вати, яка з "принципу за блакитних",
    але то несерйозно.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та так. Порошенко не має на правлячу коаліцію жодного впливу. А неграмотного у юридичному плані Луценка, кума Порошенка, так та проклята неслухняна коаліція нашому шановному Президенту просто нав"язала.
    І на посту прем"єра наш шановний Президент волів би мати когось більш досвідченого, з економічною освітою, а йому підсунули його земляка Гройсмана.
    Біда та й годі. Що хоче парламентська більшість, те й витворяє.

13. Неграмотний Луценко зробив і прокуратурі більше, ніж грамотний свободовець Міхновський чи грамотний Ярема. Де вони зараз. Хто іх ще пам'ятає.
    А Гросман так вінницький, тільки з іншою команди - НФ. Коли посунули Яценюка, посаду премєра залишили за НФ, щоб зберегти коаліцію.
    Сцювамвочі відмовився.
    Так що тренуйте пам'ять, а то вона у вас ак у рибки гуппі.

• Смішно Смішно x 1
  14. Lanktocha

До Луценка як до ген.прокурора ставляться позитивно дуже мало. Що такого вагомого зробив, кого арештував чи хоча би завів кримінальну справу? Пропхати кума без відповідної освіти та підготовки - мати свою людину у важливому органі.
    Немало мінусів і в Махніцького, але після зняття з посади, взяли чи то радником, чи то заступником до Порошенка, значить у чомусь покладали надію.

15. Вікі на допомогу:

Махніцький Олег Ігорович — Вікіпедія

16. Lanktocha

Є що хотів уточнити, був радником президента.

17. Від якого позбулись через 6 місяців.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Уяви собі, жулегриць, що 90% звичайних людей, з якими я постійно спілкуюся, щиро, за власними переконаннями проголосують за Порошенка. Попри усі його недоліки та баги. І 10% романтиків - за Кошулинського і Шевченка-Укропа.
    Так, у 2010 більшість із нас підтримували жульку (у 2 турі, з міркувань "абинеданецький"). Здулася бабуська. Розповісти кого вона мені нагадує?
    ... у старому кварталі Києва був наш офіс. Один з балконів виходив у внутрішній двір, оточений цегляними парканами різних епох. І жила у дворі дика кицька, перманентно вагітна. одного разу вийшли на перекур і бачимо таку картину: кицька стрибнула на паркан, вполювала голуба, несе його кошенятам, а голуб, ще частково живий, повільно махає крилами, створюючи кицьці аеродинамічний опір. Така нахаба! Ось теперишня Жуля саме того голуба й нагадує.

19. cncmaster

Виходить, що не більшість.

А так за моїми спостереженнями зараз серед лизоблюдів десь половина то янучари у минулому.
    І дуже психують, коли їм про це нагадують.
    Ну, на здоров'я, як то кажуть..

Гарна у вас компанія. Достойна

) Гарна партнерка по другому турові для Петра Олексійовича, еге ж?
    Чого ви на неї так вз'їлися? - Бойку вам неодмінно подавай. Чи того, Зеленського

Останнє редагування: 5 бер 2019
а де твій аватар? :)