@Silver bullet, Ви сподіваєтесь, що коли на Ваш пост Ну то за кого? Президентські вибори 2019 АдміністраторБезПортфеля поставив "тупо", а потім ще й сказав наступне , і за це АдміністраторБезПортфеля не отримав жодного покарання, хоча б публічного попередження, то добрий цар розбереться? Він і тут поставить "тупо". Бо цей пост - дійсно тупий, тому що ніхто розбиратися з публічними образами не збирається. Звикаємо до того, що на форумі всі рівні, але деякі - рівніші. Ви - хахла, я - мавпо-кацап або мавпо-жид, на вибір. Так і крокуємо в Європу згідно з напрямком, обраним ПЄСом.
Фух, нарешті! Все з’ясувалося. Ситуацію розклали на молекули і знайшли винних в тому, що кортеж Зеленського підрізав автобуси з дітьми. Виявилося, що в цьому винен... Порошенко!!! І навздогін, Зеленський не обіцяв, що позбудеться кортежів. Це казав Голобородько. Не переплутайте! Ще раз! На майбутнє. Щоб не повертатися знову до цього питання - в усьому винен Порошенко, а обіцяв все Голобородько. Навіть, якщо обіцяв вже після серіалу - все одно обіцяв Голобородько. Вони просто зовні дуже схожі, і можна заплутатись.(с)
Чудово, чудово! Я прошу уважно глянути на ці два пости, що на скріншоті. Одна і та ж людина стверджує, з одного боку, що з приходом Зеленського настав правовий бєспрєдєл - Коломойському суд щось там повернув, а з другого, що справедливість при Зеленському восторжествовала. Закиди про неякісні бронежилети виявился фейком. Я б особливо радив звернути увагу на другий пост шановного Мих-а : ДБР розібралося і винесло справедливе рішення. Тому, коли це ж саме ДБР візьме за задницю тих, хто крав у армії, не слід буде кричати, що то буде політична розправа. Не може бути такого, щоб в одному випадку ДБР пішла проти Зеленського, а в іншому - пішла в нього на повідку.
Ви - не постовий на перехресті, тому, будь ласка, не махайте смугастою паличкою в інший бік. При Порошенку не забороняли мітинги і пікети, це добре. Але я щось не пригадую, щоб "пікетчики" вривалися з вогнегасниками в судові органи. По-друге, Ви тут в одному посту раділи, що ДБР розібрався, що бронежилети були якісними. Логічно припустити, що і з кузнями Порошенка розберуться, чи не так? Нагадаємо, прізвище експрезидента Петра Порошенка фігурує в восьми кримінальних провадженнях, які веде Державне бюро розслідувань. Про це повідомив очільники цієї структури Роман Труба. Він не каже, про які справи йдеться, але журналісти припускають, що справи можуть стосуватися схеми "Роттердам+", корупції в енергетиці, обставин змін власників суднобудівного заводу "Кузня на Рибальському", телеканалу "Прямий" тощо. Сам політик вважає появу таких проваджень передвиборчою кампанією до Верховної Ради. 17 липня ДБР чекає Порошенка на допит. Справа стосується заводу "Кузня на Рибальському", а саме можливого ухилення від сплати податків чи відмивання доходів під час купівлі-продажу. Більше читайте тут: Прибічники Порошенка увірвались до ДБР – Труба відреагував на "захоплення" Попутно зауважу. А чи не є ті, хто вривався в судовий орган - тітушками Порошенка? Чи то - борці за справедливість?
Дивлюсь на свіженький борд на вулиці: "Захисти своє майбутнє - вибери ЄС!" - виглядає, як пропозиція українцям терміново емігрувати)
То Ви просто свіжим оком подивилися, вони до цього закликають на кожному стовпі, в кожному банері. Але ефекту не буде ніякого, допоки не намалюють Жінку Третього Тисячоліття.
А в 2014 ви на борд нижче з якою думкою дивились? Чи, можливо, різниця тільки в тому, з чиєї сторони заклик? ВАЗ також декларує рух до ЄС, правда, на разі виходить в іншу сторону. (А, власне, він тільки декларує, нічого не обіцяє).
Різниця в тому, що тоді партії ЄС не було. А було дійсно прагнення в ЄС, на відміну від Тайожного союзу. Он і прапор. А зараз на цьому борді, що я бачу, геть інше - жагуче прагнення у владу, що так неочікувано втратилась. та що я пояснюю ясні речі... Р.S. Медведо, дивлюсь, Пріус одержав підтримку в своїй благородній справі. До його компанії модератор додався.
Я про це вже казав кілька днів тому. Поява Жінки Третього на білбодах вздовж трас означатиме збільшення аварій у рази. На красу, яка трапляється раз на тисячу років, заглядатимуться водії.
Так-так. Напрямок до ЄС - він же ж тільки у БПП (зараз ЄС). Чула як Герасимов сказав. Приватизували напрямок! Це було б смішно, коли б не було сумно.
Не настільки! Порохоботи, які тут працювали досі, наявний приклад. Зараз буде ліпше, надіюся. Все ж таки такої ботоферми і чорноти не було ні в кого. На трасах біля Харкова Порошенко не зникав з початку року! Раніше вже не пам"ятаю. Після президентських залишились борди з "Захистимо країну", далі додали партію ЄС. Уявіть жагу! З червня крім Порошенка ще в різних варіаціях є ЗаЖОП. Можете інших харків'ян розпитати. Зараз з дачі 2 тижня не їду - не знаю, хто ще додався. Так це ж вже тижні до виборів.