Порошенко - переможець Путіна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sgrigoriy, 1 чер 2015.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніяких! Або такі самі, якби Порошенко продав свій "Рошен". Нашо? "Аби не мав!" Бо тоді би багатьом стало легше спати з тим звіром, що називається по-народному "жаба".
    Не думаю, що Порошенко зі своєї волі не вводить військового стану. Він слухає те, що йому говорять міжнародні радники. Може ще Україні війну Росії оголосити?

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арт, отаке прочитає Аліас, впіймає вас у Миколаєві, натягне наручники і.... Ви того хочете? хочете???

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оля, ті люди дуже хочуть поїсти цукерки Рошен, але не можуть, бо вони від Порошенка, а коли Петро продасть Рошен, вони почнуть просто жерти ті цукерки разом з фантиками!

• Смішно Смішно x 3
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Рошенівські цукерки вже успішно продаються у всіх наших вашінгтонських супермаркетах, навіть там, де зовсім нема скупчення українського ком"юніті. :mocking: Американці розпробували і оцінили добрі цукерки. Слава Вальцману! :haha:

А для вальцманоненависників треба їх завернути в папірчики придуманої фірми і тоді вони будуть жерти, бо цукерки дуже якісні і смачні. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Не знаю як у ваших,а в наших лежать і мало хто купляє,стосами лежать,на торти вже зменьшили ціну і все рівно ніхто не купляє

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

У вас там всі вашилькові родичі зу Стрия зібралися? :))) Я не про "рускі" магазини говорю, я про американські супермаркети, де наші хлопаки постачають українську продукцію. Цукерки рошенівські, печиво, вафлі - все таке свіже, бо швидко розбирають. Я пригощаю вчителів на роботі, то відразу питають, де можна такі купити. А ще, як чують, що це фірма українського Президента їх виробляє, то це ще їх більше інтригує. :) А тортів я і сама не їла, як ще мала магазин. Нащо мені той заморожений торт з України, якщо можна купити місцевий свіжоспечений нашими господинями, або самій спекти?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

prius, сам факт, що український виробник є присутній у США - це вже щось!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ото даремно. Київський торт - неповторний!

9. prius

prius Well-Known Member

Я теж не про руські магазини,я закуповуюсь в американських супермаркетах

10. prius

prius Well-Known Member

Він вже давно присутній,дуже багато харькіських цукерок і печива ,зараз харьківскі підприємці почали постачати крупи,консервациї дуже багато і давно,але консервовані огірки і помідори болгарські смачніші,камьяна сіль донецька ще певно старі запаси і ще багато чого є

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Так мало? Я вчора зайшла в мій улюблений супермаркет, то там вже три довжелезних ряди з нашими товарами. Рошен лідирує, тоді харківські, тоді одеські, житомирські, а "Світочі" нема, на жаль. Постачають те, що люди розкуповують швидко.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Замерзлий, перемерзлий? Яка з нього користь?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

як морозиво!:mocking:

14. prius

prius Well-Known Member

Світоча нема тому що він не виходить на міжнародний ринок,постачаеться тількі в Молдову

• Інформативно Інформативно x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

В нас ще багато кацапських товарів,дуже багато польских,болгарських,литовських,та майже всієї Європи,і китайских,а українські підприємці пропустили наш штат,ось кацапи і заповнили цю поличку

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Українські підприємці, що живуть тут, скажіть до повного твердження. :) Мій брат, який має великий продуктовий warehouse тут, повністю відмовився від мацкальських товарів і постачає в основному українську продукцію, а також латвійську, польську, болгарську консервацію, молдавську і білоруську.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нуууу, я більше схильний до традиційного "цейво" .... хоча .... а хай йому Грець, наручники так наручники ... чи ти про що? ))))) (і чого завикав?)

• Смішно Смішно x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

То капля в морі,я маю на увазі підприємців в Україні

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Чого капля в морі? Якщо з усіх штатів підприємці українського походження будуть завозити товар з України, то це вже буде цілий потічок. Чи Ви думаєте, що Америка повністю має перейти на українську продукцію? :mocking:
    І як українські підприємці в Україні мають виходити самі на американський ринок? Їм якраз допомагають ті євреї і українці, що є тут.

20. prius

prius Well-Known Member

Я як потрошенко вийшов на американський ринок?

• Корисно Корисно x 1
а де твій аватар? :)