Порошенко - переможець Путіна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sgrigoriy, 1 чер 2015.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А бандеровці гинули за що?
    Щоб потриндіти си?
    Дурне спить - дурне сниться! (с)
    :aggressive:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, а патріоти не люблять українців, тіко їх землю...:)))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В общих чертах. Как и национализм, сионизм возник в 19-м веке. Но достигнув своей цели, создания еврейского государства, сионизм, как движение начал ослабевать. От радикальных идей, до вполне цивилизованных, и является скорее национальным патриотизмом, нежели национализмом.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це вже теза більшовицького нацизму. Як каже приповідка "старого пса новим трюкам не навчити".

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

А Юрасик з Самбора чого не в'яже маскувальних сіток, чи не риє протитанкові рови, а по забугор'ю "любить" Галичину? Бандера скільки днів був на території України з 39-го року? А багато бандерівців повернулось в Україну з 1991-го?
    Ото ж...
    Крутіть свою керівницю і не звиздіть, любитель родіни...

6. VasMT

А большевіцкій нацизм однояйцевий брат націоналізму.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Юрко ваш заробітчанин, пенсійного віку якого Ви повинні годувати а натомість він принаймні свою сім'ю годує а заодно і країну. В ніяких націоналістичних організаціях членом не є.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

І я пенсійного віку. Але не чкурнув в забугор'я...

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Можете написати "А большевіцкій нацизм однояйцевий брат електрики" буде так же безглуздо. Вульгарний марксизм яким в СРСР намагались замінити гуманітарні науки даремно не пройшов.

• Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

Безглуздо возводити націоналізм в розряд цивілізаційних чеснот. 19-те сторічча - початок і розквіт націоналізмів різних забарвлень і течій. З розвитком суспільства ці -ізми почали нівелюватись і зникати, розчинившись в патріотизмі. Спроби реанімувати печерний націоналізм, невдалі у всіх розвинених цивілізованих країнах. Сам Європейський союз є яскравим доказом виродження печерного націоналізму.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви зовсім дитина?

В 1991 році більшість бандерівців тут була пенсійного віку. За виключенням тих хто помер від старості. В такому віці люди рідко переїжджають тим більше якщо немає куди. До речі знаю деяких які туди повернулись щоб померти вдома що і зробили. Але тут інше питання - український уряд розробив хоч одну програму по поверненню як це зробив Ізраїль, окрім пустопорожніх заяв і такого ж пустопорожнього псевдопатріотичного пустомельства? Жодної. Взагалі не пригадую жодних серйозних соціальних програм українського уряду. Все в стилі "Запорожець за Дунаєм".

• Тупо Тупо x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Прямо із словника вульгарного марксизму. Ніде інше такі терміни не застосовуються. Так як абсурдні за суттю. Я Вам не винен що Вам в СРСР добре промили мізки. Тільки що без сумніву відмирає так це вульгарний марксизм окрім хіба кількох азійських країн і Росії. А терміни як націоналізм, централізація і інше зовсім не вимирають і продовжать своє існування до того часу доки буде необхідність в таких термінах.

• Тупо Тупо x 1
  14. VasMT

Ще одна яскрава риса націоналістів - їм завжди хтось, чи як танцюристам, щось заважає. На цей раз український уряд...:)))
    Я ж бо й кажу: хай ще почекають, поки ми їм не зробимо Україну, а вже тоді...

15. VasMT

Терміни існують. Явища зникають.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так були програми по переселенню українців в Україну чи ні? Бо я знаю багато українців з Казахстану які звідти втікають по цілому світі а в Україні вони не потрібні. Це як приклад. Перед тим як щось вимагати потрібно щось зробити. Інакше це пустомельство. Якщо Ви незацікавленні щось робити то і не говоріть. За язик ніхто не тягне.

Недавно уряд націоналістів США який передавав військову допомогу Україні її призупинив до того часу поки Україна не скасує мита на безоплатну допомогу. Ну заважає націоналістам уряду США інтернаціональний уряд України який хоче і безплатну допомогу і щоб ще за неї мито заплатили. І ще хабарі щоб дали бо в дітей рила тільки в метр шириною а не два. Негідникам воістину завжди щось заважає. Не хочуть корумповані рила відгодовувати. От гади.

У Вас українець = націоналіст. Типова риса націонал-соціаліста. Тільки вони вимагають етно-націоналізм від всіх представників етносу. Поздоровляю з переходом у лави нацистів. Хайль Янукович! Хайль Беркут! :)))

• Тупо Тупо x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З того часу як існує історія відоме таке явище як націоналізм. Воно нікуди не зникало і не зникне. Я Вам зрештою не бороню битись лобом об стіну. В мене співчуття слабо розвинене. Продовжуйте, я поржу. :cools:

Можна згадати вєтнамський націоналізм. 19 століття? 20. В Европі можна згадати басків, шотландців і гагаузів як народи де відбуваються націоналістичні процеси. Насправді таких народів по всьому світі дуже багато. Ногу можна зламати. Візьміть кудрів. В Туреччині постійні війни. В Іраці курдська північ де факто стала незалежною ще опісля 1 іракської війни. Опісля 2 вона до цих пір де факто незалежна хоч формально є частиною Іраку. З початком війни у Сирії активізувались курди і там але їх вкрай мало в тій країні. Процесс формування країни кудрів вже давно йде і саме це є націоналізмом. Кудри хочуть свою країну це не секрет. Не факт що їм це вдасться. Ви ж витягнувши підручник вульгарного марксизму кричите "Нє пазвалям!" Націоналізм як явище відбувається і буде відбуватись в незалежності від Ваших побажань. Не подобається? Мало що кому не подобається.

• Тупо Тупо x 1
  18. Yurko NOTOCO

A ще і французькі націоналісти,яких Путін чогось полюбив(?) вважаючи їх за лохів,та скажуть своє слово...Вася і Путін впісяються від своїх планів і ставок на цю організацію!Ще насміємося! Ой поржемО ще!:dance3:

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саме так, бандерівці більшість яких померла до 91 року, або були вже старшого віку в той час, 25 років розкрадали країну, розвалювали армію, розвели хабарництво до одного із найбільших рівнів у світі і безсовісно крали усе що могли. Вони ж і голосували за комуняк 25 років. А наші улюблені марксисти-лєнінці тут ні причому, їм злі бандерівці в США 25 років танцювати заважали. І тепер весь світ має ще підтримувати цей витвір вдалих танцюристів який навіть не збирається починати боротись з корупцією. В цьому без сумніву винні бандерівці. :)))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Yurko NOTOCO

Васько! Так Яник мовив,же ніколи не чкурне! Так і Ви втікаючи від вил-в-дупу чкурнете за Уральський бугор,в Казахстан,на свою родіну!
    А я прилечу(!)...на крилах до себе додомцю,в Самбір на Галичину...де вже діти,дружина зачекались!
    То ж життє,кулєго, так крутить долею людей!
    І ніц не поробиш,хлопе.Ніц!
    Що сієш,те й жнеш! :hi:
    [​IMG] [​IMG]
    Катрен про Васька і Юрка

Чкурне Васько в свій Казахстан,
    Юрко ж в Галичину...
    й ніхто не зможе вимірять
    журби величину!

View: https://m.youtube.com/watch?v=K_vvqDJ6dr8

Останнє редагування: 15 чер 2015
а де твій аватар? :)