Порошенко - переможець Путіна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sgrigoriy, 1 чер 2015.

1. Good man

Good man Обычный человек

Некорректные примеры. Важен не сам факт клоунады, а то, что колун выступал по щелчку Путина.
    Иной клоун вам лично может хамить и дерзить, но перед кем-то он на цыпочках ходит. Так вот, тут случай, когда клоун перед Путиным на цыпочках ходил, по щелчку улыбался, а теперь за стол с ним хочет на равных. Так не бывает в жизни.

2. Good man

Good man Обычный человек

У Бени нет врагов. Есть только те, кому он должен и кто ему должен. Включаешь ОПЗ в схему Тольятти-Кубань-Одесса и Беня будет как шёлковый. А шо такого? Свой долг Украине он отдал, имеет право на прибыль.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Згадався старий радянський анекдот.
    "Тату, а чому всі керівники СРСР виявляються поганими? Сталін поганий, Хрущов поганий, Брєжнєв поганий,Андропов поганий. А Черненко який?

А от помре він, синку, тоді і взнаємо."

Це я до того, що ми взнаємо, скільки вкрали нинішні, коли вони не будуть при владі. Я - не апологет Коломойського ні разу, але думати, що нинішні не накрали також мільярди - досить наївно.

4. medwedo berlogsoni

Я нічого не знаю. Але ті, що розслідували, кажуть, що ціна, яку платила Україна, в кілька разів більша ніж ціна, яку Росії платили українські "прокладки".
    Тому чекаємо подальшого розвитку "разоблачєній". Наступна серія - найближчим понеділком.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. medwedo berlogsoni

По-перше, я жодного разу, здається, тут нікого не образив. Так що наберіться трохи культури спілкування.
    По-друге, Ви перепощуєте чужі думки, як правило - російською.
    А як питав колись один гуморист імітатора чужих голосів: Вот Вы можете ходить под Бориса Андреева, Алейникова, Крючкова...
    А под себя Вы ходить можете?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. medwedo berlogsoni

Порошенко стверджував, що в Росії нічого з озброєння не купується, вже давно.
    ПАПа сказал неправду.

7. Ну займатися перекладом не буду. Коли є час, багато статей перекладаю українською.
    На відміну від багатьох тут, плагіатом не займаюсь і на видаю чужі слова з телеекрану за власну думку

8. На попередній сторінці даі коментар волонтер про покупку зброі. Якщо не дійшло - перечитай ще раз.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Щось я не зрозумів. То ти за Зеленського топиш? Чи за петра Олексійовича?

Чи то за обох?

11. Good man

Good man Обычный человек

Привет, харьковчанин.

12. cncmaster

Характерно - про Зеленського чомусь найбільше волають лизоблюди.
    Отак зайшов почитати за Петра Олексійовича, а бачу, який хєровий Зеленський.

Я іноді плутаю - хто за кого топить.

.. Хоча, якщо розглядати Петра Олексыйовича як переможця,
    - то таки він, мабуть, Зеленського й переможе.
    Але доведеться попихтіти, легко не буде

Останнє редагування: 1 бер 2019
  13. Good man

Good man Обычный человек

Тут адекватных людей в порохоботы записывают, а глуповатый наивняк считает, будто он всю глубину жизни познал, поэтому им любого, кроме Порошенко, подавай, но кого - то большой секрет.

• Смішно Смішно x 2
  14. Lanktocha

Я писав не раз, до кого антипатії і за кого не буду голосувати, Порошенко тут не єдиний.

15. Good man

Good man Обычный человек

Твой кандидат это Болословская.

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Дійсно тупо, нічого крім тупої фантазії.
    Де і коли я писав щось за Богослловську?

17. Good man

Good man Обычный человек

Уровень аргументации в дискуссии схожий.

18. cncmaster

) Ось ти, безумовно, не порохобот. Особливо, якщо подивитись на твій підпис:

) Срамота.

19. cncmaster

) Скажи, а в тебе дійсно щелепа не дозволяє висловлювати оте ж саме, тільки українською?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  20. medwedo berlogsoni

Та він (чи вона) тут зареєструвався перед виборчою кампанією і так само в середині квітня зникне. Така собі марцьова (від слова март) планета.
    Ну, а щелепи у нього для більш корисних справ.

("Good man" "Добрий чоловік"). Як кажуть у народі - не хвали сам себе, нехай тебе люди похвалять. Або - хвали мене, моя губо (це та штуковина, що поверх щелепи), бо роздеру тебе до самих вух.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)