Порошенко - переможець Путіна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sgrigoriy, 1 чер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не розумію. Чесно.

Голова партії Самопоміч у зверненні до львівян сказав:

Ми програли першу війну у своїй незалежності і не треба будувати собі ілюзій. Це звернення було зроблене тоді, коли наші вояки, добровольці на сході проливали кров і били москаля.

То чому я маю йому віртити?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я - не ви, щоб підтримувати ПР.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайне післямайданне чистоплюйство, максималізм і політичний інфантилізм. Ну Садовий і Березюк завжди такі - в них все такий вигляд ніби вони зараз до ксьондза на причастя підуть. До того умудрилися Семенченків понабирати до себе, Соболівих. Це безвідповідальні люди. Вони не приймають ніяких рішень і приймати не хочуть. Дуже зручно влаштувалися - "правильна" опозиція, краще не придумаєш - знай собі волай про злочинну владу, не прогадаєш. І ляшківці такі самі.

• Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А кому ви вірите?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ви маєте наувазі політику, то сьогодні у мене найбільше довіри викликає Саакашвілі.

А ви кому?

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, де Ви?

• Смішно Смішно x 3
  7. ІгорМ

Славкові Вакарчуку :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороший хлопець.

Але одна справа бути президентом, а інша - музикантом. Щоб правильно радити президенту, потрібно хоча б бути в його шкурі. Хоча те, що сказав Вакарчук, я б теж міг сказати президентові. Нема питань. Я, наприклад, не уявляю, щоб до мене хтось прийшов і радив мені що я маю робити по фірмі, хоча поради можуть бути не злі, але радник не знає всіх ньюансів.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Господи, ще Вакарчука сюди. А Руслані вірите?

• Смішно Смішно x 3
  10. Patrick

Patrick Well-Known Member

А Дзідзьові?

• Смішно Смішно x 3
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

То як сказати. Рейган був голівудським актором, але це не заважало йому стати найкращим сучасним Президентом, за яким американці жалкують, з ким не поговориш.

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це був Рейґен.Який потрібний був як Америці так і світові і прийшов в відповідний час.
    В Україні ще такий не народився.

Останнє редагування: 25 січ 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вакарчук... Руслана... Як все запущено.

14. ІгорМ

А хто каже про президента? При чому тут президент? :scratch_one-s_head:
    Просто я нікому не вірю, а Вакарчуку вірю :)

15. kym

kym Well-Known Member

Ці слова з фільму "Таємниці Ратуші" Фільм був зроблений конкурентами Садового на виборах мера Львова. Я розцінив фільм як груба фальшивка у вигляді чорного передвиборчого антипіару по двух моментах. У цьому фільмі Тарас Чорновіл і Головатий переконували чуть не з піною що Садовий агент Кремля. Самі Чорновіл з Головатим були депутатами ВР по списку партії регіонів. Відомо що списки депутатів від ПР погоджувались а може і затверджувались кураторми з Кремля. Значить і Чорновіл і Головатий були погоджені з Кремлем. А далі по старому КГБешному принципу - злодій кричить лови злодія. Якщо б такі звинувачення висунули Юхновський старший Вакарчук, чи хтось інший то тоді це було б серйозно, я уже не кажу про те що СБУ могла б висунути офіційні звинувачення. Садовий офіційно заявив що подасть на ЗІК до суду за розповсюджування фальшивки... чи подав чи ні не знаю. Але розумні львівяни не повірили цій фальшивці і обрали Садового. Залишились львівяни які повірили фальшивці спроектованій з допомогою Кремля і тепер це переносять на фракцію самопомочі у ВР. Тобто Кремль добився якогось мінімального результату. Бо власне Самопоміч блокує зміни до Конституції у частині автономії Донбасу. А автономія донбасу у складі України це і є план Кремля.
    Так що шановний поздоровляю вас - ви маріонетка у руках російських політтехнологів навіть не підозрюючи про те

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Скорше "самопоміч" наступила Миху на мізинчик в його бизнес інтересах. Раніше "свобода". До великої політики це немає жодного відношення. Дитячий садок міського рівня.

17. kym

kym Well-Known Member

Можливо, але думаю ще є фактор залишків старої советської ментальності при якому свято вірили в те що пише "Правда" і говорить "Время". От людям тяжко повірити що можуть змонтувати фальшивку і показувати по ТВ. На заході з цим простіше бо там можуть засудити до тюрми і банкротства а у нас це поки сходить з рук

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рейган - так, то правда. Для мене він, як зразок американського президента.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ніколи не чув шоб американці плакали за Рейганом чи ще якимсь політиком з минулого. Хіба шо такі американці як туто в нас на форумі, родом зі Львова. Те саме шо совки плачуть за совком, ностальгія пробирає.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

де ви мали чути американців? Хіба тут на форумі :haha:

а де твій аватар? :)