ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, та що ви тулите Коломойшу.
    Поки ніде і нічого не підтверджує, що то його проект, бо він вже Зеленському підсерає отими провокаціями щодо "громадянського конфлікту на донбасі".
    Я дивуюсь старим людям, які не нажили досвіду, коли їх так грубо використовують - так як використав всіх Порошенко.
    Зеленський, звісно, не те, що було Україні треба, але це - вирок Порошенко, може дивитись зараз і кусати собі лікті. А може буде і якась користь з цього нового президента, бо та ганьба що була - цього не можна було продовжувати.
    Боровся з одним Коломойшею, який якраз не допустив сепарів далі, проте з Ахмєтовим - який якраз руцький мир привів на Донбас - не боровся аж ніяк, навпаки ощасливів зеленою вулицею в енергетиці.
    Подивимося, що буде. От його засуджує Остап, що відмінив щорічний парад. Та це питання дискусійне. Може, щось на армію піде цінне, про що ми не знаємо, а тисяча премії - це про неї тепер знаємо. Тобто він може вирішувати - і вирішує. А кому не до вподоби - хай бурчать. Аби дав людям дихати після виборів. Поміняв зажрату таможню, щось робив з розкраданням бюджету. Щоб торгували з розумом, щоб відновляли підприємства, та щоб не голодували пенси за 2 тис. пенсії при 45 років стажу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Гебрей чи не гебрей... Так, краще б був українець, але їх всіх штабісти і боти Порошенко поцокали, а залишили вам гебрея. Я не розумію, на що ви тепер скаржитеся.
    Тепер ще для ЗАЖОП боти залишать велику частку - оце вже буде паскудно зовсім, бо зелені - проєвропейська сила як би там не було. А зливаючи її - голоси підуть тільки в ЗаЖОП, це ж повинні розуміти. Ті, хто не став голосувати за президента Порошенко в березні - НІКОЛИ вже не буде його підтримувати. Це як дважди два.

Останнє редагування: 12 лип 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Базарна торгівка. Дальше лавки не бачить. Завше ій хтось в фельдеперсові труси сере. Користуйтеся олвейз з крильцями.

• Тупо Тупо x 2
  4. Silver bullet

Що це було? Намордник ще не треба?
    Оце пішли дискусії на ЛФ. Адміністрація, будьте так ласкаві, згляньтеся на юзера @Mykhaylo Khomchyn. Когось забанили за аватар, а хтось отаку ганьбу розвів на форумі - і нічого.

• Тупо Тупо x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так,проект Порошенка і Коломойського одних рук робота! Пудрити мозок Всім національним державним діячам,щоб не створили скромну,як Чехія,чесно діючу національно кріпнучу українську державу. І нехай хоть пики один одному бють Кучма-Порошенко-Коломойський,лишень би не допустити до президентського крісла а ля Вацлава Гавела в лиці національно міцного претендента...Вячеслава Чорновола(хоча примітивного,в-міру чесного Юща ,можна)...ну,як-тіпа Джона Кеннеді в демократично-корумпованій гАмериці!Ех-е-хе! :scratch_one-s_head::preved:

6. Ваша характеристика

7. Silver bullet

8. Юрко НОТОЦО

Ану-ну...а ля Порошенко-Зеленський,подеріться троха,щоб бандерівці не пхались!:haha:
    От,інтересно було б,якби Фаріон з Тимошенко поговорили-си....йой,йой!А чи то Ірка з Гордоном,який чогось відразу..."забздів" холєрник! Слабак!:)))

View: https://www.facebook.com/kvartal95/videos/1937375962952580/?v=1937375962952580

9. Silver bullet

То чого ви тут за Порошенко воюєте? Це вже вище мого розуміння. Йому до Вацлава Гавела ...Панамські офшори на заваді.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Silver bullet

Може, щоб пропхались?:)

• Тупо Тупо x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Я за Порошенка? Я???
    Давайте тепер Ви з Хомчином...копніть-го в-дупцю,легойко!:crazy:

Нє,щоб посміялись разом зі всією тверезою Україною,з тим-всим говоренням "вокруг-да-около" істини!:dance3:

12. А вам до розуміння того що відбувається в краіни просто не вистачає мозгів. Голова є, вуха, куди заливати всяке інформаційне гамно є, очі, щоб дивитись всяку хрень по теліку є, рот щоб істи є, а мозгів щоб думати - немає. Проблема, однако.

• Тупо Тупо x 2
  13. Good man

Good man Обычный человек

Господи, что вы заладили борщ, да борщ. Пока ещё неизвестно, есть ли в борще капуста, свекла, картофель.

• Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

:)))Може, в мене нема мозгів, а може - в вас. Будемо вважати ці події рівноймовірними.
    Але я про ваші труси не пишу нічого, нікого жидами не називаю, не кидаюсь на людей як скажена собака, тому те, що я пишу, сприймається інакше. Вас не можна читати: чи копипасти, що нагадують лай та скавучання чи ваше кидання на опонентів.
    Краще нічого не пишіть - від цього для ЄС зиску буде більше.

• Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Попробуйте писать про борщ. Уверен, у вас это получится лучше, чем политические размышления.

• Тупо Тупо x 1
  16. Silver bullet

• Тупо Тупо x 2
  17. Я ж кажу мозгів немає . Я піду голосувати за того чи іншо тому що він ось такий гарний, красивий, розумний і т. д., а піду назло он тому, тому що він редиска і підтримує того. Він може і гарний, красивий, розумний, але його підтримує он той, тому назло йому проголосую за онтего ідійота. Назло ворогам піду і утоплюся. Звичайна логіка недалекоі людини.
    Боже, якої тільки хуйні не пишуть люди щоби виправдати своє майбутнє голосування за Вакарчука чи якогось зеСмешка.
    На щастя, вони нікому не цікаві.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

До Порошенка армія була, як базар: купи-продай.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

А вы попробуйте воспринимать её как борщеготовку. Резкое слово близкого человека ранит нас куда сильнее, чем совершенно чужого. Вы принимаете её слова близко, потому что считаете её за равного собеседника по политическим вопросам. В этом ваша ошибка. Что женщина наговорит, пока борщ варит? Какого качества будут эти высказывания? Оглянитесь назад, разве это не описание сути её высказываний тут? Раз описание подходит, значит объект выявлен верно.

• Тупо Тупо x 1
  20. Silver bullet

Це Одна Баба Казала.
    Яка стала при Порошенко - повідомить "українське ФБР".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)