Ой, не візьмуть грузини) Саакашвілі поважні грузинські родини бариг привів до бідності, а Порошенко цілу країну. Різниця велика. Звісно, війна мала значення, але щоб за 5 років нікого не покарати і нічого не поміняти - це треба було прикласти зусилля в консервуванні системи Януковича. І це всім ясно - і тим, хто щиро за Пороха голосував у 2014році.
Саакашвілі Грузію підняв із праху і залишив красивою і справедливою, а ваша історична особистість залишила країну в безнадії, в брехні, в бідності, опутану корупцією. В Грузію можно поїхати і спитати про Саакашвілі - прості люди про нього дуже тепло згадують і пишаються їм, а українські прості люди вибрали простого актора - аби не історичну особистість.
Опубліковано фото повістки Порошенку. Опубліковано повістку виклику Порошенка на допит у ДБР Я впевнений. що громадянин Порошенко П.О. - законослухняний громадянин, який власним прикладом покаже іншим громадянам-співвітчизникам, що створена за роки його президентства судова система є об"єктовною і неупередженою. Тому він прийде в назначений час згідно з повісткою в Державне Бюро Розслідувань (створене за часів президента Порошенка: Державне бюро розслідувань — правоохоронний орган України, створення якого було передбачено Кримінальним процесуальним кодексом України у термін до 20 листопада2017 року[5]. Бюро запрацювало 27 листопада 2018 року). І там, в ДБР, не залишить каменя на камені від брехливих і підлих звинувачень, які висуваються проти нього. Заодно і розповість, що він зробив з тими 340 кілограмами доларової готівки, що він недавно зняв з власного рахунку у власному банку.
Я ніколи не тішуся з того, що когось посадять. А вам нейметься? А як вас коли-небудь посадять, що тоді? Як казали совіти: був би чєловєк, дєло знайдеться. А за офшори ще нікого не посадили, бо це питання не є кримінальне, а скоріше моральне.
Все це ми вже проходили з НАєБУ. І де ті справи, на яких піарився Ситник? А взагалі, НАєБУ ще існує. А тод авно Ситник не було чути. А как дьісал, а как дьісал.
Грузини вже дали оцінку карлсону. Позбавили громадянства та вигнали з краіни. Навіть скоріше він сам втік, щоб не попасти в тюрму, за те що накоів. А тут деякі екзальтовані дамочки і не тільки сцять кипятком від цього альфонса. Що поробиш, в кожному свспільстві вистачає своіх юродивих.
Вашому босу хіба не дали? Хіба на допити зараз не ходить? Далі буде. А ви вдень і вночі переганяєте фекалії інформаційних заробітчан, ганьбище. Вищий офіцер в якості сороки, що носить на хвості брехню).
Був би человєк - дєло найдеться.Та якби ж це були чєловєки, а то ж мародери, крадії, що обкрадають чи воїнів на передовій чи старих та малих, хворих, інвалідів і ніколи не жалкують і не мають докорів совісті.Може їх ще пожаліти? До мене та мого чоловіка, як і дітей, і батьків ніякого діла не пришити, бо ні до яких схем, де можна безкарно п*здити державні кошти, ніколи не мали відношення. А тих, хто мав - Зеленський перерахував в проекті до люстрації. Може це з юридичної сторони і не найкраще, але що робити - треба і саджати, і люструвати. Безкарність довела до страшного стану. Для мене діамантові прокурори були маркером. І що? не сидять досі. Ще, може, і працюють далі. Контора своїх не здає.
Зрівняли дешевого пропагандона з людиною, що в трьох Кабмінах опікувалась армією. Дикість. У вас до Гриценка щось особисте, бачу. А він одного житла скільки військовим надав - більше ніж всі інші МО.
Ну ось, тепер ви заживете. І комуналка влаштовує і корупція подолана і зарплата - ніде грошей дівати. Можете тішитися.
Ой, не починайте. Порошенко 5 років не вистачило, і Гройсман всюди бігає і каже, що знає як українців ощасливіти, а з Зеленського з першого місяця, при всіх старих кадрах, уряді, і парламенті щось вимагаєте. Когось відправить у відставку, хтось згодом в колонію піде, інші будуть робити чесно.
Я ж кажу щось особисте) Якби зараз цей "неук" замість Зеленського, наскільки було б спокійніше) У Гриценка освіта дай боже багатьом.Просто цікаво: ви так всіх МО пам'ятаєте? Тоді хто був найбільш гідним? Мабуть той, при якому ваші вищестоящі були порядними офіцерами. Це як завжди. І ще одне: він з ворами жорстко розправлявся - погони і пенсію втрачали.Не крав і не давав іншім.Поганий, звісно. Миху, не смішить мої капці. Ви теж пам'ятаєте, що було в МО 13-14 років назад, еге ж.
Пані Сильвер Буля-куля,вже складається враження,що Зеленський,то сирий і нобдуманий проект-проба політично недалекого Коломойського,що вообразив з себе розумного гебрея,суть якого відкривається просто...примітивна клоунада! View: https://www.youtube.com/watch?v=C5dve44YwMA